מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הספירה לאחורגלי02/11/2010
שלום לכל אנשי ונשות הפורום המדהים הזה.אני 10 ימים לפני הניתוח המיוחל מעקף ואני כל כך מתרגשת וגם קצת מפוחדת כזה רגיל. אני עוקבת אחר הפורום הזה מהיום שבו החלטתי שאני "הולכת על הניתוח" ורציתי לומר לכם שגם אם לא כתבתי לכם אתם מקסימים ולי באופן אישי עזרתם מאוד. אני נכנסת הרבה וקוראת את ההתכתבויות שכאן ואתם חמודים.בכל אופן סתם רציתי להעביר לכם את המסר הזה שבטוח שישנם עוד רבים כמוני שלא מתכתבים אך קוראים כאן את כל מה שנכתב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום גלי
שולה זק02/11/2010איזה כייף לשמוע שאת כבר אוטוטו אחת "משלנו". כפי שאת קוראת יש כאן מועקפים טריים וגם ותיקים, כך שבכל עת תוכלי להעזר פורום בכל שאלה וכו'.
טבעי ביותר שאת מתרגשת ופוחדת...נורמלי ואנושי - מותר לך :).
שיהיה לך בהמון המון הצלחה ומחכים לשמוע ממך עדכונים.
יום טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגליייי
נטלי02/11/2010שיהיה לך בהצלחה....
וברוך הבא למשפחתנו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון הצלחה וברוכה הבאה
עדן02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלי-שיהיה, ל בהצלחה!!!
מל02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכתבתי תפילה לליפני ניתוח-מי זקוק?
מל02/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא יכול להזיק
מקס ברנר02/11/2010קצת מדיטציה עם בורא עולם.איך אמר פעם חבר אתאיסט בשעת משבר"אם יש במקרה אלוהים-למה לא להעזר בו,ואם אין (כמו שחשב כל ימיו)-אז מה הפסדתי?"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפילה.
מל03/11/2010מקס שלום!
אשתי קצת מפגרת.... בשימוש במחשב, לכן ביקשה ממני לדאוג להעביר לך ואלי לאחרים את התפילה אותה חיברה להצלחה ,אולי, בכל ניתוח אולם ספציפית בניתוחים עליהם אתם,אני מבין, מתקצ'קצ'ים בפורום. בדרך זאת היא ,כנראה, מקווה, שאתאהב במטריה ובחברים/ות בפורום ואחליט ג"כ להכנס לתור...שלא תטעה. אני דווקא חתיך יפהפה, אמנם עם קצת משקל עודף אולם היא מקווה שנצליח להשיג במבצע: " שני ניתוחים במחיר של אחד". איתך הצעתי לך לשמור על קשר באופן ספציפי מאחר ואולי יש לך קשר מסויים לענף השוקולד. אני טועה?
אורי
תפילה לפני ניתוח / מלכה גנני
שמור עלי אלוהי
והחזירני במהרה אל חיי.
אחזר לי את החיים שלפני ההרדמה.
שאחזור מהניתוח בריאה ושלמה.
שלא תקרה אף תקלה ולא אפצע או אפגע.
השיבני בשלום לדרך החיים.
לראות את הזריחה והשקיעה,
לחוש בכל החושים ואת אהובי הרבים.
ואוכל להיות בריאה ומאושרת
ולחיות באהבתנו המשותפת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תפילה ועוד הערות
מקס ברנר03/11/2010לאורי שלום
אין לי קרבה לעולם השוקולד-רק חיבה והערכה גדולה! אני מאמין שחיבור כל כך מושלם של סוכרים,שומנים וחומרים בעלי השפעה פסיכו אקטיבית (תיאוברומין) הוא אחת ההוכחות המוצקות (מוצקי קקאו...) לקיומו של בורא לעולם.
לגבי התקרבותך לתחום עיסוקנו כאן:בזן-בודהיזם אומרים שכאשר התלמיד מוכן-המורה מופיע.צריך להבשיל למחשבות אודות הפתרון הכירורגי.אצלי זה לקח שנים!בד"כ לא מגיעים לתובנות האלה ממקום של אושר.,אלא צריך לחוש מצוקה ולהודות בקיומה.
הייתרון של הפורום-נסיון קולקטיבי עצום,וריכוז של אנשים טובים ורציניים-בראשות שולתנו- שששים לעזור ולתמוך.זה בהחלט יכול לקצר את עקום הלמידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיר-"תפילה לפני ניתוח"
מל03/11/2010כמובן, שאפשר להתאים אותו לעצמנו. אפשר, להוסיף או להשמיט...
מאד אשמח אם יעזור לאנשים.כללית, אני כותבת שירים. (לאחרונה הוצאתי גם ספר:שירי אהבה.אופטימי.,שמאד חיזק אותי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מל
צנובר04/11/2010למרות שאני חילוני מוחלט, התפילה יפהפיה, ומרגישים את העוצמה שלך דרכה.
מאחל לך שהכל ילך לפי תפילותייך. והרבה בריאות.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפילה לפני נתוח-במסגרת ההתארגנות...
מל04/11/2010לנתוח,חסרים לי כמה דברים. היתה חסרה לי תפילה(כחילונית, כמובן)
כשאני ממציאה,משהו, אני מאושרת לשמוע שהוא חיובי.ואני מדגישה, שהוא, ניתן להתאמות...תודה לכם על החיזוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה תפילה מרגשתת.
ריקי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתם מקסימים...תודה גם לצנובר ולריקי
מל04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי
רוזי04/11/2010בהצלחה אנחנו פה תמידבשביל כולם גם אלה שאחרי ולפני אני אחרי נוחת בוולפסון0503337236 רוזי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי גלי
ריקי04/11/2010היי גלי ברוכה הבאה מאמיי. אני שמחה שאת בסוף כותבת.חח אני מוכנה לעזור לך בכל מה שתיצטרכי. אני אחרי ניתוח שרוול חצי שנה כבר 41 קילו פחות. אם תרצי לדבר אשמח 0543934147.או בפייסבוק ריקי פרבדה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)