שאלה...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה...
    ליאל
    27/10/2010

כמה שאלות את האמת..
    כמה זמן אחרי הניתוח מותר להתחיל לאכול אוכל רך כמו גבינות יוגורט וכו' ולאחר מכן אחרי כמה זמן מותר לאכול מוצק?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאל...

נטלי
    27/10/2010

את אחרי שרוול נכווןןן?
    אני עברתי לפני 3 ימים את הניתוח, כבר אמרו לי שאני יכולה לאכול גבינות ומזון רק כמו מרקים מעדנים וכו'.... ביום שני יש לי שוב פגישה אצל הדיאטנית ושם בפגישה היא אמרה שהיא תכניס לי לתפריט דברים מוצקים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה...

ליאל
    27/10/2010

איך יכול להיות?
    אני עברתי ניתוח ביום שישי ואמרו לי שרק בתחילת שבוע הבא אני כבר אתחיל לאכול גבינות יוגורט וכאלה ורק בחודש הבא מוצקים.

זה לא נשמע הגיוני נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאל...

נטלי
    27/10/2010

היום השתחררתי מבית חולים אחרי פגישה אצל הדיאטנית...
    היא אמרה לי בפירוש שכדי שהקיבה שלי לא תרגיש רעב, לאכול כל שעה או שעתיים כף או 2 של גבינה או מעדן או משהו רך, אמרה לי שאפשר לשתות אקטימל בכל טעם, וביום שני כשאני אהיה אצלה היא תתן לי עוד כלכלה כנראה מוצקה לטחינה או משהו... אני התחלתי לאכול והכל בסדר ברוווך ה...!!! אז תתחילי לאט .... ולא לשכוח לעשות הפסקה בין השתיה לאוכככל !!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטלי

ליאל
    27/10/2010

כמה זמן צריך לדעתך הפסקה בין אוכל לשתייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקה בין אוכל לשתייה

יניב
    27/10/2010

קודם כל ברור שאסור לשתות עם האוכל המלצה מניסיון לשתות עד רבע שעה לפני האוכל לגימות קטנות. לא לנסות לחסל בקבוקים זה לא הולך ותרגישי רע מאוד.

אחרי האוכל לא אכלת כדיי לבדוק את המקום החדש בקיבה אלא כמו שאמרו לך לאט עם כפית בצלחת קטנה וללעוס הרבה לפני שבולעים ואז להמתין חצי שעה לפחות ולהתחיל בלגימות קטנות כל 3 דקות לראות שהכל עובר.

אם יש לחץ להמתין קצת ,אפשר ללכת 10 דקות כדיי שהלחץ יירד והאוכל יעבור.

בהצלחה תמיד

יניב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאלייי

נטלי
    27/10/2010

אני עושה הפסקה עשרים דק' לפני האוכל (שתיה) ועשרים דק' אחרי האוכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו