חושבת להתחיל תהליך של ניתוח..

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חושבת להתחיל תהליך של ניתוח..
    אחת
    26/10/2010

שלום לכם,
    אני תושבת אזור חיפה , חברת קופ"ח מכבי, סובלת מהשמנת יתר חולנית ולאחרונה חושבת מאד ברצינות על ניתוח קיצור קיבה , אמנם עם המון חששות והתלבטויות, אבל אחרי כל כך הרבה שנים שבהם לא ממש הצלחתי לרדת במשקל לבד, עושה רושם שזה הפתרון המעשי ביותר כרגע.

רציתי לברר מה האופציות שלי בתור חברת קופ"ח מכבי, האם כדי להגיע לכירורג (למשל באסותא) אני צריכה הפניה מרופא משפחה?
    האם יש לכם המלצות על רופאים שם ? (מתוך נסיון או משהו..)

תודה רבה לכם מראש
    ותודה רבה לשולה שדיברה איתי גם טלפונית והיתה מאד תומכת, סבלנית ונעימה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלת תהליך

שולה זק
    26/10/2010

שלום לך,
    ממליצה לך לעיין בשאלות הנפוצות באתר, שם לדעתי תקבלי הרבה אינפורמציה לגבי כל ההתחלות , הפניות, פרוצדורות.
    כמו כן, את מוזמנת לקרוא מעל גבי הפורום את שנאמר - אם תגלגלי חודשיים אחורה, תראי תשובות ושאלות לאנשים חדשים שהיום חלקם כבר אחרי ניתוח.
    חשוב לוודא שאת אכן עומדת בקריטריונים לניתוח. מה הגובה והמשקל, על פי זה נדע את ה- BMI שהוא האינדיקציה לניתוחים.
    איזה ניתוח - כדאי להחליט לאחר יעוץ עם מנתח.
    איפה - בכל בית חולים ציבורי שהקופה נותנת לך התחייבות (הניתוח ללא עלות כספית בציבורי) או באחד המרכזים הפרטיים תמורת השתתפות עצמית.
    כל המנתחים הם כירורגים בכירים ומומחים בתחום שמנתחים בציבורי ובפרטי.
    אפשר לקבוע ישירות תור למנתח, רצוי להגיע אליו עם הסטוריה רפואית מרופא משפחה..
    מקווה שעניתי ועזרתי לפחת במדרגות הראשונות לכנסה למסדרון שלנו "מנותחי קיצור קיבה"....כולנו נשמח לעזור .
    בהצחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי להתחיל בתהליך

אהובה
    26/10/2010

את יכולה לקבוע תור לאחד הרופאים באסותא. אם את מגיעה לרופא שעובד עם מכבי את לא צריכה הפניה, באה עם כרטיס בלבד. ממליצה לך מאוד מאוד על דר' מחג'נה שניתח אותי לפני שבועיים וחצי - איש מדהים! הרופא יתן לך שורה של בדיקות לעשות. כשתהיי לקראת סיום הבדיקות קבעי לך תור לועדה של מכבי, גם כן באסותא, לשם את צריכה להגיע עם התחייבות מהקופה, הפניה מהרופא המנתח והפניה מרופא משפחה.
    שיהיה בהצלחה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהובה גם אני דר מחאגנה

ג.מ
    26/10/2010

עומד לנתח אותי אם תוכלי לעזור לי קצת האם התפרים יכאבו? ואחרי כמה ימים מוציאים תפרים ?מי מוציא רופא או אחיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאסנת

אהובה
    26/10/2010

קודם כל תדעי שאת בידיים הכי טובות ולכי בראש שקט. הסיכות קצת כואבות ומציקות אבל זה ממש לא נורא. מוציאים אותן אחרי שבוע עד 10 ימים או אצל אחיות קופ"ח או בביקורת בבי"ח. התוצאות של הניתוח מגיעות כ"כ מהר וזה שווה את הכאבים ואי הנוחות של הימים הראשונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבעתי תור לרופא לשבוע הבא...

אחת
    28/10/2010

מישהו יכול לומר לי משהו על ד"ר גירון ?...
    ממש אשמח לשמוע...

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחת

יניב
    28/10/2010

דר גירון בעל שם בתחום אם כי אני מצאתי כמו רבים שכתבו לפני את דר אחמד מחאג'נה שהוא ללא ספק עילוי בתחום הבריאטרי הרבה יותר מתאים עבורי לאחר שיחת טלפון עם שניהם ידעתי במי לבחור.
    דר מחאג'נה גם אדם מקסים ונעים מבין ותומך עוזר תמיד ועונה לכולם וגם מנתח משכמו ומעלה .
    ממליץ לשוחח עם שניהם ולהחליט למי את מתחברת

בהצלחה
    יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו