מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חושבת להתחיל תהליך של ניתוח..אחת26/10/2010
שלום לכם,
אני תושבת אזור חיפה , חברת קופ"ח מכבי, סובלת מהשמנת יתר חולנית ולאחרונה חושבת מאד ברצינות על ניתוח קיצור קיבה , אמנם עם המון חששות והתלבטויות, אבל אחרי כל כך הרבה שנים שבהם לא ממש הצלחתי לרדת במשקל לבד, עושה רושם שזה הפתרון המעשי ביותר כרגע.
רציתי לברר מה האופציות שלי בתור חברת קופ"ח מכבי, האם כדי להגיע לכירורג (למשל באסותא) אני צריכה הפניה מרופא משפחה?
האם יש לכם המלצות על רופאים שם ? (מתוך נסיון או משהו..)
תודה רבה לכם מראש
ותודה רבה לשולה שדיברה איתי גם טלפונית והיתה מאד תומכת, סבלנית ונעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחלת תהליך
שולה זק26/10/2010שלום לך,
ממליצה לך לעיין בשאלות הנפוצות באתר, שם לדעתי תקבלי הרבה אינפורמציה לגבי כל ההתחלות , הפניות, פרוצדורות.
כמו כן, את מוזמנת לקרוא מעל גבי הפורום את שנאמר - אם תגלגלי חודשיים אחורה, תראי תשובות ושאלות לאנשים חדשים שהיום חלקם כבר אחרי ניתוח.
חשוב לוודא שאת אכן עומדת בקריטריונים לניתוח. מה הגובה והמשקל, על פי זה נדע את ה- BMI שהוא האינדיקציה לניתוחים.
איזה ניתוח - כדאי להחליט לאחר יעוץ עם מנתח.
איפה - בכל בית חולים ציבורי שהקופה נותנת לך התחייבות (הניתוח ללא עלות כספית בציבורי) או באחד המרכזים הפרטיים תמורת השתתפות עצמית.
כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום שמנתחים בציבורי ובפרטי.
אפשר לקבוע ישירות תור למנתח, רצוי להגיע אליו עם הסטוריה רפואית מרופא משפחה..
מקווה שעניתי ועזרתי לפחת במדרגות הראשונות לכנסה למסדרון שלנו "מנותחי קיצור קיבה"....כולנו נשמח לעזור .
בהצחה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדי להתחיל בתהליך
אהובה26/10/2010את יכולה לקבוע תור לאחד הרופאים באסותא. אם את מגיעה לרופא שעובד עם מכבי את לא צריכה הפניה, באה עם כרטיס בלבד. ממליצה לך מאוד מאוד על דר' מחג'נה שניתח אותי לפני שבועיים וחצי - איש מדהים! הרופא יתן לך שורה של בדיקות לעשות. כשתהיי לקראת סיום הבדיקות קבעי לך תור לועדה של מכבי, גם כן באסותא, לשם את צריכה להגיע עם התחייבות מהקופה, הפניה מהרופא המנתח והפניה מרופא משפחה.
שיהיה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהובה גם אני דר מחאגנה
ג.מ26/10/2010עומד לנתח אותי אם תוכלי לעזור לי קצת האם התפרים יכאבו? ואחרי כמה ימים מוציאים תפרים ?מי מוציא רופא או אחיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאסנת
אהובה26/10/2010קודם כל תדעי שאת בידיים הכי טובות ולכי בראש שקט. הסיכות קצת כואבות ומציקות אבל זה ממש לא נורא. מוציאים אותן אחרי שבוע עד 10 ימים או אצל אחיות קופ"ח או בביקורת בבי"ח. התוצאות של הניתוח מגיעות כ"כ מהר וזה שווה את הכאבים ואי הנוחות של הימים הראשונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבעתי תור לרופא לשבוע הבא...
אחת28/10/2010מישהו יכול לומר לי משהו על ד"ר גירון ?...
ממש אשמח לשמוע...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאחת
יניב28/10/2010דר גירון בעל שם בתחום אם כי אני מצאתי כמו רבים שכתבו לפני את דר אחמד מחאג'נה שהוא ללא ספק עילוי בתחום הבריאטרי הרבה יותר מתאים עבורי לאחר שיחת טלפון עם שניהם ידעתי במי לבחור.
דר מחאג'נה גם אדם מקסים ונעים מבין ותומך עוזר תמיד ועונה לכולם וגם מנתח משכמו ומעלה .
ממליץ לשוחח עם שניהם ולהחליט למי את מתחברת
בהצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)