ניתוח שרוול קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח שרוול קיבה
    קרן
    28/11/2007

מבקשת לקבל חוות דעת לגבי הניתוח לגבי סיכוי הצלחה
    זמן החלמה וחזרה לשיגרה ואילו סיכונים יש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח שרוול קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרוול קיבה

ליבי
    09/12/2007

ניתוח שרוול קיבה הינו הניתוח השני בגודלו בניתוחי הבריאטריה
    זה ניתוח חדש יחסית שנוצר מתוך היותו השלב הראשון של ניתוחי מעקף קיבה ומעקף תריסריון. בשלב מסוים גילו שהניתוח הזה יכול לשמש כניתוח יחידי והחלו לבצע אותו ככזה.
    בגלל שהניתוח חדש ישנם כרגע 95% אחוזי הצלחה לטווח של כ- 5 שנים. 5% של כישלון נובעים מהתרחבות הכיס ככל הנראה. אני אישית לא שמעתי מנותחים בארץ שהיו צריכים לעשות ניתוח חוזר בשל כך.
    זמן האשפוז תלוי ברופאים השונים ואם אין בעיות מהותיות לאחר הניתוח - בערך יומיים-שלושה.
    זמן החזרה לשגרה גם כן תלוי במטופל, אני חזרתי לשגרה לאחר מספר ימים מהשחרור (יום אחרי השחרור כבר הייתי בבית חולים אחר לעודד מטופלת לפני ניתוח).
    סיכונים כמו בכל ניתוח בגלל ההרדמה, כמו כן דלף מקו הסיכות, אלה הסיכונים המיידים.
    סיכונים אחרי הניתוח הם רק הרחבת הכיס (עד כה ב-5% מהמקרים).
    בתור מנותחת שרוול כבר חצי שנה אני ממליצה מאד על הניתוח שגם הוריד את רמת הרעב, גמל אותי ממתוק ואפשר לי ירידה של 36 ק"ג במהירות ובקלות.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו