מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לידיעת הפונים-אני לא "חיית פייסבוק"מקס ברנר21/10/2010
הגיעו היום כמה פניות לאחר שנתגלה באקראי דף הפייסבוק שלי.אין לי בעיה שכל מי שמתחשק לו ייצטרף כ"חבר שלי",אבל אני עצמי לא מחובר לכלי הזה,ונאלצתי לפתוח אותו כדי לקבל הזמנה שנשלחה אלי לאירוע שרציתי להשתתף בו(השקת קו חדש של סכיני שף).אני לא מעלה תכנים,סרטים או תמונות,לא נכנס לשם ביוזמתי,ואין לי מושג מתי ולמה עושים "לייק".אפילו התמונה שם היא צילום קבוצתי מגיל 11.5 שבן כיתה שלי העלה לרשת,וקפצתי על כך כדי לא ללמוד איך מעלים תצלומים לאתר.בקיצור אני רוצה לחשוב שאני הרבה יותר ממה שדף הפייסבוק שלי מלמד עלי!
מאחר שמבחינתי זה לא יותר מתיבת דואר עם פרסומות בצד,אני שואל את עצמי אם באמת בזה אתם מעוניינים?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמע
עופר23/10/2010תודה תודה - אני גיליתי אותך ועכשיו האמת יוצאת לאור - כולנו ידענו שאי שם בעולם הוירטואלי הזה קיים מקס בפייסבוק אך לא השכלנו לחפש.
עכשיו אתה מחובר ווירטואלי כאחד.
אל דאגה, אין צורך שתעלה חומר לפייסבוק, אנו מכירים את המקס האמיתי ולכן אין צורך שתבנה דמות וירטואלית עבורנו.
דרך אגב אני מבקש לא לחיות בהכחשה והסיפורים על חבר שפתח לי פייסבוק כבר מזמן יצאו מהאופנה - תודע באמת שגם אתה נדבקת בחיידק.
שיהיה שבוע נפלא וחבל שלא יצא לנו לפטפט קצת אתמול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר עופר עופר...יש האזנה?
שולה זק23/10/2010איפה נעלמת לנו? הפעלתי אתמול את הבולשת ואמרו לי שאתה בסדר.
אולי נשמע קצת דיווחים. כמה ירדת (עוד) ואיך המרגש? על המבחנים והתוצאות אני לא שואלת כי ברור לי שהכל כמעט 100.
שבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שולה ....
עופר23/10/2010סילחי לי כי חטאתי ולא התמדתי בפורום במהלך השבוע האחרון.
אני בסדר גמור, לא יכול להגיד לך כמה ירד וזאת כי טרם נשקלתי מאז הדיווח האחרון.
מבטיח להשקל השבוע ולדווח.
חוץ מזה הכל נפלא.
שבוע טוב לך ולכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחביבי בפייסבוק הרבצת "נפקדות"
שולה זק23/10/2010העיקר הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)