מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שלום לכולםתמרית24/10/2010
אני אמנם לא משתתפת הרבה בפורום אך כל הזמן עוקבת נהנת ומקבלת מכולכם המון עידוד ומידע,אתם מדהימים!!!
כפי שדווחתי בעבר אני שבועיים וחצי אחרי ניתוח מעקף קיבה,ירדתי כ7 ק"ג וההרגשה מדהימה...
בעבר ירדתי 7 ק"ג בשנה!!
בימים האחרונים התחילו כאבים מציקים בצד שמאל,האם זה נורמאלי ? ממה זה נובע?
תודה רבה
תמרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוכה הנמצאת
שולה זק24/10/2010שלום תמרית,
אני שמחה שאנחנו עוזרים לכל מי שמתעניין.
מברוק על ה- 7 קילוגרם בשבועיים וחצי. אכן הישג יפה. אם הכאב ממושך, חזק וחריף אני ממליצה לפנות לרופא המשפחה ולהתיעץ איתו. שבועיים וחצי אחר ניתוח יכולה להיות עדיין אי נעימות ורגישות כתוצאה מההתערבות הכירורגית שעברת.
אבל, לשקט הנפשי שלך ולהרגעת הכאב אם הוא חוזר ונמשך כפי שציינתי, תמיד רצוי להתיעץ ברופא.
בהצלחה בהמשך ותמיד נשמח לשמוע ולהתעדכן.
שבוע טוב ורק בשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוך הבא למשפחת
רוזי24/10/2010השראול שיהיה בהצלחה לאכול לאט הפסקה ואחרי כן לשתות פחות חצי שעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)