מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- חברים יקריםאורנה LVIAA12/11/2010
17.11 בא ומתקרב הבטן מקרקרת מרוב רעב ופחד המחשבות צצרות ורצות להם
מתה כבר להיות אחרי בע"ה
שיהיה לכם שבת שלום אוהבת אותכם אורנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אורנה
לי12/11/2010כ"כ מבינה אותך...
זה נראה כמו סוף הריון ( ארוך יותר מכל ה9 החודשים יחד...)
קחי נשימה עמוקה,נסי להרגע,צאי מהבית ותתכונני ל"לידה".כי זה ממש כך,כמו להוולד מחדש.
בהצלחה רבה
אוהבת,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנלהה
ריקי12/11/2010שיהיה לך המון בהצלחה יפתיי. אוהבים אותךךךךךךך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים חדשה
טארו12/11/2010תחשבי חיןבי ותחלמי על העתיד ועל הבגדים היפים אני חןשבת שזה יוריד את הלחץ שיהיה בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברים יקרים - תגובה
שולה זק12/11/2010אורנלה...ככה את פתאום הופכת לי לחתלתולה במקום ללביאה/פנתרה....אני מרשה לך לפחד/לחשוב/להתרגש. אם לא עכשיו - אימתי??? כשתהיה כבר חתיכה גבוהה וחטובה ותצחקי לנו מלעלה?????
חיבוק וסופ"ש נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהההההההההה
רוזי12/11/2010ככה נלך לדר שקשוקה ביחד אני מחכה לשרית גםםםםםם ונעשה פגישה כולם בהצלחההההההההההההההההה מאושרת בשבלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורנהלה מתוקה!!!
נעמי12/11/2010סוף כל סוף מגיע בשעה טובה רגע האמת, ואני מאחלת לך בשעה טובה ומוצלחת, להיות עם ראש מורם ולומר את האמת, אני עושה עכשו בשביל עצמי כי מגיע לי, עד עכשו הכל היה בשביל כולם, עכשו מגיע תורי, וכולם ישמחו בשבילך ובשביל עצמם, כי את מתחילה דרך חיים חדשה, ואני מאושרת בשבילך. אורנה ההרגשה כל כך טובה, לראות איך הקילוגרמים הארורים נופלים, והאור בקצה המנהרה קרוב. אז לא לדאוג, אנחנו כבר אכלנו מכל טוב, ותאמיני לי לא רעבים בכלל. אז כל טוב ושבת שלום, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם על האיחולים והתמיכה
אורנה LVIAA12/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)