לדר מחאגנה דחוף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לדר מחאגנה דחוף
    ג.מ
    07/11/2010

אני לאחר שרוול 20 יום כבר יומיים מרגישה דקירות(לפעמים) כחצי אצבע מאזור הנקז נוטה לצד ימין האם יש מקום לפחד אני דואגת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדר מחאגנה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושבת שאכן את צריכה רופא

ג.מ
    07/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד שדר' מחג'נה יענה

שולה זק
    07/11/2010

אם הכאב מציק לך והוא כאב מתמשך שלא עובר ולא מרפה, ממליצה לגשת לרופא המשפחה להתיעצות. יתכן וזה רגישות המקום ולא משהוא רציני. קשה מעל גבי הפורום לתת אבחנה מדוייקת - גם לא לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ג.מ
    07/11/2010

על ההתיחסות זה לא כאב מתמשך זה קורה אולי פעמים ביום עם הפרש של דקה בין דקירה לשניה למשל היום רק פעם אחת הרגשתי בזה אבל אני מפחדת מדליפה מאז יום הניתוח אני כל יום מודדת חום פעמיים ביום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדר מחאגנה דחוף - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    07/11/2010

לפי התיאור שלך נראה לי שזה כאב חיצוני ואין דאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו