מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עדכון לאחר שלושה וחצי חודשיםעופר12/11/2010
שלום לכל החברים.
למי שלא יודע או לא זוכר - אני עברתי ניתוח בתחילת אוגוסט - מעקף קיבה.
שלושה וחצי חודשים אחרי אני שמח להגיד שהמשקל לא מפסיק לרדת - היום אני גאה להכריז על ירידה של 40 קילו.
ההרגשה נפלאה, הכל תקין אין תופעות מיוחדות.
בברכת שבת שלום
עופר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי עופריקו
אורנה LVIAA12/11/2010שכחת להגיד וגם חתיך על חחחחחחחחחחח ברכות על ה'ק"ג שנשרו טפו טפו
בלי עין הרע מחכה לתורי בע"ה
להשתמע אורנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר היפה שלנו!!!
נעמי12/11/2010איזה יופי לקרוא, אתה עושה את זה בגדול, אני מתארת לעצמי איזה חתיך אתה עכשו אם היית יפה במפגש האחרון, אני 10 שבועות אחרי ו-25.5 קג פחות, מאד מרוצה, לא מאמינה איך זה יורד, כל טוב ושוב כל הכבוד, איזה כייף לנו. שבת שלום, נעמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לעופר
מירית12/11/2010הי עופר
רציתי לדעת ציפור לחשה שלי שאתה מהקריות?
ואם כן איפה נותחת?
תודה
מירית
וכל הכבוד על הירידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציפור טעתה
שולה זק12/11/2010עופר מירושלים והוא נותח בהדסה הר הצופים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיפה הציפור מקבלת את המידע ?
עופר13/11/2010אני הייתי מפטר את הציפור. מידע כוזב בהחלט.
תודה לכולם אתם נהדרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעות
מירית13/11/2010הציפור לחשה נכון אני התבלבלתי בשמות כי אני חדשה כאן
סורי
בכל מקרה אני נדהמת מהשינויים שיש לאנשים כאן
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד עופר...
עדי13/11/2010רוצים תמונה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח בשבילך
אפי אלון12/11/2010בהצלחה עם המשך הירידות
מחכה לתוצאות דומות גם אצלי
שתהיה שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופררררררררר
רוזי16/11/2010גם אני מחכה תקועה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוופריקו!!!!
נטלי14/11/2010גאה בך כל כך.... תמשיך ככה!!! כל כך כיף לשמוע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוווווווו
עדן14/11/2010כל הכבוד לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד כיף לשמוע...
ליאורה15/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגיד במבי,
צנובר15/11/2010זה יפה לדלג ככה מעל הוותיקים?
כל הכבוד על ההישג, ותמשיך ככה.
ואם אני כבר כותב כאן, אז אתמול הלכתי לקניון והחלטתי לפנק את עצמי בשני זוגות של מכנסי ג'ינס (פייר קארדין) שעולים בערך פי 4 ממה שתכננתי, אבל אחרי שמדדתי וראיתי בראי מה שמעולם עדיין לא ראיתי... החלטתי שמגיע לי, ופשוט השתוללתי. ופעם ראשונה שהצלחתי להבין טיפה איך מרגישות הנשים שעושות שופינג (שבדר"כ אני ממש שונא).
ולאורנה, שעכשיו בטח בשיא הלחץ, יהיה טוב, ובהצלחה...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה צנובר
אורנה LVIAA15/11/2010אכן ההתרגשות בעיצומה עוד יומייםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצנובר
ריקי16/11/2010כל כך היתגעגענו אלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ריקי ותודה על ההתענינות.
צנובר16/11/2010הכל בסדר, חזרתי בשביל להשאר...
דוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעופר
אפרת16/11/2010כל הכבוד לך
שאפו עליך
אני בדיוק חודש אחרי ניתוח שרוול וירדתי סהכ 13 קג
מתה להגיע לכמות שאתה ירדת ספר לי את הסוד.............* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אפרת
עופר17/11/2010אין סוד.
תלכי לפי הרגשת הגוף... תקשיבי לגוף...
קצת ספורט לא מזיק.
תראי שהכל יהיה מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)