מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- רגע לפני התהליך וים בשאלותסיגל השמנה09/11/2010
שלום לכולם
לפני יומיים הייתי אצל רופאת המשפחה וביקשתי הפניה לניתוח קיצור כיבה
היא פיקססה לממב"ת מכתב בקשה
ואותי שלחה לבדיקות דם של סוכר, שומנים ועוד משהו.
מה קורה מכאן? מי צריך לאשר? מה זה ממב"ת? הBMI שלי הוא 40 בדיוק האם זה מספיק?
היא גם ציינה שאת הניתוח עושים בבעת חולים השרון, מה זה? מישהו שמע על הבית חולים הזה? האם אני בוחרת את הרופא או שהרופא בוחר אותי?
מה הסיכון בניתוחים האלה? מה הסיכוי שלי למות במהלך הניתוח? מה הסיכוי י למות אחריו? מה הסיכוי שאעלה שוב במשקל?
יש לי עוד מיליון שאלות אבל אסתפק באלה לעת עתה.
תודה מראש על כל תשובה
סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאט לאט אבל בטוח
שולה זק09/11/2010בתור שלב ראשון, אני ממליצה להכנס למדור שאלות נפוצות/קבועות כאן. ככה תוכלי לקבל מענה על חלק משאלותיך. כמו כן אם תעלעלי בדפי הפורום תלמדי מדברי הכותבים הכל. על הפרוצדורה, ההתלבטות, הבדיקות, הניתוח והאושר שאחרי.
אני מסיקה מדבריך שאת חברת קופת חולים כללית. בית חולים השרון נמצא בצמוד לבית חולים בילנסון ושם מנתחים את כל סוגי הניתוחים.
עם BMI 40 אין בעיה שלא יאשרו לך. את עומדת בקריטריונים.
הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם לא עלות כספית למי שעומד בקריטריונים ועובר את הניתוח בבתי חולים ציבוריים. בבתי חולים פרטיים יש השתתפות עצמי. תלוי בסוג הביטוח ובמרכז.
עליך לעבור סדרת בדיקות ולקבוע תור לרופא כירורג בתחום, אליו תוכלי לקבל הפניה מהקופה שלך, ללא עלות כספית. אם הבנתי נכון - זה לבית חולים השרון, שם מנתח דר' ירון מינץ.
מקוה שעזרתי במעט ותמיד אשמח להמשיך לעזור.
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו...איזו מהירות! תודה
סיגל השמנה09/11/2010שולה אני המומה מהמהירות של התגובה
זה אמנת אבסורד, אבל זה בהחלט מרגיע ונותן תחושה שיש מישהו מאחרי ההודעות בפורום.
אני אעיין בשאלות ובתשובות
כן, עזרת לי מאוד...שמו של הרופא המנתח עוזר לי לקבל יותר פרטים על הרופא על שביעות רצון המטופלים שלו.
יש לי המון עבודה...
תודה, תודה ושוב תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכולנו כאן
שולה זק09/11/2010אם תעייני תראי שלאחרונה נוספו המון חברים חדשים בפורום. חלקם התחילו כמוך בגישושים (באפלה) והיום הם כבר אחרי.
נשמח לעזור לך "להחכים"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגללללללל
רוזי10/11/2010אנחנו לא שמנותתתתתתתתתתתתתתת אנחנו הכי רזות בעולם אין כמונו בדמיון כששמנים אנחנו הופכים לרזים ואחרי הניתוח אנחנו הצד השמןןןןןןןןןןןןןן בהצלחה אני אחרי שראול 8 חודשים בהצלחה גם לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל - את לא שמנה.....
דני09/11/2010כמו כולנו, את פשוט נמוכה מידי למשקל שלך... :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני הצלחת להוציא ממני צחוק מתגלגל..
סיגל השמנה09/11/2010תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת את הגישה שלך !!! תמשיך כך.
ליאתול09/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל...
עפרה10/11/2010סיגל בבקשה ממך דברי איתי 0543137990 עפרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)