מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מצטרפת חדשה..רעות29/10/2010
שלום לכולם
עברתי ניתוח שרוול בדיוק לפני שבועיים וחיפשתי אנשים שעוברים כמוני או עברו ניתוח כזה..נראה לי שהגעתי למקום הנכון-כולם נשמעים כל כך מפרגנים ורוצים לעזור
אני אשמח להצטרף ולשתף במה שעובר עליי :)
אז כמו שאמרתי לפני שבועיים נותחתי אחרי שהגעתי ל-140 ק"ג על 1.78
אני נשואה(בת 28) ומאוד מאוד מאוד רוצה להכנס להריון בריא לכן החלטתי לעבור את הניתוח
השבוע הראשון היה קששששה מאוד..הייתי חסרת אנרגיה כואבת ורעבה .. השבוע השני עבר יותר בקלות התחלתי לאכול פירה קצת מרק ביצה וגבינות
אבל..פתאום הירידה במשקל נעצרה
ירדתי 7 ק"ג ובימים האחרונים כלום לא זז וזה מייאש ומתסכל
אני משתדלת להישאר אופטימית אבל אני תוהה אם אני עושה משהו לא נכון..
בנוסף-כולם מספרים שאחרי שתי כפות הם מרגישים מלאים ולא יכולים לאכול יותר...אני לא מרגישה ככה..
בקיצור זקוקה לעזרה וייעוץ-אשמח לשמוע מניסיונכם :))
תודה ושבת שלום
רעות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברואה הבאה
שולה זק29/10/2010שלום לך רעות,
אין לזזלזל ב- 7 קילו שירדת במהלך שבועיים.
לפי הסיפא בדבריך, אני מסיקה (אולי טועה), שאת לא נמצאת בליווי דיאטנית ושאת לא אוכלת על פי תפריט שהותאם לנתונים שלך לאחר הניתוח.
בלבים שאת נמצאת, צריך לאכול כל 3 שעות ארוחות קטמות. ללעוס היטב ולאכול לאט. אין לערב שתיה עם מזון, אלא לעשות הפסרה של כ- 2- דקות בין לבין.אין צורך להגיע לרעב. מותר לאכול, אבל לבדוק כמה וולא לנשנש שטויות ומתוקים, עד כמה ניתן.
את צריכה גם להקפיד לשתות הרבה במהל היום. בין הארוחות לגימות קטנות.אם אינך במעקב דיאטנית, רצוי ללכת אליה בדחיפות. אם את כן במעקב שלה תפני אליה עהם התפריט, אולי לא מתאים לך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
רעות29/10/2010עברו שבועיים מהניתוח ואני עדיין אוכלת לפי התפריט שקיבלתי מהדיאטנית בביה"ח לפני שהשתחררתי,אני אוכלת בדיוק מה שמותר לי,קצת גבינה קוטג' ביצה רכה מרק מגזר קישוא ותפוח אדמה מרוסק,או פירה,ארטיק קרח אחד ביום,מחכה עשרים דקות בין האוכל לשתיה..זה בדיוק התפריט שניתן לי
וכך אני אמורה להמשיך לאכול גם בשבוע השלישי לפי מה שהיא אמרה לי
בהמשך אני צריכה להפגש עם דיאטנית שתיתן לי תפריט לשבוע רביעי ואילך
בקיצור- לא ברור לי למה אני תקועה ולמה אני עצבנית כל הזמן
מודה לכן על העזרה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות
ריקי29/10/2010בשעה טובה מתוקה. הכל יהיה בסדר תחשבי טוב יהיה טוב. מספיק היינו חושבים תמיד רע הגיע הזמן לחשוב טוב. את עשית משהו טוב לא רע. לאט לאט הכל יורד האם את שותה מספיק? האם את אוכלת מספיק?אני גם עברתי ניתוח שרוול לפני חצי שנה 41 קילו פחות.גם אני הרגשתי בהתחלה כמוך למה זה ולמה זה והיו לי מיליון שאלות. אבל הנה בסוף ירדתי ואני מאושרת וסוף סוף חיה מה שלא חשבתי שיקרה. אם תרצי לדבר אשמח לעזור לך בכיף 0543934147
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)