מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חייבת לשתףרוזי29/10/2010
ב15 3 נותחתי שראול בבית חולים וולפסון צוות מדהים בעקבות סכרת גבוהה והשמנת יתר ירדתי 25 קילו ניארת נחמד עדין לא הגעתי ליעד לי מקווה עד הקיץ שכן ארד קצת תקועה לא נורא גם ככה יש לי פחד מניפלת העור בפנים בגלל הירידה אני מאושרת מהסכרת שהלכה ממני מקווה שהלכה אשמח לעזור וחברים שמנותחים בוולפסון אני מגיע לביקור משתדלת 050 3337236 תמיד בשבלכם באהב רוזי שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוזי - אני.... אני....
דני29/10/2010מתנתח ביום א' בבוקר, אשמח לראות אותך במהלך השבוע הבא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי דני...
לילך.פ29/10/2010שיעבור לך ב"ה בקלות... תספר בהקדם האפשרי איך היה...
בהצלחה ...ד"ש לאלונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דני
רוזי30/10/2010אני יודעת שאת מתאשפז היום שיהיה בשעה טובה תבקש את חדר 6
חח אשתדל להגיע ואם לא אשמח לשמוע פה אותך אחרי אני משתדלת להגיע לא תמיד יוצא אז בהצלחההההההדניאל דש לאלונה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רוזי
יניב30/10/2010כל הכבוד שוב על הירידה
אבל למה תקועה?
אני שם לב שאת נותנת להמון אנשים כח כל הכבוד לך על כך הביקורים והחיבוקים.
ספרי קצת על סדר היום שלך ועל התזונה שלך
אוליי הגיע הזמן שתקבלי קצת כח מאחרים כשם שאת מעניקה להם
תרשי לנו לנסות ולו במעט לכוון אותך
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי יניב
רוזי30/10/2010תמיד מצליחים אם אחרים לדעתי אני תקועה כי אני לא שומרת על תזונה כמובן לא הרבה אוכל שטיוה זה הכיקל עבר אוכל לא מושך אותי ואם החלטתי לאכול אז אתה יודע בקטנה גם לא שותה הרבה אז תקוע אם יש לך רעיון אשמח לקבל תודה לך יניבוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי רעיון כן
יניב30/10/2010מכות,חשמל,ועינויים קשים חחחחחחחחחחח
נו באמת מה זה לא אוכלת רוזי
לא שותה?
רק שטויות?!?!?!?!?
ממש כועס עכשיו :P
את הריי תאומת ניתוח שלי לא יכול להיות שלא תשמרי ממש חבל על הסבל והכאבים שעברת ועל הכאבים שיש לי עכשיו מלשמוע שאת לא שומרת.
יאללה לעבודה ומייד
חדל סדר מתוקים
שלא תעברי מעקף כמו שכותבים פה
אם את רוצה תתפריט המשוגע שלי אני מוכן לתת לך אבל רק בתנאי שתבטיחי לעצמך שתהיי חזקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפרהה עליייייך
נטלי30/10/2010אין עליייך בעולם רוזיל'ה....
באמת שהכרתי אישה מדהימה \שתומכת וישבה איתי בבית חולים כמה שעות טובות...
כל הכבוד על הירידה,אבל באיזשהוא מקום יש לי הסכמה עם יניב...
וחדל מתוקים וקדימה לעבודה...
יניב אני גם אשמח לשמוע את התפריט היומי שלך....
שבועעע מקסיים לכוולנו :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה נחמד?
צנובר31/10/2010את נראית פיגוז, רוזי.
ואת לא רק נראית ככה את גם מתוקה ונחמדה באופי, שזה לא פחות חשוב...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)