מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קשה להאמין.ג.מ30/10/2010
שלום לכולם,
אני חדש כאן.
שמי יוני, בן 25, משקל 165 קילו גובה 1.76.
כבר זמן מה שאני צופה במתרחש כאן אבל אני חייב לציין כי אני לא קונה את זה.
אני שומע כל הזמן על מקרים של מוות, סיבוכים וכו - כל מה שקורה פה בפורום זה סיפורים שמחים על אנשים שהחיים שלהם דבש והכל טוב איתם. איפה הסיפורים האמיתיים ? למה להסתיר מאיתנו את האמת ? כמה מתים באחוזים? כמה סיבוכים יש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כואב בכלל
שולה זק30/10/2010מוציאים במרפאה שלך. אחות מיומנת עושה זאת.
אין לך ממה לחשוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל חשש
עופר30/10/2010אין כאב כלל וכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא כואב , קצת לא נעים
עדן30/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאתי
ג.מ31/10/2010אכן זה לא כואב בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה להאמין. - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/10/2010גם על סיבוכים וסיכונים אנחנו מדברים. תוכל לדפדף אחורה ותמצא את כל מה שלבך חפץ
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוני
יניב31/10/2010יוני אני הדוגמא הכי טובה בשבילך
לפני 7 וחצי חודשים 165 ק"ג גובה 178 עד כאן דומה :)
לפני תשע שנים 187 ק"ג
טבעת שלא הצליחה
שרוול מצליח עד היום
114 ק"ג
ירידה של 51 ק"ג בשבעה וחצי חודשים
מרגיש מצויין
עצלן ולא עושה ספורט אבל עובד פיזית
לא הולך לדיאטנית
ונפגש עם המנתח שלי פה בפורום (אל תכעס ד"ר :) )
כמה מקרים שמעת על מוות כתוצאה מלחץ שם גבוה
הסתיידות עורקים
סכרת-כריתת אברים פריפריים
איבוד ראייה
אלו סיבוכים של השמנת יתר
אי יכולת לשרוך שרוכים
קושי בגזירת ציפורניים ברגליים
מפגש טלפטי עם אבר המין שלך במשקלים הללו
קושי בנשימה בזמן מאמץ
עייפות כרונית
קושי בקימה וקושי בהתהפכות במיטה
שבירת כיסאות פלסטיק כשאתה מתארח
הרשימה ארוכה והיריעה קצרה מלהכיל את כל מה שאתה חווה היום אני חוויתי לפני לא הרבה זמן בכלל
הסיכון למוות מניתוח בריאטרי קטן בהרבה מהסיכון למוות מהשמנת יתר חולנית חמורה
כן ידידי זו המחלה ממנה אתה סובל בין אם אתה מכיר בכך ובין אם לא
אני בן 34 נשוי +1
בעבורי הניתוח הוא אופציה וחלון הזדמנויות לחיות זמן רב יותר עם משפחתי
אתה צעיר וניכר מהכתיבה שלך שגם פיקח
החשבון פשוט מאוד
והמשוואה שאתה נמצא בה כעת מסוכנת
עשה טובה לעצמך ואל תמצא את ה-X
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליוני החמוד
רוזי01/11/2010לדעתי אתה צריך ללכת לבתי חולים בבארץ לשבת בכירוגית ולראות איך האנשים הנחמדים עברים את הניתוח ןכמה יתרונות וכשלונות יש זה מה שאני עשיתי גם היום אחרי הניתוח אני עדין הולכת לבקר את חברי לפורום שעושים את הניתוח בוולפסון אז יוני החמוד אני סכרתית עליתימעל 30 קילו הרגשתי זוועה גם מהמחלה וגם מהשומן כשהחלטתי לעשות הייתי שומע תודבות לא טובות ואז הלכתי לבד
ובדקתי את הנושא בכול הפורמים בתי חולים בארץ והחלטתי לגשת לניתוח אני מאושרת מאוד הסכרת נעלמה רזיתי מרישה ניפלא והצלתי את עצמי אז ההחלטה בידך בלבד צא לדרך אל תפחד גישה חיובית והמון אהבה והצלחה אנחנו פה תמיד ברהבה רוזי 0503337236* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)