רגע לפני התהליך וים בשאלות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רגע לפני התהליך וים בשאלות
    סיגל השמנה
    09/11/2010

שלום לכולם

לפני יומיים הייתי אצל רופאת המשפחה וביקשתי הפניה לניתוח קיצור כיבה
    היא פיקססה לממב"ת מכתב בקשה
    ואותי שלחה לבדיקות דם של סוכר, שומנים ועוד משהו.

מה קורה מכאן? מי צריך לאשר? מה זה ממב"ת? הBMI שלי הוא 40 בדיוק האם זה מספיק?

היא גם ציינה שאת הניתוח עושים בבעת חולים השרון, מה זה? מישהו שמע על הבית חולים הזה? האם אני בוחרת את הרופא או שהרופא בוחר אותי?

מה הסיכון בניתוחים האלה? מה הסיכוי שלי למות במהלך הניתוח? מה הסיכוי י למות אחריו? מה הסיכוי שאעלה שוב במשקל?

יש לי עוד מיליון שאלות אבל אסתפק באלה לעת עתה.

תודה מראש על כל תשובה

סיגל

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאט לאט אבל בטוח

שולה זק
    09/11/2010

בתור שלב ראשון, אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות/קבועות כאן. ככה תוכלי לקבל מענה על חלק משאלותיך. כמו כן אם תעלעלי בדפי הפורום תלמדי מדברי הכותבים הכל. על הפרוצדורה, ההתלבטות, הבדיקות, הניתוח והאושר שאחרי.

אני מסיקה מדבריך שאת חברת קופת חולים כללית. בית חולים השרון נמצא בצמוד לבית חולים בילנסון ושם מנתחים את כל סוגי הניתוחים.
    עם BMI 40 אין בעיה שלא יאשרו לך. את עומדת בקריטריונים.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם לא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועובר את הניתוח בבתי חולים ציבוריים. בבתי חולים פרטיים יש השתתפות עצמי. תלוי בסוג הביטוח ובמרכז.
    עליך לעבור סדרת בדיקות ולקבוע תור לרופא כירורג בתחום, אליו תוכלי לקבל הפניה מהקופה שלך, ללא עלות כספית. אם הבנתי נכון - זה לבית חולים השרון, שם מנתח דר' ירון מינץ.
    מקוה שעזרתי במעט ותמיד אשמח להמשיך לעזור.
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו...איזו מהירות! תודה

סיגל השמנה
    09/11/2010

שולה אני המומה מהמהירות של התגובה
    זה אמנת אבסורד, אבל זה בהחלט מרגיע ונותן תחושה שיש מישהו מאחרי ההודעות בפורום.
    אני אעיין בשאלות ובתשובות
    כן, עזרת לי מאוד...שמו של הרופא המנתח עוזר לי לקבל יותר פרטים על הרופא על שביעות רצון המטופלים שלו.
    יש לי המון עבודה...
    תודה, תודה ושוב תודה :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כולנו כאן

שולה זק
    09/11/2010

אם תעייני תראי שלאחרונה נוספו המון חברים חדשים בפורום. חלקם התחילו כמוך בגישושים (באפלה) והיום הם כבר אחרי.
    נשמח לעזור לך "להחכים"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגללללללל

רוזי
    10/11/2010

אנחנו לא שמנותתתתתתתתתתתתתתת אנחנו הכי רזות בעולם אין כמונו בדמיון כששמנים אנחנו הופכים לרזים ואחרי הניתוח אנחנו הצד השמןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה אני אחרי שראול 8 חודשים בהצלחה גם לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל - את לא שמנה.....

דני
    09/11/2010

כמו כולנו, את פשוט נמוכה מידי למשקל שלך... :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני הצלחת להוציא ממני צחוק מתגלגל..

סיגל השמנה
    09/11/2010

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוהבת את הגישה שלך !!! תמשיך כך.

ליאתול
    09/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסיגל...

עפרה
    10/11/2010

סיגל בבקשה ממך דברי איתי 0543137990 עפרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו