טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לרופא שלום! אני 7 חודשים אחרי ניתוח טבעת. הכל היה בסדר, הורדתי בינתיים 23 קג. לפני יומיים אכלתי קיווי, אחרי 2 חתיכות הרגשתי צריבה חזקה מהגרון עד הקיבה ובחילות. ממש כאב חזק. הפסקתי לאכול את הקיווי אבל מאז יש לי רגישות. לא יכולה לאכול מלוח, חריף או חמוץ, כי כואב ושורף. האם יש צורך לגשת לרופא? יכול להיות שנגרם לי איזה נזק?
תודה, שוש
ליצירת קשר עם מנהל הפורום: ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אכלת את הפרי, שלא אמור לעשות בעיות ואת מרגישה צריבה בגרון ובושט תפני לרופא המשפחה להיעצות, אולי יש לך פטריה או חוסר באחד הויטמינים או מינרלים הלגורם לך לאי יכולת לאכול חריף, מלוח, חמוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים