מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מאוכזבתנשמנמונת27/10/2010
היום הייתי אצל הרופא הכירוג לגבי הניתוח והוא פשוט לא מסכים לנתח אותי יש לי
BMI רק 36.1 ואני פשוט מאוכזבת
מה אני צריכה להעלות עוד 20 קילו כדאי שיסכים
אני לא מסוגלת לעשות דיאטה ולהוריד את המשקל הרצוי
אוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי נשמנמונת
ליאור27/10/2010להעלות 20 ק"ג זה לא משהו ריאלי ...
בתור התחלה נסי אצל כירורג נוסף , תבקשי בדיקות כלליות לבדוק את המצב הבריאותי שלך , עם ה BMI הנוכחי את צריכה 2 בעיות \מחלות שנובעות מההשמנה .
תמיד יש אופציה של ועדת חריגים .
ממליץ לך להמתין וליצור קשר טלפוני עם שולה ולהתיעץ איתה .
בהצלחה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמנמונת....
נטלי27/10/2010חמודתי את טועה....
בכדי להגיע לBMI שיתיאים לניתוח את צריכה לעלות משהו כמו 6-8 קילו....
איך הגעת ל20 ?!
אני מקווה שתעברי את זה...ובנוסף אם לא בא לך לעלות אותם את צריכה באמת למצוא איזה 2 מחלות שבגללן יכניסו אותך לניתוח...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העידוד אנסה לבדוק אצל כ
נשמנמונת28/10/2010עוד כירוג ואם לא אז נעלה עוד כמה קג לא כזה בעיה (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כמעט שמן שאין לו מחלות
עדן28/10/2010תנסי לחשוב על תלונות רפואיות שהיו לך כמו כאבי בירכיים , כאבי גב , אני חושבת שמתייחסים גם לקושי בתפקוד יומי , אסטמה , וסת לא סדירה וכו'...
בכל מקרה לכי לכירורג אחר , חבל שתעלי במשקל .. וגם אם לא מאשרים אפשר לערער ואולי זה יצליח .
מהנסיון שלי ... רק מהמתח שעלי 8 קילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הגובה שלך נשמנמונת?
מקס ברנר28/10/2010הנוסחה של BMI הרי מוכרת וידועה.ספרי לנו מה גובהך ונגלה לך כמה חסר.הערכה ראשונית-פחות מ-10 קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)