ניתוח הסרת עור

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• היי..

אסתר
    06/11/2010

אני לא ממשיכה לרדת אבל אני מאוד רוצה להמשיך לרדת, המחשבה שלי היא עדיין מחשבה של אישה שמנה ואם יש לי אוכל בצלחת אני יסיים אותו גם אם יקח לי חמש שעות אבל אני אסיים ויאכל אחרי זה גם קינוח, אני לא רוצה שזה יהיה ככה והיתה תקופה שהצלחתי לשנות את זה אבל עכשיו השמנתי 3 קילו ואני מרגישה כאילו עולמי חרב עליי.. מה הדרך הכי נכון לשנות את ההרגלים האלו לצמיתות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח הסרת עור
    אסתר
    04/11/2010

שלום :)
    עברתי ניתוח שארוול לפני שנה וחודשים בזמן שאני בכללית מושלם ולא חשבתי על המשך הדרך לפני כחודשים שהחלטתי שאני רוצה לעבור ניתוח להסרת עור אמרו לי שמושלם מכסים רק כ30% הנחה מהניתוח והציעו לי להצטרף לכללית פלטינום ושכעבור שנה הם יממנו לי 70% הנחה מהניתוח.. יש לי כמה וכמה חברות שעברו את הניתוח שארוול וככה שמועות אומרות שהניתוחים להסרת עור נכנסו עכשיו לסל הבריאות ויש את האופציה של לקבל אותם בחיים..
    אני עברתי את ההצרת קיבה דרך קופת חולים בלי השתתפות עצמית והניתוחים להסרת העור הם ניתוחים מאוד יקרים גם אחרי הנחה ובתור מישהי בת 21 אני לא יכולה להרשות את זה לעצמי..
    מה הוא גזר הדין? האם הניתוחים נכנסו לסל הבריאות ויש אופציה לעשות אותם בחינם? אם כן מה התהליך ואיך מתקדמים עם זה?
    במידה ולא על איזו מרפאה אתם ממליצים בנוגע לניתוחים האלו?
    תודה מראש וסופשבוע רגוע ושקט שיהיה לנו :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח הסרת עור

הוספת תגובה

• היי כוכבית

נטלי
    05/11/2010

אני גם יודעת שהניתוחים הללו הם בכיסוי מלא,הכוונה בחינם...
    בכדי לבדוק את זה לעומק לדעתי תפני לבית חולים בו את מעונינת ושמה תדברי עם מזכירה או מישהו שיותרר מבין, ושיהיה בהצלחה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוחים לשחזור הגוף - הסרת עודפים

שולה זק
    05/11/2010

שלום כוכבית,
    אכן הניתוחים נכנסו לסל הבריאות ומאושרים למי שעומד בקריטריונים.
    ראשית עליך להיות שנתיים אחרי ניתוח ובמשך חצי שנה במשקל יציב. רק אז מומלץ לגשת לפלסטיקאי ליעוץ. עם ההמלצות ומכתב ממנו את ניגשת לקופה שלך והרופא המטפל מצרף את חוות דעתו והחומר נשלח לוועדה שאמורה לבחון את הנושא. כך שבינתיים, לעניות דעתי, את צריכה עוד לחכות. ממליצה בחום לעסוק בפעילות גופנית, דבר שעוזר מאוד למיצוק הגוף. בגילך הצעיר, ובהתנהלות נכונה, את אמורה כמעט ולא לסבול מעודפי עור. באיזה BMI התחלת וכמה את שוקלת היום?
    בכל מקרה מומלץ לעשות את ביטוח הפלטינום. לא כל הניתוחים או הטיפולים מאושרים בסל הבריאות.
    שבת שלום
    שולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שולה תודה

אסתר
    05/11/2010

אני כבר שנה וחודשים אחרי הניתוח אז את אומרת בעצם שנשאר לי עוד פחות או יותר שנתים של המתנה וסידורים לפני שיאשרו לי אם בכלל את הניתוח?
    אני צריכה וחייבת בטן, זרועות רגלים וישבן.. לא עשיתי ספורט כמעט אם אני אתחיל עכשיו זה יעזור? או שכבר אין סיכוי?
    לפני הניתוח הBMI שלי היה 46.16
    עכשיו הוא 29.06

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום כוכבית

שולה זק
    05/11/2010

אני ממליצה שתתחילי עם ספורט, לא יודעת עד כמה זה יעזור, בטוח שלא יזיק וכן ויעצב את הגוף.
    האם את ממשיכה לרדת? את חייבת להיות חצי שנה במשקל יציב ואז להתחיל את כל ההליך. אם את רוצה/צריכה עוד לרדת במשקל אז רצוי להמתין. אין טעם לעבור ניתוח יקר ולא פשוט עם החלמה ארוכה ואחר כך לא להנות מהתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו