מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חזרתייייייאפי אלון22/10/2010
בשעה טובה הגעתי הביתה ממש עכשיו.
עדיין קצת חלש
הניתוח עבר בסדר ובקלות יחסית
דר' עסליה וכל הצוות הרפואי ברמב"ם היו ממש מדהימים,זהו..... עכשיו אני חייב לנוח
תודה רבה לכולכם
אפי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמחים שאתה בבית
שולה זק22/10/2010הנה אתה בתחילת הדרך החדשה
בהצלחה
וכשתתאושש מעט (מחר) אל תשכח לדווח.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפי - ברוכים השבים
ליאור22/10/2010שמח לראות שחזרת אלינו ועברת את זה ובקלות .
בהצלחה בדרך החדשה
שבת שלום
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפילההההההההה
ריקי22/10/2010יש אתה משלנו אני שמחה שחזרת והכל בסדר שמור על עצמך ותעשה רק מה שאומרים לך הרופאים והדיאטנית. המון בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה אפי
יניב23/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך !
עופר23/10/2010בהצלחה !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי שבוע טוב
אורנה LVIAA23/10/2010וברוך הבא אני כל -כך שמחה שעברת את הניתוח ואתה אחרי ומאחלת לך הצלחה בדרכך החדשה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא אפי
רוזי23/10/2010ברוכ הבאה למש השראול עדכונים בבקשה לא לשכוח שיהיה בהצלחה לאט ובטוחדש לאביבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך שובך
דני23/10/2010אני מצטרף בעוד שבוע, נעביר דאחקות יחד בקרוב.
בינתיים 12 ק"ג פחות - בלי ניתוח.
אלונה כבר על 16 ק"ג פחות ב- 6 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני אתה מדהים
שולה זק23/10/2010כל הכבוד לך. על הרצון וההתמדה שלך בדיאטת החלבונים.
עוד שבוע...מחזיקים אצבעות
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא פלא שאחיך ירד ל-70 קילו !
מקס ברנר23/10/2010זה אצלך בגנים-מפסיק לזלול והקילוגרמים נושרים ממך.חשבת אולי לוותר על הניתוח וללכת על ה"שילוש הקדוש" של שולה:ספורט,דיאטנית,קבוצת תמיכה?(בראשי תיבות-סד"ק),
רק לצורך השוואה-בדיאטה האחרונה שלי, לפני כמה שנים, "ירקתי דם"חצי שנה כדי להורי 14 קילו ולקח לי רק חודשיים להחזיר אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסד"ק??
דני24/10/2010לא בסד"ק שלי....
אני דווקא מזדהה יותר איתך,
אני מצליח לרדת בקלות 20-25 ק"ג,
ואז הסד"ק שלי נכנס לפעולה, שזה ראשי תיבות של:
ס - סלמי בבגט עם מיונז ועגבניות
ד - דבש תמרים + טריאקי שטבולים בהם 2 ק"ג פרגיות.
ק - קילו אנטריקוט
והכל עולה בחזרה עם ריבית והצמדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש גם את ה-סד"ק בפנטזיות של האנשים
מקס ברנר24/10/2010ששנה אחרי הניתוח חייהם יוקדשו ל:
סקס-כל מילה מיתרת
דבקה-ושאר ריקודים אתניים
קילימנג'ארו-הישראלי הראשון שיטפס אותו בריצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני - חשוב שתזכור.
גל (הבן)24/10/2010חשוב שתזכור ש25 קילו הראשונים ירדו מהר מאוד (כל אחד זה אחרת כמובן), אחר כך כדי לרדת עוד ולא להשמין צריך לשמור, לשמור ועוד קצת לשמור. כן, נועדו לחיות חיים של שמירה.
אז תמיר את הסד"ק שלך ל...
סלט דיאטתי קטן.
טוב, לא צריך להגזים, אפשר איזה 50 גרם אנטריקוט מתישהוא.
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסוף תעלם לגמרי
אפי אלון23/10/2010דני תיזהר שלא יתחרטו בביה"ח.
לי לא הפסיקו להגיד איך יכול להיות שאחד כמוני מתנתח "אתה בכלל לא לשמן" "לא מבין למה אתה צריך פעולה כזו דרסטית".....
החלק השני של דברי הינו אמיתי לגמרי הראשון ..קצת פחות
בכל מקרה שיהיה הרבה בהצלחה
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד דני!!
נעמי23/10/2010איזה יופי לשמוע שאתה מצליח עוד לפני המעבר הגדול, ועל אלונה אין מילים היא בדרך החדשה וזה רק יהיה יותר טוב, איזה זוג מדהים, תצליחו! אנחנו באמת בחיים חדשים ותודה שיש לנו את המשפחה הנפלאה הפורום הזה ושולה בראש. כייף לנו, עשינו את זה. נעמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי,
צנובר23/10/2010כמה טוב שאתה אחרי. תנוח כמה שאתה צריך. בהתחלה באמת קצת צריכים מנוחה, כי הגוף עדיין לא רגיל לתזונה כזו, אבל עם הזמן תתחזק, ותצא כמונו, לדרך חדשה.
בהצלחה,
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי!
נעמי23/10/2010ברוך בואך הביתה, אתה עכשו מתחיל חיים חדשים, ואני מאחלת לך בהצלחה, ואני יודעת שיהיה לך כייף לראות איך הקילוגרמים נופלים. כל טוב, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)