מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- התפתחות לא רצויה-שולה לא תאהבמקס ברנר04/11/2010
במסגרת המסע הקדם ניתוחי שלי הייתי היום אצל מומחה ריאות.לא אהב את תפקודי הריאות העלובים שלי,ולא מאשר את הניתוח (כלומר ההרדמה) עד לשיפורם.צויידתי במשאפים ונצטוויתי לחזור עוד חודש.לא נעים אבל הבחור כנראה צודק.
לא נורא-יש עוד זמן עד ינואר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך הגעת אליו בכלל?
עופר04/11/2010מי שלח אותך לבדיקה הזאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר...במסגרת החפרנות!!!!
שולה זק04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחחח
ריקי04/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנתח בכיר שלח אותי אליו
מקס ברנר04/11/2010צוואר קצר,אסטמה,תסמונת דום נשימה די חמורה,לחץ דם משתולל(מעל 200 בארגומטריה).
אפילו מנתחי ומרדימי "אקסטרים" לא רוצים לקרוא על עצמם בעיתון!
תפקודי נשימה של 60% בערך , זה רצפט לצרות בהרדמה.
ואורנה יקירתי-לא מחפש לרמות אף אחד.המרדים ישוב אל ביתו בערב בלי שום קשר למצב הנשימה שלי.אקח את המשאף למשך חודש, ובעזרת השם אנשוף עוד חצי ליטר לתוך המכשור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקיצור-לא רוצה לשעמם אתכם
מקס ברנר04/11/2010ביום שהגעתם ל בי.אם .איי. 40 תרימו תור לזימון תורים של קופ"ח, ותקבעו פגישה עם מנתח.יש איזה חלון הזדמנויות שאתם רק שמנים אבל עדיין לא חולים.זה לא משתפר עם הזמן.הפיצו לכל מכריכם הממש -ממש- שמנים מעל גיל 19.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירי
אורנה LVIAA05/11/2010לא הייתה על כוונה שתרמה את הבדיקות כל שרציתי להגיד זה אניהלציה לפעמים מאד עוזרת לפני בדיקה כזאת במקום המשאף כי בסה"כ האפקט הוא אותו דבר באשר לבדיקות וכו' ברור שתישמע בראש ובראשונה לרופא ולא תסכן את עצמך חלילה וחס
תשמור על עצמך .
ידידתך אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסי באמת לא אוהבת מה שקראתי
שולה זק04/11/2010אני מאמינה שניתן לטפל בנושא ולאפשר הניתוח. הרי אנשים במשקלים הרבה יותר גבוהים ממך, עם רשימת מחלות לא מבוטלת, עוברים את הניתוח ואני מניחה, שהם בסיכון לא קטן בהליך ההרדמה.
מאחר וסגרנו על ינואר....אז כמו שאמרת עד אז יש זמן ואני כולי תקווה שעד אז תנשום "כמו בן אדם" ותפסיק לעשות לנו צרות.
מקווה שתדווח רק על בשורות טובות
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקסילה היקר!!
נעמי05/11/2010אני באמת לא יודעת מי המנתח שלך, אבל אני יודעת איך היה מצב הבריאות שלי לפני הניתוח, עם תפקודי ריאות מאד מאד לא טובים, ארגומטריה בכלל לא באה בחשבון לא בגלל שאני ביקשתי אלא ש150 קג פשוט לא יכולים לזוז והקרדיולוג ביקש מפוי לב בטליום spect, על 40 דום שינה בשעה, ועל כל זה דלקת פרקים מהסוג הקשה, שאני לא יכולתי ללכת,על לחץ דם גבוה אין מה לדבר, אז אמרו לי או ניתוח או זה הסוף. אז צריך לחשוב לאן אני הולך, להוסיף עוד כמה קג הרי אנחנו כל כך אוהבים את האוכל ויודעים הכל הכי טוב, ושאף אחד לא יתערב בחיים שלי כי אני הכי חכם!
אז מקסילה תשמור על עצמך וגם תעזור לעצמך כי הפתגם כל כך נכון "אם אין אני לי מי לי"
אתה יודע שאני מאד אוהבת אותך, נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס היקר
אורנה LVIAA04/11/2010אנהילציה אחת לפני ביקור רופא ריאות מסדרת את הכל
והעיקר שתרגיש טוב ושיהיה בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס יקירנו
דני05/11/2010אתה נראה לי מיושב בנפשך,
אל תשחק עם החיים שלך, אל "תרמה" את הבדיקות.
תעשה מה שמבקשים ממך, ותשפר את מה שאתה צריך,
לעשות ניתוח זה חשוב מאוד - להישאר חי - יותר חשוב.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקס-יש פתרונות אל תתיאש!
מל05/11/2010מנסיוני, ויש לי...אולי לא כ"כ דומה.,גם לי היו בעיות שם בתפקודי-ראות.הם הסתדרו, אחרי משאף.הבנתי, מהאחות ואח"כ מהרופאה, שאם יש בעיות, יש פיתרונות כמו של הוספת חמצן,וכ"ד.הרי גם הנתוח בא, כנראה, לשפר לך משמעותית את מערכת הנשימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל עכבה לטובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2010שלום מקס
אצלנו אומרים כל עכבה לטובה. במקרה שלך זה בטח ובטח נכון. אנחנו מכיניםפ ומביאים את המנותחים לניתוח בצורה האופטמלית והבטוחה. לא משנה כמה זמן, מספר הבדיקות ו"הטרטורים" העיקר להגיע מוכן.
חשוב בשלב זה לגשת לרופא ריאות מומחה "פולמונולוג" ליעוץ לגבי טיפול והכנה לניתוח. אני היתי מציע/דורש שתרד במשקל 5-10% ממשקלך לפני הניתוח - זה יעזור בניתוח, הרדמה ובהחלמה לאחר הניתוח.
קטן עליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר מחג'נה על העידוד
מקס ברנר05/11/2010ואכן אני לא נרתע מהבדיקות והטרטורים,למרות שבחברת "איתוראן" שואלים וודאי את עצמם, מה לכל הרוחות האוטו שלי עושה בזמן האחרון בחניונים ליד סניפי הקופ"ח,שני מתקנים של "אסותא",מכבי "השלום"ביה"ח תה"ש ועוד כמה מקומות.מילא אם הייתי רופא עם 5 משרות חלקיות-אבל כידוע אני לא.
בינתיים קיבלתי משאף משולב (סטרואידים ומרחיבי סמפונות) וכדור נוסף נגד יל"ד ממשפחה שונה (חוסמי ACE).השאיפה היא תוך חודש לשפר תפקודים מספיק כדי לקבל ברכת יציאה לדרך-לדיאטה למכווצי כבד.
אני מניח שאתה יודע את משקלי ,למרות שלא צירפת ניחוש בתחרות היומ- הולדת שלי, (עדיין זמינה בדף 6 והסביבה).אני מבין שהורדה של כ-10 ק"ג ,או יותר, עד הניתוח מומלצת מאד להשקפתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך ד"ר מחג'נה על העידוד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה05/11/2010בהחלט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפתחות מצוינת
גל (הבן)06/11/2010לי היה מ"פ בצבא שכל משפט שני שלו היה "כל עכבה לטובה" והוא ידע על מה הוא מדבר.
הכי חשוב שתגיע בשיא התקינות לניתוח. בהצלחה בבדיקות.
ונראה לי שאנחנו עוד נעשה מסיבת פורום מסביב למיטת ביה"ח שתתנתח בו, מלאי גאווה שאתה אחד משלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שאתה צודק!
מקס ברנר06/11/2010יכולתי להמשיך בשגרת החיים הנינוחה שלי,ולא לדעת שלחץ הדם שלי משתולל למרות שאני נוטל תרופה אחת באופן סדיר.
ולא לדעת שתפקודי הנשימה שלי המשיכו להתדרדר מ-70 ל-60 אחוז.
ושגידלתי כבד גדול וכ"כ שומני, שאפשר בלי בעיה להדליק ממנו את החנוכיה הגדולה בתבל יותר משמונה ימים,
ושתסמונת דום הנשימה שלי קיבלה גוונים חדשים ומטרידים-נדודי שינה ותנועות רגליים לא רצוניות.
ושכל מיני קירות ומחיצות בלב שלי מעובים בגלל לחץ הדם והעליה השמאלית מוגדלת
ובהשקט ובבטחה להוסיף עוד שניים -שלושה קילו בשנה.
וזה כנראה לא היה נגמר טוב!!
ולכן-לא רק הניתוח,אלא גם התהליך המוביל אליו מתגלים כמתנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב
שולה זק06/11/2010היי מקסי, געגעתי. עכשיו אני יכולה ללכת מרוצה לקנטרי. כי קראתי שאתה בסדר , בדרך הנכונה. שיהיה המשך יום נעים....ואני מחכה כבר לינואר
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)