מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חדשות מרעישותתתתאורנה LVIAA04/11/2010
כרגע קיבלתי טלפון מהסוכן שהודיע לי שאישרו לי את הניתוח
אני פשוט בעננים נשיקות אוהבת אותכם חברים יקרים שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורנה
רוזי04/11/2010בשעה טובה בהצלחההההההה61
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקולולולו - לא סתם לביאה-עם תעודות
שולה זק04/11/2010מברוק מברוק מברוק
עם נחישות ואמונה הכל מסתדר
בהצלחה יקירתי
חנוכה נאכל יחד סופגניה (בתשלומים)
סופ"ש שמח ונעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולתינו היקרה לייק אחד גדול
אורנה LVIAA04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשלומים חחח...
גל (הבן)06/11/2010מזל טוב אורנה, ברוכים הבאים לדרך מוצלחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה איזה יופי בשעה טובה!!
נעמי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיששששששששש
ריקי04/11/2010יאלהה אורנה אורנה משלנווווווווו . ולא נוותר עליהה.בלאגן אורנה בסוף נלך לקנות בגדים ביחד מאמיי אני כבר מחכה. בעלי היקר אומר שבסוף הוא יצטרך לבקש נדבות בכביש חח אתם לא מבינים מה קורה לי אני חייבת לבזבז כל יום שופינג זה כבר מוגזם. כאילו יש ניתוח לביזבוזיםם הצילווווו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת אומרת את זה בדאגה או בסיפוק ?!
מקס ברנר06/11/2010כי התמכרות לקניות-כמו כל התמכרות אחרת-עלולה לגרום לנזקים רציניים לניהול תקין של החיים.וודי אלן אמר פעם שגנבו לו את כרטיס האשראי,אבל הוא העדיף לא לדווח למשטרה כי הגנב מוציא פחות מאשתו של וודי !!
יש לזה טיפול-אבל לא בניתוח.שימי לב לא לאבד שליטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה
יניב04/11/2010נו....
הנחישות משלמת כל הכבוד לך ולסוכן הביטוח
מעכשיו רק אופטימיות הא?
ממש מאושר בשבילך
המון הצלחה
יניב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב !!!!
עופר04/11/2010אני שמח שהכל בסדר! הצדק יצא לאור! בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חבר'ה מתה עליכם
אורנה LVIAA04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמחתי לשמוע
מקס ברנר04/11/2010עכשו לנשום עמוק ולהשלים ההכנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאאאא
נטלי05/11/2010כמה כיייף...:]
שיהיה בהצלחההה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיגעת ומצאת - תאמין
דני05/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי
צנובר06/11/2010יומיים לא הייתי ליד המחשב, והנה הכל מסתדר...
ממש ממש שמח בשמחתך. התאריך נשאר ה-17 ?
ובאמת יופי. שיהיה לך בהצלחה מכל הלב.
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)