חברה אני אחרי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חברה אני אחרי
    דלית
    25/10/2010

שלום לשולה היקרה שלום לכל החברה יום שישי עברתי את הניתוח באסותא ע"י דר סובחי היקר הכל עבר בשלום אני בבית אים קושי בנשימה וקצת כאבים אבל העיקר שאני אחרי יש גם משהו נפשי מזכיר קצת אחרי לידה חוסר אונים כזה אני מאמינה שתוך שבוע הכול יהיה מאחורי אני כבר מתה להתלבש להתחיל ספורט ולעשות כיץ חיים.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה אני אחרי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דלית כמה טוב לשמוע

אורנה LVIAA
    25/10/2010

שאת אחרי האם עברת את הניתוח באסותא ת"א (רמת -החייל) אשמח לשמוע פרטים שתתחזקי אני לפני ניתוח שרוול אז שוב שיהיה לך בהצלחה בדרכך החדשה
    אורנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דלית, אני שמח בשמחתך

צנובר
    25/10/2010

גם אני נותחתי באסותא ע"י ד"ר סובחי - האדם שברופא.
    החלמה מהירה וברוכה הבאה למשפחה שלנו, שהתחילה חיים חדשים.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כייף הנה את אחרי

שולה זק
    25/10/2010

בשעה טובה דלית. לאט לאט הכל יבוא על מקומו. הרגישות אחרי הניתוח - בכל זאת הגוף והנפש עברו זעזוע. את תתחילי לרדת במשקל, להתלבש ולקפץ. מבטיחה לך שזה תוך זמן קצרצר.
    עכשיו ממליצה לשתות הרבה לגימות קטנות במהלך כל היום . לנוח ושוב לנוח במהלך כמה ימים וכך להתאושש מהניתוח ולהתחיל הדרך החדשה בכוחות חדשים וחיוך על הפנים.
    בהצחה
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היייייי דידי

אסתי
    25/10/2010

אני כל כך גאה בך חברה שיהיה לך בהצלחה מאמי ותרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דלית!!

נעמי
    25/10/2010

אני שמחה לשמוע שאת אחרי הנתוח הנפלא הזה, לאט לאט ואת תרגישי מעולה, זה לוקח ימים ספורים וחוזרים לכוחות, אבל המשקל מתחיל לרדת וזה נותן כזה boost לחיים חדשים, את עשית את זה ואזה כייף לך ולמשפחתך. כל טוב לך נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דלית

ריקי
    25/10/2010

מזל טוב מאמיי עשית את זה בגדול כל הכבוד. אני מאחלת לך בהצלחה בכל.את תירדי בגדול.אנחנו פה בכל שלב שתירצי לדעת או לשאול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו