מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- באיזו תדירות אתם נשקלים?מקס ברנר01/11/2010
כוונתי אחרי הניתוח.אני רואה פה בפורום זרם בלתי פוסק של ציטוטי משקל שהופחת בניתויח-חלק מרוצים וחלק פחות-לעיתים על גבול חוסר הרציונאליות מבחינת הציפיות.
וכאן נשאלת השאלה-באיזן תדירות אתם עושים את זה והאם זה סביר?
השאלה התעוררה אצלי בעקבות מפגש ,על קפה וקרואסון קשקבל, עם המרואיינת השלישית שלי-אישה מרשימה ,ודי מוכרת ,בראשית שנות ה-50 שלה.עברה שרוול לפני חצי שנה.שאלתי אותה כנהוג כמה הורידה.הפתיעה אותי בתשובה:"לא יודעת-אני לא נשקלת.מרגיש לי כמו 15 קילו בערך"."מרגיש לה" ע"ס הבגדים שהיא מצליחה ללבוש ולפי קלות צעדה בדרך מביתה למקום עבודתה.מה דעתכם?האם הדרך לנורמליות עוברת דרך מפגש תכוף עם המאזניים?האם גישתה של הגברת לגיטימית?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקס ברנר- תדירות שקילה
נטלי01/11/2010אני שמונה ימים לאחר הניתוח,
נשקלת בתדירות יומיומית,
נשמע מוגזם נכון?
אבל מעורר את הנפש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשקל...
עופר01/11/2010בהתחלה יש התלהבות .... נשקלתי כל כמה ימים.
היום כבר לא... נראה לי שעבר כמעט חודש.
בכל אופן זה מזכיר לי שאני צריך באמת ללכת לקופת חולים להשקל!
תודה מקס ! ידעתי שאני צריך לעשות משהו ולא זכרתי מה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל אחד והרגליו
שולה זק01/11/2010בשנתיים הראשנות הייתי נשקלת כל יום. סדר היום התחיל כך: ירידה מהמיטה, פיפי, ושקילה ואחר כך מתחיל היום.....:)
היום אני נשקרלת כשאני במקרה נתקלת במשקל. ולא משנה באיזה שעה משעות היממה.
מומלץ להישקל פעם בשבוע.
בתקופה הראשונית לאחר הניתוח השקילה = מוטיבציה.
המשקל מראה ירידה, אל לסביבה עדיין לא נראה כל שינוי ואין מחמאות = עידוד.
לאחר שמתחילים לראות את התוצאות, השקילה כבר פחות "לחוצה".
נו...תגיע כבר לשלבים האלה של שקילה.
אם נאסוף את כל החומר שהעלת כאן בפורום, נוכל להוציא ספר עב כרס עם מלוא האנפורמציה ה"חפרנית" שלא תבייש אף כותב ושום הוצאה לאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה שולה-תעלי מה שנראה לך!
מקס ברנר01/11/2010אני לא מגן על הקניין הרוחני שלי,ולא דורש תמלוגים.אפילו את הראיונות שלי עם אנשים מחוץ לפורום אני משחרר כאן,תוך שמירת פרטיותם לפי בקשתם.
בסיווג של הרפואה הסינית אני טיפוס "אדמה".לבני הטיפוס הזה חשוב שיאהבו אותם,וחוץ מאהבה אני מקבל כאן גם הרבה אינפורמציה.צריך לתת משהו בתמורה-האין זאת?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי מקסי
שולה זק02/11/2010הפעם ריגשת אותי
אני שמחה שקיבלתי לגיטימציה לאהבתי אליך, שדיווחתי עלי לא אחת כאן, בצרוף הערצתי פורצת הגבולות, על נחישותך ו"חפרנותך" הבלתי נלאים (שלעיתים מכבידים על הנפש), אך בסופו של דבר מכילים אינפורמציה רבה ולא אחת עולות שאלות שאף אחד לא נתן הדעת עליהן.
אז אל תשתנה לנו, ת'שאר כך - אבללללל...............דחילק תעבור כבר את הניתוח!!!!!
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עם אשתך!!!!מחזקת אותה
שולה זק02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני,שליפני-כבר יכולה לחזק...
מל02/11/2010אני מרגישה רגוע... יש,לך, חלק גדול בזה.אחרי- אני מצפה ממך לעזור:יש הרבה עבודה.,
למשל:צריך לדחוף את בעלי לניתוח... נו תזדרז, ממש הכל יהיה רק לטובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בשבוע.
יהודה02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם בשבוע
גל (הבן)02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבועיים הראשונים נשקלתי כל יום
צנובר02/11/2010אחרי שחזרתי לעבודה עברתי לפעם ביומיים שלושה, ועכשיו פעם בשבוע, כל יום שישי יש טקס עליה על המשקל.
ואם כבר במשקל עסקינן, השבוע חגגתי שינוי "קידומת" עברתי מ-90 פלוס, ל-80 פלוס. אז נכון, זה עדיין פלוס גדול, 89.5 אבל כל סיבה לחגיגה היא סיבה לחגיגה, לא?
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר היקר
רוזי03/11/2010עוד בפגישה שלנו אצל לילך היית נירא ניפלא אז עכשיו שינת קידומת איזה כיףףףףףלך אני עדין לא שינתי תקועה בהצלחה יוםטוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דוד!!
נעמי03/11/2010כמה מרגש לקרוא את תוצאות המשקל שלך, כל הכבוד, ואני מאחלת לעצמי לרדת משלושה ספרות וארוכה הדרך, אבל אתה נותן לי את כל הבטחון שזה יגיע.
כל טוב. נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלך
גל (הבן)04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)