כנסו

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כנסו
    מור
    30/10/2010

אז ככה אני כבר סיפרתי על עצמי בפורום ושלא נותנים לי אישור כי לא היה לי 18 עכשיו אני כבר שבוע אחרי 18 ועדין יש רופאה בתל אביב שמתעקשת לראות אותי ולא מאשרת לי
    ועשיתי כבר כמה בדיקות והיתי אצל המנתח והוא אמר שאין סיבה שהיא לא תאשר הBM שלי הוא 42 עכשיו מה הקטע של ללכת עד תל אביב בשביל שהיא תראה אותי שלחנו לה הכל עלי למה היא כלכך עקשנית !!!!!!!!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כנסו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מור

שולה זק
    30/10/2010

אני חושבת שבקשת הרופא לראותך ולא לחתום "בלנקו" לגיטימית בהחלט.
    איני מבינה את ההתעקשות שלך לא ללכת לרופא.
    אמנם את כבר בת 18 אבל מבחינה רפואית את עדיין בהגדרה של ילדים (אמנם ילדה גדולה) יש קריטריונים שונים ונוספים לגבי ילדים. אם את חושבת שבאמת את מתאימה לניתוח, וניסית (בגילך) את כל הדרכים לרדת במשקל והפתרון היחידי הוא ניתוח שבעיניך נחשב לקל אולי - הריני רוצה להאיר עינייך ולהביא לתשומת ליבך- שניתוח זה לא הוקוס פוקוס - לא נכנסים שמנים ויוצאים רזים. נהפוך הוא, בשביל לרדת צריך לעבוד. דיאטנית, תפריט דיאטתי, פעילות ספורט, קבוצות תמיכה והתמדה..
    אני מקווה שתלכי לרופא, תסיימי את ההליכים ותעברי ניתוח, אם את מתאימה לו.
    אגב איזה ניתוח את עומדת לעבור?
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו