מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- בדיקות לקראת ניתוחג.פ.07/11/2010
הייתי בפגישה אצל דר מחג'נה וקיבלתי רשימת בדיקות (כידוע לכל הוותיקים). משהוא יכול לספר לי צילום ושט קיבה?
מעבר לכך, איך מתבצע התהליך לקבלת אישור לניתו מקופ"ח (כללית) ברמב"ם?
אשמח לכל מידע וטיפ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג.פ
נטלי07/11/2010לגבי דבר אחד אני יכולה לספר לך חחחח
צילום ושט קיבה...צריכה להיות בצום מ12 בלילה יום לפני (מקווה שיקבעו לך את התור לבוקר)...
את מגיעה למכון רנטגן ,נותנים לך לשתות חומר כזה ואז את מרגישה כמובלונה פארק... מסובבים אותך על מיטה כזאת ומצלמים, כדי לראות את המעבר של החומר בקיבה שלך...
מקווהה שזה הספיק, בהצלחה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה נטלי
ג.פ.07/11/2010אני לא כל כך אוהבת לונה פארק, מתי עברת ניתוח ואיזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג.פ
נטלי07/11/2010עשיתי מעקף בדיוק לפני שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם נהיה טיפה יותר טכניים
מקס ברנר07/11/2010קוראים לזה צילום וושט-קיבה -תרסריון.את מגיעה למכון הרנטגן שיסכים לעשות לך את זה בלו"ז סביר (תהיה מוכנה לחפש בעצמך אם את לא רוצה לחכות חודשיים...).משקים אותך בריום (שזה מין שייק סמיך בטעם סיד) ואח"כ גם גרגרי סודה לאפיה, כדי ליצור גז/בעבוע בחומר.מצלמים אותך סדרת צילומים בעמידה,בשכיבה ועל הצד כדי לתעד מעבר החומר בוושט,אח"כ בקיבה ועד התרסריון.בד"כ אחרי כמה ימים מקבלים דיסק צילומים+פענוח.יש אנשים שלא מגיבים טוב לבריום.אני הסתערתי כעבור רבע שעה ב"ארומה" הקרוב (נבדקתי בתל השומר) על כריך,קפה ומאפה -גם לשבור את הצום וגם כדי להעביר את הטעם הדוחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג.פ צילום ושט קיבה
טארו07/11/2010טוב זהו צילום שנעשה תחת שיקוף רנטגן כשאת בצום על הבוקר נותנים לך לשתות חומר סמיך בוות אחת ומצלמים אותך תוך כדי הסתובבות לצדדים . שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לקראת ניתוח - תגובה
שולה זק07/11/2010שלום רב,
הבדיקות הן רוטינה. את ניגשת לרופא המשפחה עם ההפניה לבדיקות של דר' מחג'נה והוא ממיר אותם לטפסי קופה.
כחברת כללית, את צריכה לברר בקופה שלך אם את יכולה לקבל התחייבות לבית חולים רמב"ם. לא ציינת אזור מגורים ואיפה ראית את דר' מג'נה בבית חולים רמב"ם או באסותא.
טיפים אין מה לחלק בשלב זה, הטיפ העיקרי הוא שאם את מעוניינת לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי (רמב"ם במקרה זה), ללא עלות כספית, את צריכה לברר אם את מקבלת התחייבות מהקופה לבית חולים זה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לשולה
ג.פ.08/11/2010בהמשך לתגובתך (ובאמת כל הכבוד לך שאת עונה לכל אחד), אני תושבת נהריה, נפגשתי עם ד"ר מחג'נה באסותא, אך אני מעוניינת להתנתח ברמב"ם (ע"י ד"ר מחג'נה כמובן). קיבלתי מרופאת המשפחה את טפסי הבדיקות ואני מתחילה אותן השבוע, ובמקביל הרופא ביקשה אישור לניתוח.
מה קורה במידה ואין אישור? מה קורה במידה ויש אישור ? מה זו הועדה שאתם מדברים עליה בפורום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכללית אין ועדה
שולה זק08/11/2010בקופת חולים כללית שולחים את הטפסים עם הפניית המנתח ורופא המשפחה למיתר והם אמורים לאשר או לדחות הבקשה. האישור - אומר שאת מקבלת טופס 17 והניתוח הוא ללא עלות כספית. כתושבת נהריה וחברת כללית אין לי מושג אם הקופה בנהריה חתומה על הסכם עם רמבם. זאת עליך לברר בקופה. היה וכן תוכלי להיות מנותחת ע"י דר' מחג'נה ברמבם. היה ולא תקבלי התחייבות לרמבם תצטרכי למצוא מנתח אחר בבית חולים אליו תופני או לפנות לאסותא תמורת תשלום.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)