מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אני בדיכאוןןןןאורנה LVIAA27/10/2010
היי חברה אתם לא מבינים לא אישרו לי את הניתוח בטענה שבשנת 2000
הייתי אצל כירוג לקבלת ייעוץ בנושא השמנה.? מפגרים כאלה עוד לא ראיתי ושמעתי
כרגע למצב הנוכחי עוד לא החלטתי מה יהיה יכול מאד להיות שאדחה את הניתוח
ואעשה דרך הקופה ואז אתבע את הביטוח בנתיים סוכן הביטוח שלי ינסה להזיז עינינים
מקווה מאד שיהיה לי בשורות יותר משמחות לדווח לכם . כרגע אני בדאון רציני.
ולמי שלא יודע יש לי ביטוח פרטי של כלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יווו
נטלי27/10/2010פשוט אין לי מה להגידדד רק לנסות לעודד ושהכל יסתדרר בעזרת ה'....
איזה חארוות זה לא יאמן !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנהלה!!
נעמי27/10/2010אני לא מבינה אז מה אם ראית רופא ליעוץ ב-2000 מה זה שייך. ממתי יש לך את הבטוח, לי יש הראל, אבל זה חשוב האם הם יודעים על מצבך בנושא השמנת יתר, את חייבת לבדוק הכל, אין דבר כזה שלא מאשרים, בשביל מה יש בטוח פרטי.
אל תדאגי הכל יסתדר. שלך נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני מקווה שהכל ייסתדר
מקס ברנר27/10/2010ואמרתי זאת לארנה בשיחת טלפון.הבעיה הבסיסית (וזה לנעמי)שחברות הביטוח מנהלות את הסיכונים שלהם לפי הסתברויות להתרחשות כל מיני אירועים רפואיים בקבוצות גדולות של מבוטחים,וכשאירוע מסויים הוא בהסתברות גבוהה או קרובה לוודאי,הן יעדיפו לא לבטח אותו כלל (וזו ההחרגה בשל מצב רפואי קיים)מאשר לדרוש פרמיה המשקפת את הסיכון.תניחי בחור בן 30 ששוקל 130 קילו,מעשן,ויש לו ייתר לחץ דם וכולסטרול גבוה.הסיכון שלו להצטרך ניתוח הרזיה עד גיל 50,או ניתוח מעקפים,או טיפולים בעקבות אירוע מוחי או סוכרת,או סרטן ריאות, ועוד אירועים מאותה משפחה,הוא בדרגת וודאות גבוהה יחסית.
אם חברת הביטוח רק מספקת לו הסדר מימון,ולא ביטוח מפני אירוע לא צפוי היא תגבה ממנו בלבד(לא כולל בני משפחתו) סכום גבוה כ"כ שהוא יוותר על ביטוח גם לאירועים לא צפויים באמת.
האפשרות השלישית היא השתתפות עצמית מאד גבוהה:אתה תשלם בכל מקרה את ה-15,000 הראשונים,אנחנו נשלים לך עוד סכום מסויים אם ההוצאה חעלה על ההשתתפות העצמית.
לכל פתרון יש ייתרונות וגם חסרונות.צריך לזכור שביטוח זה ביזנס שקיים כדי לספק שירות נדרש אבל גם להניב רווח לבעל העסק.זו ממש לא פילאנטרופיה ולא אספנות מצוות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה - לא להשבר
דני28/10/2010חברת איזו קופ"ח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חברים יקרים
אורנה LVIAA28/10/2010לא יכולתי להרדם מרוב עצבים ומתח לא יודעת מה לעשות מחכה לתשובה מסוכן שלי אולי הוא יצליח לשנות משהו. למרות שהתייעצתי עם סוכן ביטוח מנוסה והוא אמר לי שאני צודקת מחכה לראות מה יהיה כמו-כן אני חברה בכללית מושלם מקסימום אחכה חצי שנה עד שנה או שאשבר טוטאלית נמאס לייייייייייייייייי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה
יניב28/10/2010צרי קשר עם שולה בטלפון אני בטוח שהיא תסביר לך איך לעבור דרך קופת החולים וגם לקצר את התור בלי להפעיל את הביטוח.
ואם לא תתקשרי אליי 0507618116* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אורנה'לה
צנובר28/10/2010אתמול חזרתי בשעה 23:00 הביתה ולכן לא נכנסתי לאינטרנט ולא ראיתי את הודעתך המבאסת.
מה אגיד לך, שאני כועס יחד אתך, אולי, אבל יותר חשוב עכשיו זה לא להמתין. תני לסוכן הביטוח לעשות את עבודתו, ואת במקביל כדאי שתתחילי בירורים בקופ"ח, לבדוק את כל האופציות. הרי אין מצב שהקופה לא תאשר לך, רק יתכן שזה יסחב קצת יותר.
ואם הסוכן בינתיים יצליח במשימתו - מה טוב.
באמת כדאי להתייעץ עם שולה שיודעת כמעט הכל...
מקווה מעומק ליבי שהכל יסתדר לטובה.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הצעתי לאורנה
לילך.פ28/10/2010שאם היא עושה את הניתוח דרך קופ"ח אני עושה איתה יחד באותו היום ...
ולא איכפת לי מאף אחד יותר... איזה כיף יהיה לעבור עם אורנה יחד את החוויה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה הרי אותם מנתחים!
מקס ברנר28/10/2010ובבתי חולים ציבוריים הם עובדים לפעמים בזוגות.אז מה רע לקבל את גויטין ופייגין בצוותא ע"ח משלם המיסים (בתה"ש).הבעיה העיקרית היא הלו"ז אבל למרבה השמחה, כל שבוע מישהו מקבל "רגליים קרות" ומבטל ,כך שאפשר להיות מוקפץ מה-WAITING LIST
אז שהצרה שלך תהיה שבאותו בוקר תקבלי גם הודעה על הקדמת התור מביה"ח וגם טלפון מסוכן הביטוח שהצליח להתגבר על הבעיה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנה יקרה
עופר28/10/2010ליבי איתך ונעשה כל מאמץ על מנת לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים תודה ענקית על הכל
אורנה LVIAA28/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)