מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- 11 יום לאחר ניתוח השרוולהלה23/10/2010
שלום לכם, קוראים לי הלה, עברתי את ניתוח השרוול לפני 11 יום בשיבא אצל אניה פייגין שאין לי מילים לתאר אותה ואת צוות ביה"ח בכירורגית ג', פשוט נהדרים, קשובים ואמפתיים
קצת אינפורמציה לפני הניתוח שקלתי 106 ק"ג , BMI 40.5, אמא ל-3 ילדים מקסימים.
רציתי לומר לכם תודה על האינפורמציה שמצאתי באתר, האתר מאד דינמי ומלמד, לי זה היה כמו כדור הרגעה לפני הניתוח עם כל הלחץ והציפייה לבאות.
אני מחלימה להפתעתי הרבה מאד מהר, תוך 48 שעות מהניתוח השתחררתי מביה"ח אני מרגישה בסדר גמור, רזיתי בסביבות 8 ק"ג.
אני בשלב כלכלה נוזלית וקצת משעמם לי עם לבן, אקטימל, ומרק.
עם מה עוד אני יכולה לגוון בשלב זה? אשמח לשמוע מכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 11 יום לאחר ניתוח השרוול - תגובה
שולה זק23/10/2010שלום הילה,
אני שמחה שהיינו לך לעזר ומקווה שגם בהמשך נוכל לתרום. מברוק על הירידה היפה.
לגבינות שאת אוכלת ויכולה לגוון מתוקות מלוחות ורגילות, מעדנים מכל הסוגים רק ללא חתיכות פרי, את יכולה להוסיף - ג'לי בטעמים וכמובן ארטיק שאת יכולה להרשות לעצמך ל- "good time". תנסי מעט פירה מעוך היטב עם גבינה.
בתאבון
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה
הלה23/10/2010תודה על התגובה המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הלה, וברוכה המצטרפת
צנובר23/10/2010למשפחת המשורוולים.
אל תדאגי, התקופה המשעממת של הכלכלה הנוזלית/רכה עוברת מהר. נכון שקצת משעמם, אבל המחשבה על הק"גמים הנושרים מאד עוזרת, נכון?
תמשיכי כך ותראי איזה כיף זה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הלה!
נעמי23/10/2010בשעה טובה שחזרת למשפחתך והתחלת בחיים חדשים, אני מאחלת לך בהצלחה, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)