מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח שרוול קיבהקרן28/11/2007
מבקשת לקבל חוות דעת לגבי הניתוח לגבי סיכוי הצלחה
זמן החלמה וחזרה לשיגרה ואילו סיכונים יש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרוול קיבה
ליבי09/12/2007ניתוח שרוול קיבה הינו הניתוח השני בגודלו בניתוחי הבריאטריה
זה ניתוח חדש יחסית שנוצר מתוך היותו השלב הראשון של ניתוחי מעקף קיבה ומעקף תריסריון. בשלב מסוים גילו שהניתוח הזה יכול לשמש כניתוח יחידי והחלו לבצע אותו ככזה.
בגלל שהניתוח חדש ישנם כרגע 95% אחוזי הצלחה לטווח של כ- 5 שנים. 5% של כישלון נובעים מהתרחבות הכיס ככל הנראה. אני אישית לא שמעתי מנותחים בארץ שהיו צריכים לעשות ניתוח חוזר בשל כך.
זמן האשפוז תלוי ברופאים השונים ואם אין בעיות מהותיות לאחר הניתוח - בערך יומיים-שלושה.
זמן החזרה לשגרה גם כן תלוי במטופל, אני חזרתי לשגרה לאחר מספר ימים מהשחרור (יום אחרי השחרור כבר הייתי בבית חולים אחר לעודד מטופלת לפני ניתוח).
סיכונים כמו בכל ניתוח בגלל ההרדמה, כמו כן דלף מקו הסיכות, אלה הסיכונים המיידים.
סיכונים אחרי הניתוח הם רק הרחבת הכיס (עד כה ב-5% מהמקרים).
בתור מנותחת שרוול כבר חצי שנה אני ממליצה מאד על הניתוח שגם הוריד את רמת הרעב, גמל אותי ממתוק ואפשר לי ירידה של 36 ק"ג במהירות ובקלות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)