מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עור יבשג.מ15/11/2010
אני לאחר חודש משרוולת שותה עד חמש כוסות מים ביום לא מצליחה להכניס יותר אף פעם לא אהבתי מיםהייתי חולת קולה הבעיה היא שעורי יבש מאד לאחרונה מי יכול לייעץ לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור יבש - תגובה
שולה זק15/11/2010שלום לך,
רצוי ללכת לרופא עור והתיעץ איתו, אם את חושבת שעורך יבש כתוצאה מהניתוח שאת שותה פחות. יתכן גם שתהפוכות מזג האוויר מיבשות את העור וניתן להשתמש בקרם לחות וקרם גוף שמנוניים יותר, פעמיים שלוש ביום.
את יכולה לשתות מים בטעמים או משקאות דאיט לא מוגזים, אם את לא אוהבת מים.
תמיד יש פתרון וניתן למצוא את האיזון בין הרצוי/המצוי/והאפשרי.
המשך יום נעים
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולה תודה
ג.מ15/11/2010על התשובה המהירה אבל מים בטעמים זה טוב ולא ישמין גם כן אני אחרי הניתוח הפסקתי לשתות נס אפילו זה כבר לא טעים לי ודרך אגב אני שמה לב שהשתנו הטעמים אצלי אני כבר מרגישה שהדברים מתוקים מדי לא שאני אוכלת מתוק אבל המולטי ויטמין לדעתי מוק מאד ואני מרגישה את התבלינים יותר חזקים מה זה קשור בשרוול ואיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח - עכשיו את יודעת מה זה טעם
שולה זק15/11/2010אני כל הזמן טוענת, שהשמנים טורפים ובולעים את האוכל ולא חשים בטעמים השונים (הטעם נמצא בחח) ורק אחרי הניתוח מתחילים לחוש בטעמים ובארומה של התבלינים השונים ולהנות מכל ביס.
תמצאי מה טעים לך ותשתי - השתיה חשובה ביותר
וטוב מאוד שהמתוק מתוק לך....כך שאין סיכוי שתנשנשי מתוקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סמדר.
ריקי15/11/2010בשעה טובה יפה. מאמיי אני ירדתי 41 קילו רק עם מים בטעמים צטערתת אני לא מתה על מים. למרות שזה הדבר הכי בריא.ולגבי העור אני לא חושבת שזה משהו ששיך לניתוח. אולי כמו ששולתנו אומרת ותמיד צודקת זה מהשינוי של המזג אוויר. סמדר יש הרבה דברים דומים בנינו אשמח אם תחפשי אותי בפייסבוק .ריקי פרבדה ככה אני ניקראת. וכל מי שרוצא בכיף אשמח .לעזור. ולשתף אותו בפייסבוק שלי.יום טובב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סמדר
רוזי15/11/2010אני לאחורנה מורחת שמן זית פעם בשבוע כולל שיער בקרקפת מעולהההההההההההה תנסי גם משורללת אין קשר לזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)