האם יש צורך בדיאטנית לאחר הניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• האם יש צורך בדיאטנית לאחר הניתוח?
    אלון
    22/10/2010

הרי ביום השחרור שלי מבית החולים הייתה לנו שיחה עם דיאטנית שהסבירה לנו את שלבי ההסתגלות לטבעת ואיזה סוגים וקבוצות מזון לאכול בכל שלב ובאיזה אופן.

האם אני צריך משהו מעבר לזה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש צורך בדיאטנית לאחר הניתוח? - תגובה

שולה זק
    22/10/2010

שלום אלון,
    אני תמיד אומרת שניתוח זה לא הוקוס פוקוס - נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד.
    כן - צריך להיות במעקב של דיאטנית . לקבל ממנה תפריט שמתאים לך, תפרט מאוזן העונה להרגלי האכילה שלך, הפרעות האכילה וכן סוג הניתוח שעברת. כמו כן צריך לשלב פעילות גופנית. כל זה יחד מביא לתוצאות טובות בירידה במשרד, בשינוי הרגלי אכילה, שינוי אורח חיים ובסופו של דבר לעיצוב הגוף והנפש.
    הניתוח הוא כלי עזר "שוטר" בבטן, הוא לא במקום דיאטנה ואכילה בריאה ונכונה.
    בהצלחה.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה תודה רבה, רק אוסיף

אלון
    22/10/2010

שקיבלתי הדרכה ראשונית מהדיאטנית של בית החולים, אמנם הסבר כללי אך כולל בתוכו גם כמה תפריטים לדוגמא, אופן התנהגות, סוגי מזון וכו'.
    אני מודע לכך שהניתוח הוא לא הוקוס פוקוס ואני ממלא באדיקות ובקנאות אחר ההוראות שקיבלתי ביום השחרור שלי.
    אני בהחלט יאמץ את המלצתך ויקבע פגישה עם דיאטנית.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מניסיון אישי זה הכי חשוב

שולה זק
    22/10/2010

מאחר ואני מנותחת SRVG (בטח פתוחה, טבעת קבועה, סיכות,רשת) כבר 9 שנים ושומרת על הירידה במשקל (70 קילו) ושינוי הרגלי אכילה והתנהלות נכונה - תודות להתמדה שלי בשנה הראשונה להיפגש כל חודש עם הדיאטנית ולהישמע להוראותיה והנחיותיה .
    אנחנו פה ונשמח תמיד ליעת ולעזטר ולחזק כמובן.
    בהצלחה אלון
    שוחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו