מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניסיתי תפריט חדש ושוב כאביםאלון24/10/2010
אז אני יזכיר לכם שאני כשבוע וקצת אחרי הניתוח (טבעת עדיין לא סגורה), עברתי את שלב הנוזלים והתחלתי אתמול לאכול רכים/טחונים.אתמול אכלתי גבינות, פירות טחונים וקרקר והכל היה בסדר.
הדיאטנית תפגוש אותי רק בחודש הבא ולכן אני מסתמך על ההנחיות הכלליות שקיבלתי מדיאטנית בית החולים.
אז היום אכלתי לארוחת צהריים:
3 כפות פירה,
2 כפות עוף טחון
2 כפות ירקות מבושלים
אני אוכל תפריט זה לראשונה מאז שעברתי את שלב הנוזלים.
בדף ההנחיות הכלליות שקיבלתי בבית החולים אכן היה כתוב שאפשר בחודש הראשון לאכול את מה שאכלתי לצהריים.
הקפדתי לא לשתות לפחות כ 3/4 שעה לפני הארוחה וחזרתי לשתות כ 3/4 שעה אחרי הארוחה.
לאחר הארוחה התחלתי לחוש כאבים באיזור הקיבה בפרט ובבטן בכלל. לא מדובר בכאבי תופת אלא בכאבים קצרים וחוזרים ומציקים כאלה.
האם התפריט שאכלתי הינו סביר ביחס לשלב שבו אני נימצא?
אם כן אז האם הכאבים האלה נורמליים?
אני מפחד שגרמתי נזק לעצמי או לטבעת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט אחרי שבוע
שולה זק24/10/2010שלום אלון,
הכמויות שאתה מציין שאכלת בארוחה אחת, שבוע ימים לאחר ניתוח, לעניות דעתי, הן קצת מוגזמות. לא צריך להעמיס על הקיבה בארוחה אחת.
תיצור איתי קשר במייל העמותה [email protected] וארשום לך איפה אתה יכול למצוא תפריטים למנותחי טבעת
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה, אבל אני רוצה גם לדעת
אלון24/10/2010האם בכך קיים סיכוי שפגעתי בטבעת? או בקיבה?
בסה"כ הלכתי לפי הדף שקיבלתי בבית החולים ושם המזון וגם הכמויות שלהם הוגדרו עבור החודש הראשון לאחר שלב הנוזלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועד אז, מה לקחת איתי לעבודה מחר?
אלון24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להילחץ - כלום לא נפגע
שולה זק24/10/2010שלום אלון,
הטבעת חסינה מפני פירה וגבינה :)
אל תילחץ - לא פגעת בה. אתה צריך ללמוד לאכול מעט כל 3 שעות בערך, לא להביא עצמך לכאבים או להקאה.
אני ממליצה לקחת לעבודה: בקבוק קטן שיהיה לידך כל הזמן ממנו תלגום כל היום.
אתה יכול לקחת אתך שקיות מרק, גבינה, מעדנים.
תיקח אתך מספיק "צידה" ליום עבודה שלם.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגב אחרי שעיינתי בתפריטים
אלון24/10/2010בתפריטים שאילהם הפנית אותי, אני מבין שלא הייתי כל כך רחוק מבחינת סוגי המזון אלא רק הכמויות. במקום כפות - כפיות.
עכשיו אני רגוע....
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחה שעזרתי והרגעתי
שולה זק24/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)