מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- כמה זמן אחרי אפשר לצאת לחו"ל?מקס ברנר31/10/2010
שאלה לרופאים ולבוגרים הוותיקים.בניגוד לעבר שבו טיילתי הרבה,בשנים האחרונות אני סובל ממצוקת חו"ל הולכת ומתגברת-בין השאר כי קשה לי להסתובב הרבה-אפילו שדות תעופה מכבידים עלי בטיול הארוך מבקורת הדרכונים למסוע של המזוודות.חשבתי לצאת עכשו-עוד לפני הניתוח-אבל מכל מיני סיבות זה לא מסתייע.
ומכאן לשאלתי:עברנו את הניתוח,הוציאו לנו סיכות,עברנו מנוזלים לדייסות,לפתית עם גבינה עם נגיעת טונה,לקחנו לוסק ואנחנו מרגישים תפקודיים.אבל כדי לנסוע לחו"ל צריך להיות חזקים ובריאים,ואם לא מדברים על ז'נבה או בוסטון, אלא על בורמה או מכסיקו,צריך להביא בחשבון שמערכת הרפואה שם לא על הגובה,וזיהומי המעיים נפוצים וכולי וכולי.
אשר על כן אבקש קווים מנחים:ללונדון-3 חודשים אחרי;ל-סרילנקה-3 שנים אחרי?!
זכרו-מבחינתי לצאת לנופש בחו"ל בכיף זה צ'ופר ופנטזיה! לקנות מכנסיים בקסטרו-זה לא חלום,בקושי נפיחה של שעמום.לכן אני שואל על מה שכבר עתה ברור שיוכל לעשות אותי מאושר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי הצעה
שולה זק31/10/2010נניח שעברת ניתוח לכריתת כיס מרה......תוספתן....שקדים.
רצוי לתת לגוף לפחות חודש ימים להתרגל למצבו החדש. ולאחר מכן...סע לשלום לכל מקום בעולם שליבך חפץ. רק אל תשכח לחזור עם מתנות.
נסיעה טובה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחות אם תטוס אחריי הניתוח
עדן31/10/2010לא תשלם על מטען חורג ( של המזוודות כמובן )הריי על כל חולצה היום , תכניס למזוודה לפחות 3 חולצות .
תוכל גם לטייל בלי להתעייף מהר , נשמע כמו חלום לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקורא בין השורות
יניב31/10/2010בואנה מקס אתה תהייה חתיך מצטיין
סחתיין על הבקיאות בחומר הנלמד:)
שתהיינה לך רק טיסות טובות ונחיתות רכות
והמון כיף בחייך החדשים במהרה בקרוב ונאמר א-מ-ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי להבין אם יש תקופת "סגר"
מקס ברנר31/10/2010מקובלת-גם בשים לב למשך הזמן שבו יכולים להתפתח סיבוכים (מי פה מסוגל להסביר בבי"ח בגואטמלה איזה פרוצדורה עבר?מי פה רוצה לקבל מנות דם בקמבודיה?) וגם בשל החשש לזיהומים במערכת העיכול בעקבות צריכת מזון ומים מזוהמים (איך השילוב של שרוול ודיזנטריה?מעקף ובילהרציה?)
בקיצור-מה הכלל מעבר למבחן הרמת המזוודה ומבחן ההליכה בשדה התעופה? זה לא רק העניין של לאסוף קצת כוח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי להבין אם יש תקופת "סגר" - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה31/10/2010מקס היקר
הפעם אני אחמיר. לקולומביה או גואטימלה לא הייתי שולח אותך במשך חודשיים או יותר לאחר הניתוח. אני אוהב שהמנותחים שלי יהיו בקרבת מקום בתקופה זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-ברוך שובך ארצה!
מקס ברנר31/10/2010ושנית-אני מודה לך ומעריך את תגובתך.אני רוצה לנהל סיכונים באורח אחראי,ויש לחשוש שגם אני עלול להקלע לאופוריה טיפוסית אם הכל יילך למישרין,ולקפוץ לברר אם בביה"ח בפנום-פן יודעים לתקן דלף בהשקה!
נראה לי שאאמץ את הכלל:שלושה חודשים עד נסיעה לעיר גדולה במערב;שישה חודשים לפני יציאה לעולם השלישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל-ברוך שובך ארצה! - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה01/11/2010ברוכים הנמצאים
אם אתה מתעקש אשמח להתלוות אליך בתור רופא צמוד. אני כיפי בנסיעות !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)