לידיעת הפונים-אני לא "חיית פייסבוק"

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לידיעת הפונים-אני לא "חיית פייסבוק"
    מקס ברנר
    21/10/2010

הגיעו היום כמה פניות לאחר שנתגלה באקראי דף הפייסבוק שלי.אין לי בעיה שכל מי שמתחשק לו ייצטרף כ"חבר שלי",אבל אני עצמי לא מחובר לכלי הזה,ונאלצתי לפתוח אותו כדי לקבל הזמנה שנשלחה אלי לאירוע שרציתי להשתתף בו(השקת קו חדש של סכיני שף).אני לא מעלה תכנים,סרטים או תמונות,לא נכנס לשם ביוזמתי,ואין לי מושג מתי ולמה עושים "לייק".אפילו התמונה שם היא צילום קבוצתי מגיל 11.5 שבן כיתה שלי העלה לרשת,וקפצתי על כך כדי לא ללמוד איך מעלים תצלומים לאתר.בקיצור אני רוצה לחשוב שאני הרבה יותר ממה שדף הפייסבוק שלי מלמד עלי!
    מאחר שמבחינתי זה לא יותר מתיבת דואר עם פרסומות בצד,אני שואל את עצמי אם באמת בזה אתם מעוניינים?!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשמע

עופר
    23/10/2010

תודה תודה - אני גיליתי אותך ועכשיו האמת יוצאת לאור - כולנו ידענו שאי שם בעולם הוירטואלי הזה קיים מקס בפייסבוק אך לא השכלנו לחפש.
    עכשיו אתה מחובר ווירטואלי כאחד.
    אל דאגה, אין צורך שתעלה חומר לפייסבוק, אנו מכירים את המקס האמיתי ולכן אין צורך שתבנה דמות וירטואלית עבורנו.

דרך אגב אני מבקש לא לחיות בהכחשה והסיפורים על חבר שפתח לי פייסבוק כבר מזמן יצאו מהאופנה - תודע באמת שגם אתה נדבקת בחיידק.

שיהיה שבוע נפלא וחבל שלא יצא לנו לפטפט קצת אתמול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר עופר עופר...יש האזנה?

שולה זק
    23/10/2010

איפה נעלמת לנו? הפעלתי אתמול את הבולשת ואמרו לי שאתה בסדר.
    אולי נשמע קצת דיווחים. כמה ירדת (עוד) ואיך המרגש? על המבחנים והתוצאות אני לא שואלת כי ברור לי שהכל כמעט 100.
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה שולה ....

עופר
    23/10/2010

סילחי לי כי חטאתי ולא התמדתי בפורום במהלך השבוע האחרון.

אני בסדר גמור, לא יכול להגיד לך כמה ירד וזאת כי טרם נשקלתי מאז הדיווח האחרון.
    מבטיח להשקל השבוע ולדווח.
    חוץ מזה הכל נפלא.

שבוע טוב לך ולכולם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חביבי בפייסבוק הרבצת "נפקדות"

שולה זק
    23/10/2010

העיקר הכל בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו