אני נואש......

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אני נואש......
    דני
    06/11/2010

ה-BMI שלי נכון לרגע זה: 35.7 . אני מרגיש שאין שום סיכוי שיאשרו לי אפילו להגיע לוועדה.

הקטע המצחיק, המשקל שלי הולך ויורד, הקריטריונים פשוט בלתי אפשריים......

מה אתם אומרים חברים?

יש סיכוי לעבור את הוועדה עם נתונים כאלה?

הכוונה לוועדה ל-"זריקת אוהלים ישנים מהארון" (אם לא הבנתם נכון...)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני נואש......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי דני

ליאור
    06/11/2010

אם יש משהו שהספקתי ללמוד ב"הכרות"הקצרה שלנו זה שאין לך מושג מה זה נואש...
    לא חושב שזה קיים בלקסיקון שלך .
    בקשר לאוהלים :
    שולה תספר לך בהמשך על "חזון"שלה שלאוסף בגדים של מנותחים משלבים שונים בתהליך .
    ממליץ לך לשמור למזכרת מכנס וחולצה ואת השאר לאפסן בחבילה ולהעביר הלאה ...
    מבחינתי הועדה מאשרת לך להתחיל בתהליך החפת מלתחה .
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחר הניתוח....

הודיה
    07/11/2010

שלום למקוצרים

מחר אני אמורה לעבור ניתוח מעקף אחרי שעברתי שרוול לפני שלוש שנים. כולי בחששות. הרי בכל זאת, מדובר בניתוח חוזר באותו מקום ויש סיכון. ושוב, ההרגשה להכנס לחדר הניתוח, המיטה המפחידה, קור האימים, ולהתעורר עם הכאבים....

מישהו יכול לאלחש את פחדיי ??

הודיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודיהההההה

רוזי
    07/11/2010

מזל טובבבבבבבבבב בשעה טובה תחזרנו בשלום ולא לחשוש זה ממש לא כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב הרגיעי אני אחרי 8 חודשים אם את רוצה בכיף 0503337236

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לרגע חששתי שנותחת במקום שגוי

שולה זק
    06/11/2010

קבל את אישור "ועדת לילך ומשתתפיה" לזרוק כאוות נפשך ולרכוש חדש.
    לבוא לעזור???? אאסוף הכל לבזר בגדים שאני מפנטזת לערוך כהפנינג גדול לעמותה (כדברי ליאור)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הרעיון בבזאר?

מקס ברנר
    06/11/2010

שמי שירד נניח מ-6X ל-4X יקבל את בגדיו הלא אקטואליים של מי שירד מ-4X ל-2X?וכן הלאה וכך תהליך ההתלבשות מחדש בדרך למטה יהפוך להיות פחות רצחני מבחינה כספית,וגם נשמח לראות את חברינו לובשים את בגדינו האהובים.
    סיפר לי באמת המרואיין הרביעי (הענק חולה הסוכרת מירושלים)שמסר את הג'קטים שלו לרופא השיניים שלו,שעודנו עוג מלך הבשן.
    אבל מאחר שקרבנו לא מסתובבים ככל הזכור לי אנשים בגבהים קיצוניים-זה באמת יותר פשוט.איך חשבת לעשות את זה?בתשלום סמלי למטרות טובות ולכיסוי עלויות ההפקה?!ככל שאני מהרהר בזה זה נשמע מדליק.אפשר גם לעשות הגרלות לסדר הבחירה-כמו בפרוייקטים של דיור.

ובאותו עניין-כמה מידות שונות של בגדים אתם מחזיקים בארון?בשנות נישואיי הארוכות הייתי בכל משקל שבין 93 ל-150 קילו (ובטווח הביניים מספר פעמים-כל אימת שהורדתי 15 קילו והוספתי 25).זה טווח של 8 או 9 מידות-נניח מכנסיים בין 46 ל-62 או חולצות בין 44 ל-58.
    כשמגיע הזמן לפנות מקום בארון,ולהעביר בגדים לעמותות שעיסוקן בכך,היה לי וויכוח קבוע עם אשתי.היא חשבה שצריך לשמור מידה אחת כלפי מטה.אני דגלתי בשלוש מידות למטה.איך אתם נוהגים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רעיון פשוט ומדליק!!!

שולה זק
    06/11/2010

בזאר ספרים משומשים יש? יש!!! שוק לרהיטים משומשים יש? יש! אז מה רע לקדם בזאר של בגדים במידות גדולות?
    מארגנים הפנינג של עמותת משקל בריא יחד עם כל החברים בפורום וברחבי הארץ באחד האתרים הנגשים לכולם _0סתם דומא גני יהושע). ובין יתר הפעילויות כמו: הרצאת רופא, דיאטנית פסיכולוג ...מקימים גם דוכני בגדים גברים/נשים במידות השונות. למה לקנות אם אפשר לעשות "החלפות"?הבזאר מקסי, הוא רק חלק מרעיונות שאני רוצה להוציא אל הפועל וכולי תקווה שתהיה המון עזרה ופרגון ויחד נקדם את המודעות שהשמנה היא מחלה וניתן למגר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרעיון בהחלט מומלץ.צריך רק להתגבר

מקס ברנר
    06/11/2010

על כמה בעיות טכניות:תאי מדידה למשל המספר מספיק,סיווג הבגדים לפי מידה לנשים ולגברים,סינון ראשוני של הסמרטוטים המצהיבים שאינם הולמים את המעמד,תוויות דוהות בכביסה, ולא יודעים מה הגודל של הבגד הזה ששכב שנתיים בבוידעם...ברגע שחורגים מאירוע מצומצם של שלוש נערות, שמודדות ומחליפות בגדים בחדר של אחת מהן- זה כבר עשוי לחייב מעורבות של אנשי מקצוע כדי שייתנהל כהלכה ובלי מפח נפש.אבל אם את מקיימת את זה בגני התערוכה,עם הרצאות וכל השאר-ממילא זה מחייב מעורבות של אנשים מבחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקסי הכל בכייף ולא בכבדות

שולה זק
    06/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בזאר זה סיפור מסובך.....

דניאל
    06/11/2010

צריך למצוא "בית" לעניין הזה, והוא צריך להיות פעיל ולא חד פעמי.
    עפ"י הביקוש אפשר להגביל בימים ושעות,
    מופעל ע"י מתנדבים,
    רעיון ההחלפה הכי נחמד, פריט מול פריט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביג בזאר

ריקי
    06/11/2010

היי אהבתי את רעיון הבזאר . טוב חברות שלי קיבלו המון מהבגדים שלי מידות 5 ו 6. והם שמחו טוב כל חולצה שם עלתה לי המון. מי כמוכם יודע כמה עולים מידות גדולות. היום אני מידה 2 ולפעמים 1 תלוי בבגד.את האמת ממש לא כאב לי לחלק וחלק גדול מהבגדים היה חדש חולצות עם הקבלות עוד חח לא הספקתי ללבוש כי עשיתי ניתוח. אני ממש לא מצטערת שיהנו להם. אולי עכשיו גם הם יזרקו ויעשו את הניתוח אני מאד מקווה.שרוול יקר שלי אני מודה לך מקרב לב על השרוולים הקטנים שאני לובשת עכשיו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברים ןחברות

שולה זק
    06/11/2010

מדובר על בזאר לארוע שאנחנו נפגשים. ולא על חנות במתחם או בקניון....למרות שזה גם רעיון נחמד.
    אם כבר נפגשים, על מנגל ועל קולטורה....למה לא לשלב מעט גם בגדים ולהתהדר ולהתגנדר במיטב בגדי החברים שלנו שהחליפו מידות. רק תחשבו על החיסכון הכלכלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להזכירכם-יש בטקסט גם שאלת משנה

מקס ברנר
    06/11/2010

שלא נענתה עדיין-כשאתם משמינים ומחליטים למסור בגדים-כמה מידות מלמטה אתם שומרים?
    או ברוח הפורום:נותחתם ואתם מאבדים משקל.האם תשמרו בגדים הגדולים ממידתכם,וכמה רחוק-כמה מספרים מעל משקלכם הנוכחי?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דני

רוזי
    07/11/2010

כמה אהבתי להעיף הכול שלא יהיה זכר לבגדים גדולים תעיף ותמלא מלתחה חדש ה וצעירה יותר זה כיף נותן הרגשה טובה שתרד עוד בהצלחה גם בבגדיים
    לא תזהה את עצמךךךךךךךךך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו