מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מי כותב בשמי ??????????לילך.פ29/10/2010
אורנה עם מי את מתכתבת ? שקוראים לה לילך ?
עופר מי כתבה לך וזאת לא אני? ובמקרה קוראים לה גם לילך פ
משהו מאד מוזר קורה כאן ולא מוצא חן בעניי....
לילך פ. האמיתית זאת מהתרנגול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שולללללללל
לילך.פ29/10/2010תעשי סדר בהודעות פתאום הופיעו פה הודעות מאוגוסט ... כבר נגנבתי שמשהו כותב כאן בשמי.... ורק אח"כ שמתי לב לתאריך... לטיפולך...נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא הבנתי...
לילך.פ29/10/2010איך עופר עשה את הניתוח רק לפני 3 שבועות וירד רק 17 קילו עד עכשיו...
טוב אני עייפה עדיף שאלך לישון ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת האחת והיחידה
שולה זק30/10/2010זה מה שקורה, אם מדפדפים אחורה ומתייחסים להודכעה ישנה אז היא מוקפצת לראשית הדף עם התאריך העדכני של המגיב האחרון.
חוץ מזה - איך את מעלה על דעתך שניתן להמציא לך כפילה???? NEVER
את THE ONE AND ONLY ONE .
מחכה עדיין לקבל תמונות :
חיבוקי לכולכם _(הכוונה גם לחגי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי שולמית
לילך.פ30/10/2010בחיי שלא דפדפתי... משהו נדפק ברצף....
לגבי התמונות את רוצה למייל? אשמח לשלוח... שלי לי שוב את המייל שלך למייל שלי ואשלח את התמונות מייד...
חולה עליך ובאמת מזל שאין עוד כמוני... אז באמת ההיתם משתגעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)