מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה...ליאל27/10/2010
כמה שאלות את האמת..
כמה זמן אחרי הניתוח מותר להתחיל לאכול אוכל רך כמו גבינות יוגורט וכו' ולאחר מכן אחרי כמה זמן מותר לאכול מוצק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאל...
נטלי27/10/2010את אחרי שרוול נכווןןן?
אני עברתי לפני 3 ימים את הניתוח, כבר אמרו לי שאני יכולה לאכול גבינות ומזון רק כמו מרקים מעדנים וכו'.... ביום שני יש לי שוב פגישה אצל הדיאטנית ושם בפגישה היא אמרה שהיא תכניס לי לתפריט דברים מוצקים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה...
ליאל27/10/2010איך יכול להיות?
אני עברתי ניתוח ביום שישי ואמרו לי שרק בתחילת שבוע הבא אני כבר אתחיל לאכול גבינות יוגורט וכאלה ורק בחודש הבא מוצקים.
זה לא נשמע הגיוני נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאל...
נטלי27/10/2010היום השתחררתי מבית חולים אחרי פגישה אצל הדיאטנית...
היא אמרה לי בפירוש שכדי שהקיבה שלי לא תרגיש רעב, לאכול כל שעה או שעתיים כף או 2 של גבינה או מעדן או משהו רך, אמרה לי שאפשר לשתות אקטימל בכל טעם, וביום שני כשאני אהיה אצלה היא תתן לי עוד כלכלה כנראה מוצקה לטחינה או משהו... אני התחלתי לאכול והכל בסדר ברוווך ה...!!! אז תתחילי לאט .... ולא לשכוח לעשות הפסקה בין השתיה לאוכככל !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי
ליאל27/10/2010כמה זמן צריך לדעתך הפסקה בין אוכל לשתייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקה בין אוכל לשתייה
יניב27/10/2010קודם כל ברור שאסור לשתות עם האוכל המלצה מניסיון לשתות עד רבע שעה לפני האוכל לגימות קטנות. לא לנסות לחסל בקבוקים זה לא הולך ותרגישי רע מאוד.
אחרי האוכל לא אכלת כדיי לבדוק את המקום החדש בקיבה אלא כמו שאמרו לך לאט עם כפית בצלחת קטנה וללעוס הרבה לפני שבולעים ואז להמתין חצי שעה לפחות ולהתחיל בלגימות קטנות כל 3 דקות לראות שהכל עובר.
אם יש לחץ להמתין קצת ,אפשר ללכת 10 דקות כדיי שהלחץ יירד והאוכל יעבור.
בהצלחה תמיד
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאלייי
נטלי27/10/2010אני עושה הפסקה עשרים דק' לפני האוכל (שתיה) ועשרים דק' אחרי האוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)