אני צריכה לעבור מעקף. אחרי שרוול.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני צריכה לעבור מעקף. אחרי שרוול.
    הודיה
    26/10/2010

קצת מפחיד. ההתאוששות מהשרוול היתה קשה. העבודה של פרופ' רובין היתה מעולה. יחד עם זאת עליתי בשנתיים האחרונות. ולפיכך אני עוברת מעקף.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעקף. אחרי שרוול - נא עזרת הרופאים

שולה זק
    26/10/2010

בהצלחה.
    קיבלת הסבר למה עלית בשקל ולא ירדת? מה הסיבות שהביאו לאי הצלחת הניתוח? האם בררת אפשרות של שרוול חוזר לפני שאת עושה מעקף??
    עם מי התיעצת ואיפה את עוברת את הניתוח?
    מקרה מעניין, שאני בטוחה שרבין מבאי הפורום ירצו לקבל תשובות במיוחד מהרופאים כאן.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שולה

הודיה
    26/10/2010

מסתבר שהשרוול קצת "השמין" מאחר ונכנסתי למצב נפשי קצת מדוכדך והשתבשו לי סדרי התזונה המתאימים לניתוח.
    בהתייעצות עם ד"ר פייגין ולאור כולסטרול ו- BMI גבוה ולחץ דם הוחלט על ניתוח מעקף. האם הוא יותר מסוכן מהשרוול.

ושנית, אודה לך אם תסבירי לי מהי העמותה שהינך עומדת בראשה.

קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמותת משקל בריא

שולה זק
    26/10/2010

שלום קרן
    תיכנסתי לאתר העמותה שם תקבלי הסבר על העמותה
    www.mishkal-b.co.il
    כמו כן את מוזמנת להתקשר בכל עת.
    כל ניתוח והסיכונים שלו. אם דר' פייגין חושבת שמתאים לך לעבור עכשיו מעקף - לכי על זה. את בידיים טובות.

שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל עודף

איילה
    12/04/2015

בעלי שוקל 126 קג גובה 184 הוא חולה אפילפסיה מטופל בכדורים האם מסוכן לו לעבור ניתוח קיצור קיבה או שרוול. כאשר הוא עובר בדיקת דם הוא מרגיש מאד לא טוב לעיתים על סף עילפון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי קרן כמה זמן

רוזי
    26/10/2010

היית משראוולת תספרי לנו נישמח לשמוע איך עלית והייכן אפשאר לעצור את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו