לחץ דם + סוכר תקין תודה לאל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לחץ דם + סוכר תקין תודה לאל
    יניב
    26/10/2010

מי שזוכר שלפני 7 חודשים הרדימו אותי עם לחץ דם של מעל 200 וחששו לנתח אותי

וגם אלו שבדרך ואלו שעכשיו וודאי ישמחו לדעת שבשבעה חודשים שבהם הורדתי 50 ק"ג ממשקלי הגוף שלי היה עסוק בלהכין לי הפתעה נוספת.

הסוכר הבוקר ואני לא בודק כל יום אלא מדגמי -זה מכשיר שקניתי לאישתי כי הגניקולוג שלה חשש לסוכרת הריון לא משנה קניתי...

קיצר סוכר 103 תקין

לחץ דם 103/69 גם תקין (לא יותר משישים ולא פחות משלושים)

עכשיו כבר מסקרן אותי לבצע בדיקת דם מקיפה ולראות מה מצב הוויטמינים וכולסטרול

אחלה מתנה לגיל 34 שאחגוג ביום חמישי הקרוב

ואוליי עד אז עוד קילו פחות חחחחחח

נעמד דום ושר בקול.....

עוד לא עבדה תיקוותנו....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם + סוכר תקין תודה לאל - תגובה

שולה זק
    26/10/2010

היי יניב
    זה הפלאי פלאים בניתוחים האלה. שמחלות כרוניות קשות, שגורמות לנזקים בלתי הפיכים - פשוט נעלמות כמו סוכרת ולחץ דם , או אצל חלק מהמטופלים מתאזנות ואין צורך בטיפול.
    יישר כח להמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

רוזי
    26/10/2010

אני שמחה בשבלך עשינו ביחד את הניתוח ממש גהה בך ראיתי תמונות שלך אני ירדתי 25 ותקועה מחכה ליעד שלי לילה טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי ושולה

יניב
    26/10/2010

תודה רבה
    רוזי עם כמה התחלת? אני לא זוכר.
    25 זו גם ירידה טובה תלוי במשקל ההתחלתי ובגובה

אצלי למשל אחרי כל חמש ק"ג יש עצירה ודחף לאוכל ואז זה נרגע וממשיך הלאה

לכן אני יורד רק חמש בחודש

כבר כמה ימים שאני נלחם להישאר על 115 +- ולא מצליח לרדת משם אבל זה יבוא אני בטוח .

אני גם לוקח בחשבון את הטראומה של הגוף שמפחד לרדת מהר מדיי ושומר רזרבות ומעלה את הרצון לאוכל ומשתדל להרגיע ולתת מה שצריך.

גם החריגות הן טובות אם זה במידה כך אני מנחם את עצמי עד שהגוף שלי יהייה מוכן לירידה נוספת.

ספרי מה עוצר אותך

יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

רוזי
    27/10/2010

הייתי 95 שניכנסתי לניתוח היום 73 תקועה הרבה זמן נותחתי בוולפסון בעקבות שאני סכרתיתאני מאושרת שירדתי אם לא הניתוח גרם לא היה יורד תקועה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי רוזי

יניב
    28/10/2010

אמנם התחלנו את התהליך בערך באותו זמן
    אבל מנקודות מוצא שונות
    אני התחלתי עם 165 ק"ג

הירידה שלך יפה וטובה וגם אני נתקע לפעמים

נסי פעילות ספורטיבית -אני עובד המון פיזית וגם נתקע אבל משדר לראש שלא תהייה לו ברירה אלא לשחרר ולהמשיך לתת לגוף לרדת.

אל תוותרי ואל תשברי תרשי לעצמך פינוק מדיי פעם כפי שכתבתי לאסנת אל אל תגזימי

תתחילי להנות מהתהליך ולאהוב את עצמך

זה בטוח יעזור לך לרדת

אשמח לשמוע על התפריט שלך ממה מורכב איך מבושל גם כדיי לקבל רעיונות ואוליי לתת עיצות כחבר .

מחכה לתשובה
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יניב

רוזי
    28/10/2010

אז ככה בהתחלה הייתי על הנוזלים הרבה זמן כמעט 3 חודשים ולאחורנה אוכלת רגיל בכמיות קטנות לא מתמידה לכן לא יורדת אני מודעת לזה ואני חוששת מניפלת הפנים שלי אז מעדיפה לאט ובטוח למרות העצירה שלי כרגע וגם מקשקת לצערי מקווה שאחזור לתפריט בטח ורצוי למרות הכול אני מאושרת ומאוזנת ומרגישה ניפלא אם לא השראול לא הייתי יורדת אני ממלצה בחום ואהבה לא לפחד ולעשות הניתוח ולשמור על התפריט דיאטנית שיהיה שבת שלום יקירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נלחמים

ג.מ
    28/10/2010

ספרת שהגוף רוצה אוכל פתאם אבל אתה נלחם תסביר איך בבקשה אני מפחדת להגיע ליום הזה ולא אדע מה לעשות בינתתים הכל 10 ירדתי 7 קילו ב10 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאסנת

יניב
    28/10/2010

קודם כל כל הכבוד לך 10 ק"ג בשבעה ימים זה יפה
    את עוד בתחילת הדרך ותרדי כל עוד תעשי מה שאומרים לך לעשות

אם זאת כפי כתבו פה לפני וכתבתי גם אני נותחנו ניתוח בריאטרי קיבה
    ולא ניתוח מח

עם הזמן הראש מנסה לתעתע ומבקש דברים שהעיניים מספרות לו שהן רוצות מאוד

אחת השיטות הן להתעלם ואז נשברים מהר

שיטה טובה יותר היא לחיות בגישה שלא יקרה שום אסון אם בא לי שוקולד אוכל אותו אבל במקום לחסל אחד שלם אוכל רק קובייה

רק בשביל הטעם או אפילו חצי קוביה

טעימה אחת בעם בכמה ימים לא מזיקה ומחייה את הנפש

הבדל גדול בין לטעום כל היום ולהכחיש לבין לטעום חצי קובית שוקולד לחוש את הטעם הטוב ולומר אוקי דיי מספיק

זו מלחמת ענקים בין העיניים הגדולות שרוצות ובין הראש שמנסה לא להכנע
    ובתווך הקיבה שמילא אין לה יכולת קיבולת גדולה אבל שוקולדים ומתוקים לעיתים עוברים בקלות.

הסוד לדעתי ואני עדיין לא במשקל היעד שלי ולפני דרך ארוכה מאוד הוא דווקא הרצון הגדול יותר לרדת במשקל ולהיות בריא בשביל אישתי ובשביל ביתי וילדי בעתיד.

המטרה היא לא הבגדים היפים ולא המחמאות אלו כפי שאמרה שולה הם בונוס אבל המטרה היא החיים עצמם ועצם הרעיון שאם עברנו ניתוח וסיכנו את החיים מעצם ההרדמה וחיתוך הגוף זה יהייה ממש לא הגיוני לא להרתם למשימה .

אני מכיר אדם נוסף זאת אומרת שמעתי על אדם שעבר שרוול לפני כחודש וירד 22 ק"ג אבל אישתו לא נותנת לו לשתות מיצים ולא מאפשרת לו לאכול כמעט כלום.

האיש הגיע לבית החולים לעירוי נוזלים כי המיים מרים לו בשלב המוקדם הזה.

נסו למצוא את דרך האמצע הטובה בעבורכם ולא להגיע לאפיסת כוחות מקיצוניות אחת לקיצוניות השנייה של לאכול כאילו לא נותחנו.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יניבבבבב

נטלי
    28/10/2010

אני כל כך שמחה בשבילך....
    הניתוח הזה עושה נפלאוות !!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו