לנעמי שלום

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לנעמי שלום
    סוניה
    25/10/2010

לנעמי שלום. איזה יופי עשינו את ניתוח אצל אותו רופאה נהדר.לפי המיספר טלפון אנחנו שכינות. נעמי את גרה בנתניה. עדין לא צילצלתי אלך פשות קצת בישנית

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לנעמי שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכן אתן חולקות מנתח משותף.נעמי לא

מקס ברנר
    25/10/2010

גרה בנתניה אלא באיזור כפ"ס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנעמי שלום - תגובה

שולה זק
    25/10/2010

סוניה שלום. נעמי לא גרה בנתניה. ואת יכולה לצלצל אליה בלי בושה. היא מאוד תשמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך סוניה!

נעמי
    25/10/2010

אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג על הסוכר, אני יודעת שגם לי בדקו אחרי הנתוח, אומרים שהגוף עבר טראומה, אבל את בטח מתיעצת עם רופא, ואני בטוחה שזה יסתדר. אני לא גרה בנתניה אני מהוד השרון, וכן יש לנו רופא מדהים ד"ר שוורץ. לאט לאט את תאכלי יותר, מה שאת אוהבת. כל טוב לך, נעמי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו