מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תודה לכל החברה המדהימים על התמיכהדלית26/10/2010
נותחתי ביום שישי במישקל 93 היום יום שלישי ואני שוקלת 88 הזוי לא? עדין מאוד חלשה אני מיתאמצת לצאת מהמיטה או מישיבה כי דר סובחי מבקש שאני ישתדל ללכת כמה שאפשר, אתמול בלילה הלכתי לישון והרגשתי את הקיבה שלי ניקרעת לא הבנתי אים זה רעב או כאבים של הניתוח יצאתי מהמיטה הלכתי למקרר לקחתי מעדן וניל 3% והוא עבר לי נהדר אכלתי את הכל ואז נהיו לי בחילות וכול הלילה לא ישנתי כנראה שלא הייתי צריכה לאכול אותו אני ממש מקפידה על התפריט שקיבלתי ורשום להתחיל מוצרי חלב כנראה שלא התכוונו למתוק? הלוואי שאני יטעב מתוק זה רק יועיל לי, בקיצור אני רק שותה קצת מיץ תה מרק לא רעבה בכלל אני רוצה להתנזר מאוכל מכוער ולאכול בריא אים יש לכם עוד הצעות תשתפו אותי אני פשוט אוהבת את כולכם ואתם נותנים לי המון כוח, מתי התפרים נמסים האים כדאי לשבת באמבטיות? מתה לספר לכם שירדתי כבר 10 קילו 15 20 נשיקות לכולם ומי שעוד לא עשה את הניתוח שיעשה כבר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית המהירות מהשטן. הכל בקצב בטוח
שולה זק26/10/2010שמחה שאת אחרי וירדת יפה. את יכולה לאכול מעדן. מה שקרה שאכלת מעדן שלם!!!!!!! וזה המון!!!!!!!! יתכן גם אכלת אותו מהר וזה מה שגרם לך לאי נעימות, לחץ, כאב.
את יכולה לאכול מעדנים (ללא חתיכות פרי) אבל לאט אט, כפיות קטנות במרווחים ותראי שגם הטעם יערב וגם תחושי שובע וללא כאבים.
אל תשכחי לשתות הרבה גם בלגימות קטנות, לנוח וגם להסתובב על מנת להפעיל את מערכות הגוף.
עוד דבר - אנחנו לא מתנזרים מאוכל ולא נמנעים מאוכל - אנחנו אוכלים הכל - בכמויות קטנות ובאופן שפוי. האוכל הוא לא מכוער, אנחנו לא תמיד מנצלים נכון את יופיו.
עכשיו נכנסת לחיים חדשים עם ראיה אחרת - שבחיים לא הכל סובב סביב האוכל. אפשר להנות מאוכל וגם מאיכות חיים.
בהצלחה את בדרך הנכונה
שולהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)