מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ההיתי באילתרוזי25/10/2010
מלון אגמים לדעתי מיוחד למשראולים ולמה מלון יפה רגוע טרופי והכי חשוב חייבת לציין
ארוחת בוקר מ7 עד 12 שזה נהדר לנו המנותחים
כול שעה ביס לא אכלתי הרבה למרות שהצלחות שלי היו תמיד מלאות ונישארו כך אז ככה חבריםם אהבתי את הרעיון ממליצה בחום מזג אוויר נהדר באילת תהנו לכםםםםםםםםםם יום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני גם נוסעת
ורד25/10/2010אני נוסעת ב16.11 לאילת למלון רויאל גארדן עם חבר שלי
מקווה שיהיה מזג אויר טוב...
שמחה שנהנת :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני תעשי חיים
רוזי25/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד קודם כל תהני במלון וזה
אורנה LVIAA25/10/2010יום לפני הניתוח שלייייי אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוזי
אפי אלון25/10/2010היי רוזי
איזה צירוף מקרים שאת ההית בטיול באילת אני ההיתי בטיול בחיפה ראיתי את הכרמל ואת חוף הים ובאחד הימים אפילו נתקלתי בספינה של מנו ספנות( כמעט הצלחתי להגיע אליה)
אבל אצלי בניגוד אליך כל מה שקיבלתי לארוחת הבוקר( וגם הצהריים והרב) הייתה רק כוס מים ולעיתים חצי אשל... כך שאוכל שם על הפנים ועל כן אני מציע למתלבטים להעדיף את האופציה של אילת(בעיקר לאלו שכבר עברו את השרוול)
תמשיכי לעשות חיים,
אפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפי
רוזי25/10/2010סוף סוף עונה לי חן חן לך
מקווה שאתה מרגיש טוב נסעתי לסוף שבוע חברות לרוגע הייתי באגמים אילת נהדר במיוחד חדר האוכל מ7 12 פתוח מתאים למשוראוולים בגדול כןל שעה חצי ביס עוד מעט תבין את זה ירדת יפה שמחה בשבלך בהצלחה אפי גדול מהחיים דש לאביבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)