מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מאד אשמח לשוחח וגם להפגש.
מל09/11/2010לפני שיבעה חודשים, עברתי לגליל-העליון.(מירושלים)אני רחוקה.,אבל יכולה להגיע...
הטל. שלי:0528620064.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לכלם-אתם מקסימים!-הספור שלי:מל09/11/2010
אני סובלת מפיברומיאלגיה(אפשר לקרא באנטרנט,אם רוצים) גם מסכרת ועוד...(לא הלאה אתכם)המומחה לסכרת הפנה אותי לנתוח.ולדר . אסנת רזיאל, כאשר שאלתי על אסותא בגלל שיש לי גם בטוח בחב. הראל. בנוסף ל"עדיף" של "מאוחדת". אחרי, שהכרתי את המנתחת , התבררה לי הבירוקרטיה...מצאתי, עצמי, עכשיו,מפחדת לעשות שנויים. "מאוחדת"-ממש לא מיוחדת. מאד מאד מאכזבת. בטוח "הראל,אצלי, הוא מסוג שמשלם איזה תיקרה מסוימת. מה שקורה:שעוד לא מצאתי את הריצפה לעמוד עליה. וכל זה, בתוספת להכנות והפחדים שלפני כזה נתוח., ויש לי עוד נתוח באותו נתוח(דר. רזיאל מצאה, בבדיקות שהבקע בסרעפת, ששכחתי ממנו, כבר ענק...
למי,שקרא את ספורי,זה, חן, חן, על תשומת-חלב והמון תודה! מל.
אגב, רשמו לי 11 סבות לנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנחנו משתדלים להיות עניניים ולעזר
שולה זק09/11/2010שלום מל,
לנושאים רפואיים אנחנו לא נכנסים, כי זה לא תחום שבהבנתנו.
הרופאים מנהלי הפורום מתיחסים לנושאים אלו.
לגבי ביטוחים פרטיים או של הקופות, כל אחד יכול לתרום מנסיונו האישי וחוויותיו.
אין לנו קשר לא עם חברות הביטוח, לא עם המרכזים הפרטיים ולא עם מנתחים אלו או אחרים.
לגבי בחירה בין ביטוח פרטי לביטוח של הקופה וניתוח במרכז פרטי או בבית חולים ציבורי - יש שני שיקולים
1. עלות כספית - במרכז פרטי צריך לשלם השתתפות עצמית
2. זמן המתנה - בדרך כלל במרכז רפואי פרטי ההמתנה קצרה לעומת המתנה ארוכה יותר בבית חולים ציבורי - שם הניתוח ללא השתתפות וללא עלות כספית.
מה אפשר עוד לעזור לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל - תתקשרי אלי
דני09/11/20100525634777
אני אתן לך טלפון אחד שיפתור לך את כל הבעיות הבירוקרטיות.
את לא צריכה את קופת החולים, הם רק צריכים לשלם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מל תתקשרי אליי
אורנה LVIAA09/11/2010אשמח לעזור גם אני מתנתחת אצל ד"ר רזיאל ב-17.11
באמצעות ביטוח פרטי וגם עברתי דרך יסורים לא קלה אבל לבסוף ניצחתי את הביוקרטיה
והאמיני לי נהפכתי למומחית אחת גדולה בעניין חחח
אשמח לעזור ולהדריך אותך .אורנה מס' הנייד 0546-291157* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל-אם את עדיין מבולבלת...
מקס ברנר09/11/2010אנסה לעזור.אני מקווה שמצאת כבר את מבוקשך בעזרת כל האנשים הטובים כאן.אם עדיין לא-נוכל לדבר.להסרת ספק-אין לי קשרים ומהלכים בשום מקום-קופ"ח,רופא או חברת ביטוח.פשוט אחרי כמה מיילים,שיחות טלפון וחיפוש באינטרנט התחלתי להבין איך זה עובד.אין לי כוח כעתלהקליד הרבה.אם תרצי נוכל לדבר בטלפון או אפילו פנים אל פנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מקס היקר
אורנה LVIAA09/11/2010מה נשמע ? מה קורה איתך הרבה זמן שלא דיברנו תכתוב לי במייל בזמנך הפנוי או תתקשר אליי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת יודעת שעוד שבוע?
מקס ברנר10/11/2010איך את מתמודדת עם דיאטת "נווה תרצה"?האם שנתך בלילות שלווה?תארי לנו את השבוע הארוך בחייך!
נדבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל היקרה
אורנה LVIAA09/11/2010שמחתי להכיר אותך והיה לי נעים לדבר איתך והעיקר שיהיה בהצלחה לכולנו
אמן ואמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד, מאד, שמחתי לדבר אתך-ארנה
מל11/11/2010אני, מחכה לנתוח שלך, שיהיה לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הצלחה.
ותמסרי ד"ש למנתחת שגם תהיה שלי......מל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמל , זו שוב ליאת
ליאתול09/11/2010אני יודעת שקשה וגם אני עברתי בירוקרטיה לא קטנה אבל הינה מה שאני עשיתי אם זה יוכל לעזור לך:
ניסיתי פרטי והבנתי שזה לא בשבילי לכן בדקתי באיזה בית חולים ציבורי התור הכי קצר ובנוסף בית חולים טוב!!
בסופו של דבר קבעתי בסורוקה תור ליעוץ היה תאריך של שבועיים קדימה.
מייד לאחר מכן לחצתי בצורה עדינה על צוות טרום ניתוח בסורוקה (ע"י טלפונים ובקשות חוזרות ונשנות להקדים את התור) ובסופו של דבר נקבע לי תור לחודש אחרי כלומר תחילת דצמבר.
מה שוודאי זה שברגע שהחלטתי שאני לא נכנעת לבירוקרטיה - ניצחתי אותה.
אני מחודש יוני פועלת לכיוון ורק בחודש וחצי האחרונים נכנסתי בכל הכוח בבירוקרטיה.
אם את רוצה לדעת עוד משהו אני אשמח לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)