מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שרוול קיבהרעות29/10/2010
היי שבת שלום לכולם
שאלה לי אלכיים...
אחרי ניתוח שרוול מותר לשתות אלכוהול ?
והאם יש בעיה עם נטילת גלולות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיזהרי בזמן הקרוב מאלכוהול
מקס ברנר29/10/2010ראשית-כי זה עלול לצרוב.שנית-כי בקיבה מקוצצת הספיגה של אלכוהול מאד מהירה.סיפר לי משרוול,שעדיין גדול כמו פריג'ידר אמריקאי,שמחצי כוס יין הוא משתכר.נסי במתינות אחרי שלושה חודשים.
גלולות-למיטב הבנתי ועל בסיס תאורטי בלבד-לא אמורות להוות בעיה, אבל חכי לתשובה מוסמכת-מסתובבות פה לפחות עשרים משורוולות בגיל הפוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתיית אלכוהול
שולה זק29/10/2010בשתיית אלכוהול יש הרבה קלוריות, כך שכדאי להימנע או להפחית למינימום, הרי הכוונה לרדת במשקל ולא לעלות .
מותר לשתות מעט יין או משקה חריף בארוע. כדברי מקס לא מומלץ להפריז בשתיית אלכונהול בגלל הספיגה המהירה שלו.
כך שאין מניעה לשתות בקידוש, בארוע חברתי .
לגבי גלולות - אין שום מניעה לקחת גלולות על פי מרשם רופא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרעות
רעות29/10/2010תודה רבה על הזריזות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רעות ברוכה הבאה
עופר29/10/2010החיים לאל נעצרים לאחר הניתוח. ניתןן בהחלט לשתות אלכוהול אך בזהירות.
את בשלב מאוד מוקדם לאחר הניתוח לכן אמליץ לך לחכות עוד.
אני התחלתי לשתות רק לאחרונה שלושה חודשים אחרי.
יש לציין שיש להזהר מכמה סיבות:
א) הקיבולת שלך השתנתה ואת אינך מכירה את עצמך, כל האלכוהול שאת תשתי יזרום במהירות לכלי הדם ולכן גם ההשפעה תהיה מהירה, את תשכרי מהר מאוד אחרי כמות מזערית של משקה חריף.
ב) כמו ששולה ציינה, באלכוהול יש הרבה קלוריות - משמין וזה משקה, ולכן צריך להמנע מלצרוך באופן קבוע.
לסיכום - בהחלט אפשר, מוקדם קצת. אני ממליץ לחכות לפחות עוד חודש.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
רעות30/10/2010היי עופר תודה רבה על הטיפים
אבל אתה יש פה כמה רעות...אני לפני הניתוח,יש לי ועדה עוד חודש, בדצמבר .
אני פשו רוצה לדעת הכל לפני שאגיע לועדה,תודה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רעות שלפני
שולה זק30/10/2010בוקר טוב לך,
אולי כדאי להוסיף לניק שלך "רעות לפני" כך שלא נתבלבל.
יתכן ושאלתך התפספסה, אשמח לעזור בכל עת.
בינתיים כדאי שתעייני בשאלות הנפוצות, תקבלי חלק מהתשובות, אני משוכנעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)