קשה להאמין...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• קשה להאמין...
    עופר
    30/10/2010

שלום לכולם,

אני חדש כאן.
    שמי יוני, בן 25, משקל 165 קילו גובה 1.76.
    כבר זמן מה שאני צופה במתרחש כאן אבל אני חייב לציין כי אני לא קונה את זה.
    אני שומע כל הזמן על מקרים של מוות, סיבוכים וכו - כל מה שקורה פה בפורום זה סיפורים שמחים על אנשים שהחיים שלהם דבש והכל טוב איתם. איפה הסיפורים האמיתיים ? למה להסתיר מאיתנו את האמת ? כמה מתים באחוזים? כמה סיבוכים יש?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשה להאמין...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוני יקירי

שולה זק
    30/10/2010

אני בדרך כלל מאוד סבלנית, מאוד ידידותית ומאוד חברותית - אך ידידי היקר - אם זו גישתך ואם זו דעתך - שהכל כאן פיקציה וכולם שחקנים בעלי פרס אוסקר על העמדת פנים - תמשיך להנות בגילך הצעיר מה- 165 קילו - מקומך לא איתנו!!!!
    אם קראת כאן ודפדפת בדפי הפורום ואני משוכנעת שאתה מספיק נבון להכנס לאינטרנט ולקרוא גם מאמרים רפואיים וסטטיסטיקות וזו גישתך - כנראה מקומך באמת לא איתנו.
    אם כבר הזכרת מוות וסיבוכים....האם בררת פעם מה אחוזי המוות אצל אנשיים שמנים כמוך, הלוקים במחלות נילוות שגורמות נזק בלתי הפיך???
    שבוע טוב ובהצלחה בכל שתבחר
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב יוני

עופר
    30/10/2010

אני חושב שכמות האנשים בפורום הזה אומר הרבה - האנשים כאן אינם דימיוניים, כולם פה בשביל לעזור ונשמח לעזור גם לך.
    אני אנסה להגיע איתך למישור, אני רואה שאתה לחוץ מהאופציה הכירוגית, ולכן אנא הקשב:
    גם אני כמוך הייתי לחוץ מאוד לפני הניתוח, הגיל שלנו דומה וכמו כן גם נתוני הפתיחה.
    אף אדם אינו חסין מבעיות העלולות להיוצר במהלך ניתוח מכל סוג וגם בניתוח קיבה.
    אני ממליץ לך להקשיב לאנשים שעברו תהליך של חיים חדשים ולשמוע מה יש להם לאמר.
    המצב בו אתה נמצא הוא גרוע ביותר, אני מרשה לעצמי לומר זאת מכיון שהייתי בדיוק במצבך עד לפני שלושה חודשים.
    אני מזמין אותך להתקשר אלי ואפילו להפגש איתי על מנת שתראה שאני אכן אדם אמיתי. המספר שלי ניתן להשגה דרך שולה זק - מנהלת הפורום.

קח בחשבון שאם אתה תשאר ללא שינוי במצבך עוד 10 שנים המצב יהיה רע מאוד - לתשומת לבך.
    אני מאחל לך המון הצלחה ומקווה שתעשה את הבחירה הנכונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עופר שבוע טוב

רוזי
    30/10/2010

אני גם חשבתי כמוך לפני שנה וחצי במקום ליכנס לפורום ולבדוק לך לבתי חולים בארץ כנס לכירוגית ותיראה איך האנשים שם עוברים את הניתוח תל השומר איכלוב אסף הרופא אסותא ואם אתה מהצפון אז רמבם ומה שיש שם כאן אנשים אחרי המוות מספרים כמה הם חיים וכמה מאושרים מהמחלות שהיו להם ואיך הם יכולים לשרוך את הנעל ולעשות סקס וללכת לים בלי חולצה אם ביקני השמן הוא העצוב והשמח הוא רזה וגם אם יש הסתבכותל כלשהיא הרפואה שלנו מתקדמת עופר חמוד ההחלטה היא שלך בלבד לפעמים גם הרופאים לא לוקחים סיכון אתה שמן נורא בניתוח יכול למות כן זה קורא ויש מקירים כמו שיש הצלחות אבל זה לא אומר שדווקא לך זה יקרא או למישהו אחר אז ידיד יקר צא לדרך ואם תחליט אחרת אנחנו פה שבוע טוב בהצלחה ואם בא לך לדבר אז בכיף 0503337236 רוזי משוראוולת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שלא הכל ורוד

עדן
    30/10/2010

קודם כל אני מאוד מחזקת את הדברים של שולה . סיכון קיים בכל רגע בחיים שלנו ואצל השמנים אף יותר .
    אני 8 ימים אחריי ניתוח ולא הכל ורוד... יש לי כאבים , אני מתה לקוראסון ולארוחה עשירה בקלוריות ויש לי מאבק פסיכולוגי לא קל עם עצמי ולמזלי עם כל הרצון לאכול.. הגוף לא רוצה .
    ירדתי עד כה 3 קילו וזה לא הרבה יחסית למה שכותבים פה אבל זה הרבה בשבילי .
    אני הגעתי למסקנה שצריך ניתוח עם BMI 37 כי לא יכולתי לסבול את מצבי הבריאותי אז מה איתך , אתה יכול?????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד על הירידה

שולה זק
    30/10/2010

יפה מאוד עדן. עם BMI 37 (נמוך יחסית) ירדת יפה מאוד.
    הכאבים יעברו תוך יום יומיים, הכל עדיין טרי, מהגז ש"נפחו" אותך וקצת בצקות. אבל אני מבטיחה לך שתוך ימים ספורים תהיי כמו חדשה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה תודה , זה בהחלט מעודד

עדן
    30/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני.....

עופר
    30/10/2010

תבוא אלי לקבלה....

חברים ... יוני מסתבר הוא לא אחר מאשר קולגה לעבודה שראה שאני משוטט לי בפורום ונכנס גם הוא....
    לכן גם נוצר הבלבול בין השמות (אותו המחשב).

עכשיו נשב איתו לשיחה בארבע עיניים !!!
    צפו להתפתחות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדן היקרה

רוזי
    30/10/2010

את בדרך הכי נכונה שיש לאכול לאט הפסקה אם שתיה ירידה נהדרת שבוע טוב לא לשכול מולטי ויטמין חשוב מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזי תודה

עדן
    30/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוני שלום,

צנובר
    30/10/2010

כמו שעופר כתב לך מעלי, כולנו כאן אנשים אמיתיים. רק לא מזמן אפילו נפגשנו לערב מרגש ומהנה.
    את עופר פגשתי לפני קצת יותר משלושה חודשים (שבועיים לפני הניתוח שלו) ואני הייתי אז בערך חודש וחצי אחרי הניתוח שלי.
    פגשתי את עופר פעם נוספת כחודשיים אחרי הניתוח שעבר, ותאמין לי, עד שלא רואים בעיניים, אי אפשר להאמין.
    אבל אספר לך על עצמי: אני יותר מכפול מגילך. לפני שבועיים החלפתי קידומת (לא, לא ל-40 וגם לא ל-50) לפני שבועיים הייתי בן 60. לפני הניתוח שהיה לפני כ-5 חודשים, הייתי עם BMI 42 , עם סוכרת, יתר לחץ דם, כאבי ברכיים איומים, וכפות רגליים נפוחות כמו בלונים שבקושי איפשרו לי ללכת.
    בלי לרצות להפחיד אותך (טוב, נו קצת...) כל זה מצפה לך מעבר לסיבוב הרבה לפני גיל 60, אם לא תעשה משהו למען עצמך.
    נכון, בכל ניתוח יש סיכון. לפי הסטטיסטיקה הרפואית, יש סיכוי של 0.5%-1.0% סיכוי למות מסיבוכים בניתוח. וכמו שאמרו לך לפני, הסיכוי להגיע למצב סיעודי (שבעיניי זה הרבה יותר גרוע מלמות) במצבך הוא רב מאד.
    בוא ונחזור להיות אופטימיים, כשהתעוררתי מהניתוח היו לי קצת כאבים שעברו מייד עם הזריקה הראשונה. מאז ירדתי 32 ק"ג ואני יורד כעת בקצב איטי של בערך קילו בשבועיים. לחץ הדם שלי ירד לחלוטין, הסוכרת התמתנה, כאבי הברכיים חלפו והרגליים של נראות כמו רגליים של דוגמנית (טוב, אולי לא באורך...)

בקיצור, זאת האמת לאמיתה, ואם תרצה לדבר, תוכל לקבל את הטלפון שלי אצל שולה, מנהלת העמותה שעזרה לי להציל את חיי.

שיהיה לך בהצלחה בכל מה שתבחר.

דוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער על הזלזול בחברי הפורום

יוני
    30/10/2010

לא היתה לי כוונה לפגוע פה באף אחד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוכחים וסולחים - בשמחה נעזור

שולה זק
    30/10/2010

יש לך חבר יקר לצידך. אוצר - שיכול לתת לך את כל המידע והאינפורמציה. לכוון ולהדריך. סמוך עליו.
    אנחנו כאן - כולנו אמיתיים ומאושרים. מאושרים עם עצמנו ומאושרים לעזור לאחרים להין שהשמנה זו מחלה ויש דרך לצאת ממנה.
    שבוע טוב
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטרפתי באיחור-פספסתי את הדרמה

מקס ברנר
    30/10/2010

ךכן אשיב לך בקצרה שלא כדרכי.
    אני לא יודע מה מצבך הבריאותי וכמה מחלות הספקת לפתח בגילך הרך,אבל עם BMI 53 מצבך לא מלהיב.אם אתה מסוגל לרזות בשיטת ה-סד"ק של שולה(ספורט,דיאטה,קבוצת תמיכה)-תבורך!בריאותך תשתפר,תוחלת החיים תתארך,ושמחה גדולה תפרוץ בקרב אוהביך.הסיכויים לזה לא גדולים-5% אם נהיה אופטימיים שלא כדרך הטבע-אבל לפעמים חלומות מתגשמים!
    אחרת-המתמטיקה היא כזו:הסיכוי למות כתוצאה מהניתוח מסתובב סביב 0.8%-תלוי בסוג הניתוח ובעוד גורמים.בוא נהיה לא נחמדים ונגיד-אחוז אחד
    הסיכוי למות מלא לעשות את הניתוח-בערך 7% בכל 5 שנים של עודף משקל חולני.לא יודע ממתי אתה שם,והמחשבה על מוות או סיבוכים אינה נעימה,אבל גם התקפי לב,ייתר ל"ד,סוכרת ושאר המכות האלה עלולים להרוג,ובוודאות הופכים את החיים לקשים ומרים.הגיל הצעיר אולי נותן לך בשלב זה חוסן יחסי בהשוואה לקשישים שבינינו, אבל לא לעולם חוסן.חוץ מזה-גם את הניתוח יותר קל לעבור בגיל צעיר.ראה את יומן המסע שלי-עם כמה בדיקות אני מטורטר עד שייתקבל האישור לניתוח.גילי כפול מגילך אבל אני קל ממך ב-18 ק"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו