מתי התפרים נמסים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתי התפרים נמסים
    דלית לוי
    30/10/2010

שלום לשולה היקרה ולכול החברה היקרים אני שבוע אחרי הניתוח שרוול כמובן מרגישה יותר טוב ברוך השם אוכלת יותר טוב היום אכלתי חצי תפוח אדמה של החמין וביצה במשך היום אני שותה תמיד מרגישה שבעה אני יודעת שאני צריכה לשתות יותר אבל שאני שותה הרבה אני מרגישה לחץ, הייתי רוצה לדעת מתי התפרים נמסים כי כולם מדברים על סיכות ולי אין סיכות....

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתי התפרים נמסים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי התפרים נמסים - תגובה

שולה זק
    30/10/2010

עד כמה שלי ידוע זה לוקח בין 10 - 14 יום עד שהתפרים נמסים.
    ממליצה שתצלצלי מחר למרפאה שלך ותשאלי את הרופא או האחות ותקבלי תשובה מקצועית.
    שבוע טוב
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי התפרים נמסים - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    30/10/2010

תפקידם של התפרים, כמו הסיכות בדיוק, להחזיק את העור עד שזה מתאחה בתהליך ריפוי טבעי. התפר עצמו נשאר בגוף בשלבי פירוק שונים כמה שבועות אך חוזקו מקסימאלי לאורך כשבועיים. אחר כך הגוף "אוכל" אותו לאט לאט עד העלמותו המלאה.
    לגבי כמות השתיה/אכילה - לאחר שרוול רצוי מאוד לעצור ביס/שלוק אחד לפני תחושת הלחץ, הכאב או אי-הנוחות. כשאלה קורים דפנות הקיבה במתח ועשויים, לאורך זמן להמתח ולגדול...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו