רוצה אבל פוחדת .............

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רוצה אבל פוחדת .............
    נחמה
    24/10/2010

חברים יקירים,

הגעתי לפורום אחרי השתוממות למראה התוצאות אצל 2 משכניי, שעברו ניתוח שרוול.
    אחת מהן,בטח לא מפסיקה לשגע אתכם/כן בפורום ונוטה לשם :"רוזי".
    אז ככה,הנתונים שלי : BMI : 34.5 יחד עם זאת,הנני סוכרתית גבולית בבדיקות יומיומיות,כשבעברי סבלתי מסוכרת הריונית(שממנה נולד' בני המקסים ולא הייתי מוותרת תמורת שום הון שבעולם)בגנטיקה המשפחתית קיימת סוכרת אצל אבי ז"ל ואחי ובנו(שייבדו לחיים ארוכים).מעבר לכך, הנני סובלת מאסטמה ,שהשתפרה בשנה האחרונה .
    הגעתי למשקל עודף, כתוצאה מלקיחת קורטיזון עקב בעיות נשימה כ-20 שנה !!!!
    המשקל מאוד מכביד עלי ומקשה על הנשימה ,הפעילות היומיומית ,ושלא נדבר על....
    בקיצור מה עושים????????
    אודה לתגובותיכן המקצועיות והחברתיות המנוסות....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה אבל פוחדת .............

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התשובה בגוף המשפטים שלך

שולה זק
    24/10/2010

שלום נחמה,
    אם רוזי שכנה שלך - את שואלת מה לעשות?? התשובה מול עינייך!!!!
    ממליצה לעיין בדפי הפורום ולראות אנשים מאושרים אחרי הניתוח. תראי הרבה חברים שהתחילו בשלב ההתלבטות והיום הם אחרי 20 ו- 30 קילו פחות.
    כמו כן תקראי את השאלות והתשובות במדור שאלות קבועות, כך תקבלי מושג על כל הנושא - בהיבט הכירורגי ובהיבט האנושי .
    את מוזמנת להתקשר בכל עת ואשמח לעזור בטלפונים ובפגישות עם מנותחים.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת אך מה מההיבט הרפואי?

נחמה
    24/10/2010

אכן,אם לא רוזי ועוד שכן ,שעברו את הניתוח והתוצאות, שרואים מידי יום לא הייתי פה בכלל...יחד עם זאת, אשמח גם לשמוע תגובה ,אם ניתן לגבי ההתאמה מבחינת ה-BMI ושלי ואיזה סוג ניתוח יכול להתאים לי? יש לציין ,שהקושי הגדול שלי הוא :מתוקים ונשנושים,כי מטבעי ,אני אוכלת קצת מספר פעמים ביום ונסתמת מהר מבחינת התיאבון.
    ועוד מרכיב חשוב אוטוטו ימלאו לי 48 אביבים ורוצה לעשות שינוי ולשפר את איכות חיי.
    עוד שאלה, שלא קשורה אליי: האם מנתחים ילדים בניתוחים אלו?מאיזה גיל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודקת אך מה מההיבט הרפואי? - תגובה

שולה זק
    24/10/2010

ושוב שלום נחמה,
    אני הייתי בת 51 כשעברתי את הניתוח. יש לנו את נעמי - מנותחת טריה בפורום
    בת 64 - עברה ניתוח לפני כחודשיים וכבר השילה מעל 20 קילו ממשקלה . יש לנו את סוניה בת 69 שעברה את הניתוח לפני שבוע בערך. עד גם התייחסות לגבי גיל.
    מבחינת BMI את ממש גבולית . לגבי סוג הניתוח רצוי להתיעץ עם המנתח לאחר שתגיעי אליו עם ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה. יחד תחליטו על סוג הניתוח המתאים לך.
    לגבי ניתוח ילדים. כן מנתחים ילדים. הקריטריונים שונים מאלו של המבוגרים.
    מקווה שעזרתי
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על כל תשובה באות עוד מלא שאלות...

נחמה
    24/10/2010

אין ספק שיש המון עזרה באינפורמציה ,שניתנת על ידך וגם בחיטוט בהודעות ההיסטוריות.
    קראתי ,שלעדן אישרו ניתוח עם BMI 37 עם עבר של אסטמה וסוכרת הריונית(בדיוק כמוני מפחדת להתלהב ובסוף לא יאושר בגלל ה-BMI הגבולי).
    העניין הוא,שאני די מבולבלת, למי בכלל לגשת מבחינת התייעצות ראשונית?בית חולים?יש לי גם ביטוח דרך ה"פניקס",האם עדיף יותר?
    לגבי ילדים,מאיזה גיל מותר?
    סליחה אם השאלות נדושות כבר בעינייך והמון תודה על הנכונות והתרומה שלך ללא לאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזו קופה את?האם יש לך שב"ן?

מקס ברנר
    24/10/2010

הקריטריונים בחברות הביטוח אינם שונים משל קופ"ח.בקרי אצל רופא משפחה ובררי את הנוהל בקופה שלך.לדעת שולה וד"ר מחג'נה חשוב גם להיפגש ,בהקדם האפשרי, עם מנתח המבצע את שלושת סוגי הניתוחים.מרופא המשפחה תקבלי גם רשימת בדיקות שיש לבצען לצורך קבלת אישור.
    ושולה-כשתצטרפי-לא לשכוח את ה-סד"ק!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על כל תשובה באות עוד מלא שאלות... - תגובה

שולה זק
    24/10/2010

נחמה שלום שוב,
    אם תקראי את "מקס ברנר" בחודשים האחרונים, אני מבטיחה לך שלא תישאר פינה ללא מענה (פרט לנושא ניתוחי ילדים).
    כל המנתחים מומחים בתחום. חשוב ללכת למנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים. לפני הכל לברר עם הקופה/ביטוח פרטי לאן מקבלים התחייבות על מנת לא להכניס היד לכיס. לדעתי, את עומדת בקריטריונים. תתחילי לגלגל את הנושא לא רק במחשבה אלא גם במעשים.

לגבי ניתוח בילדים - אם הנושא מעניין אותך, את מוזמנת להתקשר אלי ואשמח לתת לך אינפורמציה בנושא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נחמה יקירתי

רוזי
    25/10/2010

חייבת תגובה מהמקום שלי תמיד אני ממליצההההה כול דרך שתחליטי אנחנו פה בשבלך אז צאי לדרכך בריצה ואני שם תמיד בשבלךךךךךךךךךךךךךך בהצלחההההההההה אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא היה כה פשוט

עדן
    25/10/2010

בהתחלה לא אישרו לי ביקשו שאבחן ניתוח שרוול .
    עירערתי במכתב חוזר שיש לי קושי בתפקוד היומי , קושי נשימתי וניסיתי כל דבר אפשרי .
    אני חושבת שזה עזר יותר . אם את שלמה עם הרצון לעבור ניתוח אז תבקשי לפגוש מנתח שמבצע את שלל הניתוחים תעברי בדיקות ורוצי לוועדה . מה שבטוח - לא לוותר מראש אלא לנסות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו