מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- האם יש צורך בדיאטנית לאחר הניתוח?אלון22/10/2010
הרי ביום השחרור שלי מבית החולים הייתה לנו שיחה עם דיאטנית שהסבירה לנו את שלבי ההסתגלות לטבעת ואיזה סוגים וקבוצות מזון לאכול בכל שלב ובאיזה אופן.
האם אני צריך משהו מעבר לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש צורך בדיאטנית לאחר הניתוח? - תגובה
שולה זק22/10/2010שלום אלון,
אני תמיד אומרת שניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד.
כן - צריך להיות במעקב של דיאטנית . לקבל ממנה תפריט שמתאים לך, תפרט מאוזן העונה להרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה וכן סוג הניתוח שעברת. כמו כן צריך לשלב פעילות גופנית. כל זה יחד מביא לתוצאות טובות בירידה במשרד, בשינוי הרגלי אכילה, שינוי אורח חיים ובסופו של דבר לעיצוב הגוף והנפש.
הניתוח הוא כלי עזר "שוטר" בבטן, הוא לא במקום דיאטנה ואכילה בריאה ונכונה.
בהצלחה.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה תודה רבה, רק אוסיף
אלון22/10/2010שקיבלתי הדרכה ראשונית מהדיאטנית של בית החולים, אמנם הסבר כללי אך כולל בתוכו גם כמה תפריטים לדוגמא, אופן התנהגות, סוגי מזון וכו'.
אני מודע לכך שהניתוח הוא לא הוקוס פוקוס ואני ממלא באדיקות ובקנאות אחר ההוראות שקיבלתי ביום השחרור שלי.
אני בהחלט יאמץ את המלצתך ויקבע פגישה עם דיאטנית.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמניסיון אישי זה הכי חשוב
שולה זק22/10/2010מאחר ואני מנותחת SRVG (בטח פתוחה, טבעת קבועה, סיכות,רשת) כבר 9 שנים ושומרת על הירידה במשקל (70 קילו) ושינוי הרגלי אכילה והתנהלות נכונה - תודות להתמדה שלי בשנה הראשונה להיפגש כל חודש עם הדיאטנית ולהישמע להוראותיה והנחיותיה .
אנחנו פה ונשמח תמיד ליעת ולעזטר ולחזק כמובן.
בהצלחה אלון
שוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)