שלושה חודשים אחרי טבעת- האם התנודות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שלושה חודשים אחרי טבעת- האם התנודות
    יפעת
    24/10/2010

שלום רב,
    אני שלושה חודשים אחרי טבעת- ירידה של 6 ק"ג בלבד, עם סגירה של 7 סיסי.
    עד אתמול יכולתי לאכול הכל( כן גםמלאווח, דג, וכמויות רגילות), מאתמול משהו קרה ואיני יכולה לאכול את הכמויות הרגילות- למעשה יש ימים שאני מסוגלת לאכול הכל הכל כמו בעבר בלי בעיה כלל ויש ימים כמו מאתמול כמויות קטנות יחסית ולעיסה טובה טובה אחרת מקיאה.
    זה חדש לי ואיני יודעת אם יימשך כל הימים כך( הלואי לזה ייחלתי אחרי הניתוח להגבלה כלשהי שלא הייתה עד אתמול ואולי תישתנה כמו בשלושה החודשים פעם כן פעם לא תהייה הגבלה)- האם התופעה הזו מוכרת? האם אם אין משהו קבוע ויש ימים שיכולה הכל- אני צריכה לסגור עוד? מה לעשות בקיצור?
    אשמח לשמוע מה הניסיון אומר והאם זה תקין שפעם כן ופעם לא??

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהלות עם ניתוח טבעת

שולה זק
    24/10/2010

שלום יפעת,
    איני יודעת מה היה משקלך וה- BMI לפני הניתוח, 6 קילו ירידה בשלושה חודשים זו ירידה יפה, 2 קג' לחודש. האם את במעקב של דיאטנית עם תפריט מסודר? נראה לי קצת מוזר להיות סגורה על 7 ולאכול בכמויות שאת מציינת ולא להרגיש מגבלה. לפי התאורים שלך, הטבעת התחילה "לפעול" לפני יום יומיים - התחלת להרגיש הגבלה באכילה.
    אני ממליצה - לפנות למנתח ולהתיעץ איתו. ואם אינך במעקב דיאטנית לעשות זאת בהקדם - היא תעזור לך להכנס למסגרת ולשנות הרגלי אכילה. כמו כן אני ממליצה לשלב פעילות גופנית דבר שעוזר לעיצוב הגוף.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו