המשך יומן מסע טרום בריאטרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המשך יומן מסע טרום בריאטרי
    מקס ברנר
    24/10/2010

זוכרים את סיפורי הגבורה של כל אלה שגמרו את הבדיקות בשבוע או שבועיים (לא זוכר מה השיא הרשום אצל שולה) ולמחרת נותחו (ובטח קיבלו בחדר ההתאוששות לאפה עם שווארמה וליטר גולדסטאר...)?
    אז כזכור אצלי זה סיפור אחר:הלכתי היום לקבל אישור קרדיולוג.עברתי את הבדיקות הרגילות,ונשלחתי לקבוע תור גם לאקו וגם לארגומטריה, ואחריהן אחזור לקרדיולוגית.חוץ מזה מרוב בהלה לחץ הדם שלי קפץ...וגם זה מחייב מעקב.
    ביום רביעי אני בבדיקת תפקודי ריאות.מי יודע מה זה יגרור,כי אני יודע שהם לא משהו!ספק אם היו מאשרים לי קורס צלילה בכיור או נגינה במפוחית.בשבוע הבא אולטרהסאונד.
    כולם דואגים לי וחרדים לשלומי ,וחוץ מזה-ככה זה רפואה הגנתית-אף אחד לא מחפש להסתבך.אם רק ייפלט לי שאני עו"ד בהכשרתי-לא אקבל אישור לניתוח עד שאוריד 70 קילו בלי ניתוח!צריך לשמור את זה בסוד.
    וזכרו את עצתי-ביום שאתם מגיעים ל-BMI 40-אפילו בגיל 22-תרשמו לניתוח.זה יילך הרבה יותר קל.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי עדיף ה"זבנג וגמרנו"?

שולה זק
    24/10/2010

מקסי היקר, מזל שהניתוחים לקיצור קיבה מוגדרים כ"ניתוחים מצילי חיים" והם לא נועדו לאנשים בריאים - אלא לחולים שאחרי הניתוח יוצאים ממעגל המחלות למעגל החיים הטובים.
    כמה אני רוצה שחודש ינואר כבר יגיע!!!!! למרות שאזדקן בעוד כמה חודשים :)
    שבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ידידי המשורר

עופר
    24/10/2010

ראשית עצם העובדה כי הכשרתך מקנה לך ידע משפטי נרחב ואתה עלול לתבוע את כל הבא ליד במקרה ותרצה או תצטרך אינה צריכה להפריע לך לקבל אישור לניתוח המיוחל.
    אני חושב שאתה צריך לשים בצד את כל החששות שעוברת לך בראש בעניין אי אישור הניתוח. אני בטוח שתקבל אישור מהסיבה הפשוטה כי אתה זקוק לניתוח על מנת להמשיך בחייך. אי קבלת אישור לניתוח לאדם שעומד בקריטריונים נשמע לי לא הגיוני ולא אנושי, גובל בפגיעה בזכויותך כאדם שמן.
    לכן אני מציע שתגש לכל הבידקות שמפילים עליך, זכור נא כי ככל שלרופאים יהיה יותר מידע על מצבך הרפואי כך יהיה להם קל יותר לנתח ולהרדים אותך.
    הכל לטובתך, על מנת שתעבור את התהליך בזריזות וביעילות.
    ולסיום הערה קטנה, אני מסכים איתך במאה אחוז, אדם שעובר את הגבול ממספרי השלושים במדד ומגיע אל מספרי ה -40 חייב לחשוב על שינוי חיים, ואחד מהם הוא בהחלט האופציה הכירוגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן עופר-כך אני עושה

מקס ברנר
    24/10/2010

קבעתי לפני שעה קלה אקו וארגומטריה ליום הצהרת בלפור (שניים בנובמבר) ושבועיים אח"כ מפגש המשך עם הקרדיולוגית
    ובאמת ובתמים אני רוצה להקל על המנתח והמרדים להעיר אותי בריא ושלם ,שנאמר:"הצלחתם-הצלחתי".אפשר להגיד שאני עושה סקר מנהלים מורחב לרגל יום הולדתי ה-50-יותר בדיקות ורופאים מהצ'ק-אפ הסנדרטי ופרוש על 10 "סשנים" לפחות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נא לשנות...

דני
    24/10/2010

לא עוד:"יום הצהרת בלפור"

מעתה ייכתב: "יום ההולדת של דני"

ואיפה אני אחגוג את יום ההולדת?? - באשפוז אחרי הניתוח...
    הילדים הבטיחו לבוא לחגוג לי עם בלונים ועוגת שוקולד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי דני... אתה יום

לילך.פ
    24/10/2010

לפני אמא שלי ביום ההולדת... מה שלומך? מתרגש?
    מה עם ליאורה ? יצא או לא יצא .... שתף ממעמקי הרגשות מה עובר עליך באוטוטו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך....

דני
    24/10/2010

נראה לי שהחגיגות בצפון פגעו לך בראייה....

דיווחתי על היציאות של אלונה , מייד כשזה קרה - פה בפורום!!!
    את מדלגת על הודעות שלי?
    ואת קוראת לאישתי בשם אחר? מה ? החלפתי אישה ולא סיפרו לי? חחחחח

אלונה מרגישה נהדר עם 16 ק"ג פחות ב- 6 שבועות - את יכולה לקנא , כן כן....
    תגידי את זה לחגי....

טוב, תדביקי פערים - ורק אז נרשה לך להתבטא פה בפומבי...
    את חסרה לנו, אז יאאלה.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקס חולה על השנינות שלך...

לילך.פ
    24/10/2010

בהזדמנות הקרובה תתקשר אלי... איבדתי את המספר שלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו