תופעות לוואי אחרי ניתוח קיצור קיבה.

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אחרי ניתוח קיצור קיבה.
    מירא
    10/11/2010

שלום ,
    עברתי לפני 3 חודשים ניתוח קיצור קיבה , חודש לאחר הניתוח בבואי לאכול אוכל " רגיל " לפי ההנחיות שקיבלתי תמיד אני מקיאה , איני מצליחה לאכול דבר חוץ ממעדנים , הכל אני מקיאה . כל הבדיקות לאחר הניתוח תקינות לגמרי . ממה זה יכול לנבוע ? האם אמשיך כך לחיות על מעדנים ושתיה?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט רגיל

שולה זק
    10/11/2010

שלום מירא
    צר לי לשמוע שיש לך בעיה לחזור לתזונה רגילה.
    האם את במעקב דיאטנית וקיבלת ממנה הנחיות מה לאכול וכיצד לאכול?
    אם הבדיקות בסדר והניתוח תקין אין סיבה שלא תאכלי ותהני. כנראה את לא אוכלת נכון. יתכן וטרם הפנמת שינויי הרגלי אכילה וזה מקור הבעיה.
    את צריכה לאכול הכל מכל במסגרת התפריט היומי שלך אבל את צריכה לזכור שעליך לאכול מנות קטנות, ביסים קטנים, ללעוס היטב ולא להתבייש גם לעשות הפסקה קלה בין ביס לביס.אסור לאכול ולשתות ביחד - צריך לפחות 15-20 דקות הפסקה בין שתיה לארוחה. כמו כן יש לאכול ארוחות קטנות כל 3 שעות. אני משוכנעת שאם תתחילי להתנהל כך, תצליחי לאכול ולא להקיא ולהרגיש טוב ולקרדת במשקל.
    בהצלחה
    שולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו