מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון+שאלהמשרוולת 425/10/2010
בוקר טוב שולה ולשאר חברי הפורום המקסימים,
מזמן לא כתבתי.
חלפו להם חודשיים ושלושה שבועות מאז הניתוח (שרוול) ירדתי 17 ק"ג התחלתי במשקל 96 וכיום 79 .התחלתי בBMI 35 וקצת.
השאיפה להגיע למשקל 60 ק"ג אני חושבת שבכיתה ו' או ז' שקלתי 60 ק"ג.
אני מטופלת אצל תזונאית בריאטרית והולכת למכון 3 פעמים בשבוע.
במכון אני הולכת על הליכון 45דק' ואח"כ עוד 20דק' מכשירים לחיזוק.
היות ואני סובלת מבעיות גב אני לא קופצת ומשתוללת בחוגים למרות שאני אוהבת ולכן שורפת פחות ממה שיכולתי.
קיבלתי מחזור והמשקל מראה קילו יותר יש קשר זה ברור אבל קילו שלם?!!?!??!
תודה והמשך יום נפלא
:) שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית היקרה
רוזי25/10/2010גם אני נותחתי במישקל דומה לשלך מי מרץ ירדתי כן כרגע תקועה עדיף לאט ובטוח אתה עושה כושר מעולה מהייכן את בארץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספורט + מחזור הכל יתכן
שולה זק25/10/2010שלום שרית,
גם ללא ניתוח וללא דיאטה בתקופת המחזור ההורמונים משתוללים, הגוף אוגר נוזלים ויש עליה במשקל . כך שקילו לא צריך להדאיגך.
אני רוצה לחדד את נושא הפעילות הגופנית והירידה במשקל.
את עושה נכון שאת משלבת פעילות גופנית עם ליווי תזונאית. זה השילוב האידיאלי. מה שקורה שבפעילות גופנית אנחנו הופכים שומן לשריר ושריר כבד מהשומן חחחח!!.
הפעילות הגופנית מעצבת את הגוף ומקטינה היקפים ואני משוכנעת שאת חשה בזה. אז אל דאגה. את בדרך הנכונה.
בהצלחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)