בשבוע הבא-יומן מסע למיטיבי לכת

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בשבוע הבא-יומן מסע למיטיבי לכת
    מקס ברנר
    30/10/2010

בשבוע הבא-חוץ משאר הדברים שאנשים מן היישוב עושים בחייהם-צפויים לי:
    ארגומטריה
    אקו לב
    תפקודי ריאות ואח"כ מפגש עם רופא ריאות
    מפגש עם מנתחת
    אז אם לא יבטלו כלום הולך להיות אינטנסיבי! אדווח לכם כשייגמר

ובשעה שאני מכין עצמי לשבוע של התנשפויות והתפשטויות-נשוב ונאחל הצלחה לדני שלנו המתאשפז הערב-רפואה שלמה ודש למשפחה!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן חן.....

דני
    30/10/2010

בעוד כמה שעות אצא לי לדרכי....

תודה על האיחולים ודרישת השלום הגיעה ליעדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובהצלחה לך במסעך...

דני
    30/10/2010

בזמן ההתפשטויות והנשיפות, תחשוב עלי, ותזכור,

שעדיף להתנשף ולהתפשט, מאשר להיות מחובר לקטטר ואינפוזיה בבית חולים.

תסתכל על החיובי שבכל דבר,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני-אל תשכח שאעבור את כל זה

מקס ברנר
    30/10/2010

כדי להמצא כדאי וראוי לקבל בהמשך קטטר ואינפוזיה.צחוק הגורל הוא שאם הייתי מחליט לטפס את 400 המדרגות מקניון מלחה לשכונת בית וגן,או 600 המדרגות של מאצ'ו פיצו,הייתי ללא ספק מתמוטט בדרך,אבל לא הייתי נדרש לשלל הבדיקות של השבוע הקרוב,אבל הכל לטובה!
    ההתפשטויות וההתנשפויות מחברות אותנו לשאלה בדבר תינוי אהבים.ובכן-את האחים ואן אריק לא הכרתי אישית ולא הרגתי,אבל הם לא נראים לי פרטנרים טבעיים למנותחת טריה.אבל אריק אחד -עדין ומתחשב-שילקק מהמנותחת מאכלים שאסור לה לאכול (כמו זה הקרוי על שמי) וידגדג אותה בעדינות בנוצת טווס,כנראה לא ייגרום לנזקים בריאותיים אם ייסתפק בכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מקסילה!!!

נעמי
    30/10/2010

אני לא מבינה למה הסכמת לעשות ארגומטריה ולא מיפוי spect אני לא הסכמתי לעשות צעד אחד( אמנם היום אני הולכת על הליכון 20 דקות) אבל למה להתנשף, כשזה באמת קשה. בכל אופן אני מאחלת לך הצלחה, כל הכבוד לך ושבוע טוב. נעמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הסכמתי לבדיקה?

מקס ברנר
    30/10/2010

ראשית-נעמי יקרה-כי לא הוצעה חלופה,ושנית-כי אני יכול לעשות ארגומטריה ועשיתי כמה פעמים בעשור האחרון.בדרך כלל זה מסתיים אחרי 8-9 דקות כשהדופק או לחץ הדם מחייבים להפסיק.אז נזיע,נתעייף ונתנשף (ואח"כ נתגרד שבועיים עד ששער החזה ייצמח מחדש) אבל הקרדיולוגית תקבל את כל הנתונים הדרושים לה לחוות דעתה שנתבקשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון קצר-אקו לב

מקס ברנר
    02/11/2010

מסתבר שהרופאים מתקשים לקבל תמונה טובה אצל שמנים מאד,כך שבדקו אותי בשני מכשירים שונים בשני חדרים במכון הלב-שתי קרדיולוגיות ומספר טכנאים.תקעו לי את ה-"ג'וי סטיק" שלהם בין הצלעות עד שכמעט שברו אותן,ומרחו אותי שוב ושוב ב-ג'ל דביק.שורה תחתונה:יש שם כל מיני "מוגדלים" ו-"מעובים",אבל כנראה שום דבר לא קריטי!
    אם הרמטכ"ל מחפש שומר ראש חדש במקום האנס שהלך לכלא-אני לא אעבור את מבדקי הבריאות.בהקשר המצומצם של דיוננו-עברנו עוד משוכה.

היכונו לארגומטריה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זוכרים את "60 שניות על" בגלי צהל?

מקס ברנר
    03/11/2010

והבדיחה שסיפרו אז ,שהקדישו פעם את הפינה לפנינה רוזנבלום,אבל אחרי 30 שניות הקריין גמר?
    ובכן הארגומטריה שלי נמשכה 5 דקות בלבד עד שזינוק בלחץ הדם והדופק שכנעו אותם להפסיק.ממה שהבנתי פסק הדין יהיה כנראה":סמרטוט אבל בריא בקירוב"-מה שבגילנו נוטים לקבל בעיין יפה-לפחות כל עוד לא מחזיקים פילגש צעירה.
    כעת אני מחכה למפגש מסכם עם הקרדיולוגית
    חוץ מזה לקראת הארגומטריה עברתי גילוח "יבש" של כמה פיסות חזה,כדי לאפשר הצמדת האלקטרודות.זה מגרד מאד,ואני מורח על אותם האיזורים קרם גוף,ומרגיש גברי בערך כמו מיקי בוגנים.יש לכם רעיונות אחרים להפחתת הגירוד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו