אכזבה מיניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אכזבה מיניתוח שרוול
    מיטלי
    31/10/2010

היי ערב טוב אני שנה אחרי ניתוח שרוול וירדתי רק 10 ק"ל ואני מאוד מאוכזבת מהירידה וכרגע אני תקועה לא יורדת ולא עולה לא יודעת מה לעשות מאוכזבת מאוד .ושאני פונה לרופא המנתחת שלי ד"ק סיגל ליברנט מבית חולים הלל יפה בחדרה היא אומרת לי העיקר שאת לא עולה במישקל וללכת לדיאטנית ולי זה לא עוזר ביכלל ללכת לדיאתנית אני רוצה תשובות נורמליות אני באמת מיואשת לא יודעת מה לעשות מקווה שיש לכם תשובה בישבילי תודה וערב טוב:)

נ.ב - הכמות של האוכל שלי הישתנתה אני אוכלת פחות בהרבה ויורדת רק בהיקף
    של המותניים אני רוצה לרדת במישקל ולא בהקף ?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכזבה מיניתוח שרוול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכזבה מיניתוח שרוול - תגובה

שולה זק
    31/10/2010

שלום מיטלי,
    אני מקווה שאחשב בעינייך כנורמלית, ולא תקטלי אותי על כך שאני מפנה אותך לדיאטנית - לקבל תפריט המתאים לך, לנתונים שלך ולהרגלי האכילה שלך. רק בליווי דיאטנית ושינוי הרגלי אכילה הדרך פתוחה להצלחה.
    לא ציינת אם את עוסקת בפעילות גופנית. מצד אחד את טוענת שאת לא יורדת במשקל (גם לא עולה) אבל יורדת יפה בהיקפים. אני לא רואה שום פסול בכך, שהגוף מעצב עצמו.
    הרבה היו רוצים להיות כמוך לרדת בהיקפים .
    אז בואי, תני לנו נתונים - גובה משקל, האם את עוסקת בפעילות גופנית, האם את אוכלת על פי תפריט מאוזן.
    אנחנו נשתדל לתרום להעלאת המוטיבציה והראיה החיובית
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכזבה מיניתוח שרוול - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    31/10/2010

אין לך להתאכזב
    לכל בעיה יש פתרון. קודם צריך לאתר את הבעיה. כשלון של שרוול יכול לקרות ב 15%הסיבות העיקריות צריכת ממתקים או שרוול רחב. מה ששולה אמרה מאוד נכון. דיאטאנית הינה הקו הראשון ואם יש בעיה או שלא הצליחה לאתר מה הבעיה יש צורך לבצע הדמיה לבדוק את השרוול וגם אז יש פתרון
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו