שלום .שאלה חשובה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלום .שאלה חשובה
    ויקי 40
    21/10/2010

אני בת 40 שוקלת 94 הגובה 166 אני סובלת מלחץ דם גבוה, עפ עבר של קרדיומיופתיה...כל הדיאטות שבעולם כבר ניסיתי, אסור לי לעשות פעילות גופנית. האם יאשרו לי ניתוח קיצור קיבה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום .שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפני ליעוץ

שולה זק
    21/10/2010

שלום ויקי,
    לדעתי, עליך לקבוע תור לכירורג בתחום ניתוחי הקיבה. להגיע אליו עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך וכן חוות דעת של הקרדיולוג שלך. לא נראה לי שניתן לתת יעוץ או חוות דעת בהתכתבות בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שולה

ויקי 40
    02/11/2010

בהמלצתך פניתי לכירוג, והוא המליץ על הניתוח, כעט התחלתי בדיקות, ביום רביעי יש לי פגישה עם הרופא המנתח, מחכה לשמוע את חוות דעתו, להמשך. אני מודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב ויק

שולה זק
    02/11/2010

שמחתי לשמוע שהתחלת את התהליך. תוכלי לפנות אלינו בכל עת ונשמח ללוות ולעזור. כפי שאת רואה, כאן בפורום נמצאים הרבה חברים בשלבים השונים של התהליך, כך שתמיד תוכלי לקבל מענה לכל שאלה, התלבטו וכו'.
    יום נעים
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו