מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לכל חבריי!!נעמי26/10/2010
רק רציתי לספר לכם איזה יום נפלא היה לי, ראשית כל לקום בבוקר ולראות שיורד המשקל ומרגישים נהדר, ואז יוצאים לבריכה פעם ראשונה אחרי הנתוח ושוחים 30 בריכות ומרגישים כל כך טוב, (איפה היינו לפני חדשיים) ואז מתפנקים והולכים לקנות איזה פרפום טוב ועוד... אז מי יכול להגיד לנו שהחיים הם לא יפים.
שלכם נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזה יופי, נעמי
צנובר26/10/2010ותגידי, את רק יוצאת ואת בבריכה? איפה את גרה?
איך אני מקנא...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד!!
נעמי26/10/2010לא, אני צריכה להכנס לרכב (שתודה לאל הרגליים כבר נכנסות) ונוסעת בערך 5 דקות ואני בספורטן. דוד חיים חדשים, פעמיים בשבוע בכושר, ועכשו גם בריכה, הכל טוב, אין מילים. נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובושם. את קונה בושם?
צנובר26/10/2010זה משהו שגברים כנראה לעולם לא יבינו, איך אתן מפנקות את עצמכן בבקבוקון?
מה רע באיפון, או איפד או סתם מחשב נייד קטן וחמוד (זה מה שאני פינקתי את עצמי השבוע) לחגיגות ה-90, לא, לא הגיל - המשקל.
ולא רק המשקל. גם לחץ הדם שירד פלאים ואפילו הסוכר הסורר שלי שיורד לו לאיטו מ-180 בבקרים שאחרי הניתוח, עכשיו זה בסביבות 140 בבקרים שזה ממש מצוין בשבילי, ומחכה לערכים כמו של יניב (103 זה נראה בינתיים כמו חלום באספמיה).
יאללה חברים,
רק טוב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כייף דוד!
נעמי26/10/2010להגיע לכזה משקל, ולדעת שאתה עשית את זה, ובדיקות בדרך המלך, איך כל החיים משתנים, הרי השומן הזה פשוט היה דכאון אחד, ורק האוכל היה חשוב, אנחנו בחיים חדשים, ואיזה כייף לנו. ועוד הזרוע נטויה. להתראות, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביקרתי את נטליי
רוזי26/10/2010נותחה בוולפסון מרגישה מציין ניראת נהדר מוסרת דש לכולם נותחה בוולפסון צוות מדהים ומקבים כירוגית א
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)