ההיתי באילת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ההיתי באילת
    רוזי
    25/10/2010

מלון אגמים לדעתי מיוחד למשראולים ולמה מלון יפה רגוע טרופי והכי חשוב חייבת לציין
    ארוחת בוקר מ7 עד 12 שזה נהדר לנו המנותחים
    כול שעה ביס לא אכלתי הרבה למרות שהצלחות שלי היו תמיד מלאות ונישארו כך אז ככה חבריםם אהבתי את הרעיון ממליצה בחום מזג אוויר נהדר באילת תהנו לכםםםםםםםםםם יום טוב

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההיתי באילת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני גם נוסעת

ורד
    25/10/2010

אני נוסעת ב16.11 לאילת למלון רויאל גארדן עם חבר שלי
    מקווה שיהיה מזג אויר טוב...
    שמחה שנהנת :-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהני תעשי חיים

רוזי
    25/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ורד קודם כל תהני במלון וזה

אורנה LVIAA
    25/10/2010

יום לפני הניתוח שלייייי אורנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי

אפי אלון
    25/10/2010

היי רוזי
    איזה צירוף מקרים שאת ההית בטיול באילת אני ההיתי בטיול בחיפה ראיתי את הכרמל ואת חוף הים ובאחד הימים אפילו נתקלתי בספינה של מנו ספנות( כמעט הצלחתי להגיע אליה)
    אבל אצלי בניגוד אליך כל מה שקיבלתי לארוחת הבוקר( וגם הצהריים והרב) הייתה רק כוס מים ולעיתים חצי אשל... כך שאוכל שם על הפנים ועל כן אני מציע למתלבטים להעדיף את האופציה של אילת(בעיקר לאלו שכבר עברו את השרוול)

תמשיכי לעשות חיים,
    אפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אפי

רוזי
    25/10/2010

סוף סוף עונה לי חן חן לך
    מקווה שאתה מרגיש טוב נסעתי לסוף שבוע חברות לרוגע הייתי באגמים אילת נהדר במיוחד חדר האוכל מ7 12 פתוח מתאים למשוראוולים בגדול כןל שעה חצי ביס עוד מעט תבין את זה ירדת יפה שמחה בשבלך בהצלחה אפי גדול מהחיים דש לאביבית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו