בדיקות לקראת ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• בדיקות לקראת ניתוח
    ג.פ.
    07/11/2010

הייתי בפגישה אצל דר מחג'נה וקיבלתי רשימת בדיקות (כידוע לכל הוותיקים). משהוא יכול לספר לי צילום ושט קיבה?
    מעבר לכך, איך מתבצע התהליך לקבלת אישור לניתו מקופ"ח (כללית) ברמב"ם?
    אשמח לכל מידע וטיפ

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות לקראת ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג.פ

נטלי
    07/11/2010

לגבי דבר אחד אני יכולה לספר לך חחחח
    צילום ושט קיבה...צריכה להיות בצום מ12 בלילה יום לפני (מקווה שיקבעו לך את התור לבוקר)...
    את מגיעה למכון רנטגן ,נותנים לך לשתות חומר כזה ואז את מרגישה כמובלונה פארק... מסובבים אותך על מיטה כזאת ומצלמים, כדי לראות את המעבר של החומר בקיבה שלך...
    מקווהה שזה הספיק, בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נטלי

ג.פ.
    07/11/2010

אני לא כל כך אוהבת לונה פארק, מתי עברת ניתוח ואיזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג.פ

נטלי
    07/11/2010

עשיתי מעקף בדיוק לפני שבועיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם נהיה טיפה יותר טכניים

מקס ברנר
    07/11/2010

קוראים לזה צילום וושט-קיבה -תרסריון.את מגיעה למכון הרנטגן שיסכים לעשות לך את זה בלו"ז סביר (תהיה מוכנה לחפש בעצמך אם את לא רוצה לחכות חודשיים...).משקים אותך בריום (שזה מין שייק סמיך בטעם סיד) ואח"כ גם גרגרי סודה לאפיה, כדי ליצור גז/בעבוע בחומר.מצלמים אותך סדרת צילומים בעמידה,בשכיבה ועל הצד כדי לתעד מעבר החומר בוושט,אח"כ בקיבה ועד התרסריון.בד"כ אחרי כמה ימים מקבלים דיסק צילומים+פענוח.יש אנשים שלא מגיבים טוב לבריום.אני הסתערתי כעבור רבע שעה ב"ארומה" הקרוב (נבדקתי בתל השומר) על כריך,קפה ומאפה -גם לשבור את הצום וגם כדי להעביר את הטעם הדוחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ג.פ צילום ושט קיבה

טארו
    07/11/2010

טוב זהו צילום שנעשה תחת שיקוף רנטגן כשאת בצום על הבוקר נותנים לך לשתות חומר סמיך בוות אחת ומצלמים אותך תוך כדי הסתובבות לצדדים . שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות לקראת ניתוח - תגובה

שולה זק
    07/11/2010

שלום רב,
    הבדיקות הן רוטינה. את ניגשת לרופא המשפחה עם ההפניה לבדיקות של דר' מחג'נה והוא ממיר אותם לטפסי קופה.
    כחברת כללית, את צריכה לברר בקופה שלך אם את יכולה לקבל התחייבות לבית חולים רמב"ם. לא ציינת אזור מגורים ואיפה ראית את דר' מג'נה בבית חולים רמב"ם או באסותא.
    טיפים אין מה לחלק בשלב זה, הטיפ העיקרי הוא שאם את מעוניינת לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי (רמב"ם במקרה זה), ללא עלות כספית, את צריכה לברר אם את מקבלת התחייבות מהקופה לבית חולים זה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לשולה

ג.פ.
    08/11/2010

בהמשך לתגובתך (ובאמת כל הכבוד לך שאת עונה לכל אחד), אני תושבת נהריה, נפגשתי עם ד"ר מחג'נה באסותא, אך אני מעוניינת להתנתח ברמב"ם (ע"י ד"ר מחג'נה כמובן). קיבלתי מרופאת המשפחה את טפסי הבדיקות ואני מתחילה אותן השבוע, ובמקביל הרופא ביקשה אישור לניתוח.
    מה קורה במידה ואין אישור? מה קורה במידה ויש אישור ? מה זו הועדה שאתם מדברים עליה בפורום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכללית אין ועדה

שולה זק
    08/11/2010

בקופת חולים כללית שולחים את הטפסים עם הפניית המנתח ורופא המשפחה למיתר והם אמורים לאשר או לדחות הבקשה. האישור - אומר שאת מקבלת טופס 17 והניתוח הוא ללא עלות כספית. כתושבת נהריה וחברת כללית אין לי מושג אם הקופה בנהריה חתומה על הסכם עם רמבם. זאת עליך לברר בקופה. היה וכן תוכלי להיות מנותחת ע"י דר' מחג'נה ברמבם. היה ולא תקבלי התחייבות לרמבם תצטרכי למצוא מנתח אחר בבית חולים אליו תופני או לפנות לאסותא תמורת תשלום.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו