מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנתיתר ואכילה כפייתיתמיכל22/04/2007
שלום שמי מיכל בת 29 סובלת מהשמנת יתר מורבידית ואכילת יתר כפייתית.
להלן תגובה שכתבתי למישהו בפורום ש"גנב" את הודעתי מפורום אחר ולאחר מכן הפנייה שלי.
אני לא יודעת מדוע "גדי" בחר להעתיק את ההודעה שלי שפירסמתי בפורום אחר כמעט מילה במילה. אפשר לשים לב שלעיתים הוא שכח אף לשנות מנקבה לזכר. אני רואה בזה טעם נפגם שאני פונה לקבל עזרה ומישהו לוקח את זה לעצמו.
אני מקווה שזה עזר לך
למרות זאת אני הייתי רוצה לבקש כאן עזרה. אולי יש לכם רעיונות או מחשבות לגבי מסגרות אשפוז אפשריות- בין אם בבתי חולים ובין אם במסגרות פרטיות??
אני בת 29 עם BMI של מעל 52. ניתוח אינו אופציה מבלינתי וזאת משום שאני סובלת ממחלץ קרוהן (כן אני יודעת שזה נשמע מוזר).
אני נואשת- קשה לי ואני תוהה מה צריך לקרות לי על מנת שיקדמו אותי ברשימת ההמתנה בהדסה על אף ניסיונות טיפוליים קודמים שלי.
תודה@
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח קיצור קיבה במחלות דלקתיות
פרופ` אחמד מחג`נה25/04/2007מיכל שלום
לא ידוע לי שמחלת CRHONS הינה קונטראאנדקציה לניתוח קיצור קיבה ( במיוחד ניתוח טבעת שזה יכול להיות הפיך ושאין התערבות באנטומיה של הקיבה וביעוץ עם עמיתי המומחה למחלות CRHONS לא ידוע גם לו בעיה בביצוע הניתוח. השאלה באיזו חלק של המעי הינך חולה? מעי גס או דק. אשמח ליעץ לך בצורה יותר פרטנית באם תפרטי.
ד"ר מחאגנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח
מיכל25/04/2007ראשית, תודה על המענה.
הקרוהן שלי נמצא באילאום הסופי.
אשמח לשמוע ממך עוד .
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)